![]() |
لطیفه های مجاز - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید (https://forum.ghorany.com) +-- انجمن: فرهنگی و هنری (/forum-1.html) +--- انجمن: گوناگون (/forum-12.html) +--- موضوع: لطیفه های مجاز (/thread-420.html) |
RE: طنز - یوسف زهرا - ۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۵ عصر سلام. به هم ولایتی می گن معجزه دیدی؟؟ میگه :آره ،رفته بودم بانک در به اذن خدا باز شد. RE: طنز - یوسف زهرا - ۷ آبان ۱۳۸۹ ۰۴:۲۱ عصر سلام. یه اصفهانیه به آتش نشانی یه اس ام اس می زنه می گه به این شماره زنگ بزن تا آدرس بدم خونمون آتش گرفته ![]() ![]() ![]() RE: طنز - safirashgh - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ صبح به نام خدا یه نفر خودش رو به سپر ماشین می مالیده میگن چرا این کار رو می کنی ؟ میگه می خوام اوقاتم سپری بشه !! خیلی وقت بود این قست زنگار گرفته بود!!! RE: طنز - safirashgh - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۲ صبح به نام خدا تحقیقات ریاضیدانان اسراییل در شمارش پل های برقی بی نتیجه ماند. RE: طنز - safirashgh - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ صبح به نام خدا یه روز به گل آقا میگن :بچه ات سیگار می کشه ! می پرسه سیگار چیه ؟ میگن آدم باهاش میره فضا ! میره به سرش میگه : چرا سیگار می کشی ؟ پسرش میگه : من که سیگار نمی کشم! میگه : حرف نزن تو فضا دیدنت! RE: طنز - کبوتر حرم - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ عصر یه هم ولایتی در هواپیمای در حال سقوط ساکت بوده، همه جیغ می زدن، بهش می گن چرا ساکتی؟ میگه به من چه؟ مال بابام که نیست! RE: طنز - safirashgh - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۴۴ عصر بسم الله الرحمن الرحیم
یه نفر داشته تو اتوبان 180 تا سرعتت میرفته ، افسره جلوش رو میگیره بهش میگه : شما گواهینامه دارید؟ میگه : نه ! افسره : کارت ماشین چی ؟ _ دارم ولی مال خودم نیست! مال اون بدبختیه که جسدش تو صندوق عقبه! ![]() _ یله قربان بفرمایید!دست می کنه تو داشبرد و گواهینامه و کارت ماشین رو در میاره میده خدکت جناب سرهنگ ! ![]() سرهنگ میره در صندوق عقب رو باز میکنه و میبینه اون جا هم خبری نیست!!! بر میگرده به آقاهه میگه : ولی زیر دست من گزارش داده که شما کارت ماشین و گوهیامه ندارید و یه جسد هم تو عقب ماشین تون هست! ![]() ![]() ![]() RE: طنز - منتظر - ۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۲۵ عصر به یه بنده خدا میگن با شمشیر جمله بساز، میگه: فدات شم شیر خوردی! RE: طنز - safirashgh - ۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ عصر به نام خدا یه نفر ميره تو بانک وام بگيره ، ضامن نداشته منفجر ميشه RE: طنز - safirashgh - ۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ صبح به نام خدا یه نفر نگاه می کنه به موبایلش وهی می خنده بهش میگن چیه ؟ میگه : اس ام اس اومده. میگن :بگو تا ما هم بخندیم .میگه : نمی دونم کیه هی میفرسته LOW BATTERY! |