![]() |
اتاق فکر فرهنگی - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید (https://forum.ghorany.com) +-- انجمن: فرهنگی و هنری (/forum-1.html) +--- انجمن: گوناگون (/forum-12.html) +--- موضوع: اتاق فکر فرهنگی (/thread-1775.html) |
RE: اتاق فکر فرهنگی - منتظر - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۰ عصر اگر بقیه دوستان حضور داشته هم باشن بله، ولی گمون نمی کنم به همین سادگی به نتیجه برسیم جون قراره مشکلات ریشه ای بررسی بشن و برای اونا راه حل پیدا بکنیو نه این که ساده رد بشیم. در مورد نظر آقا سراج بنده ممتنع هستم RE: اتاق فکر فرهنگی - seraj73 - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۱ عصر دوستان این بحث ها جوابش منعکس نمی شه و بازدیده کننده مستمرشون باید اعتراف کنیم که کم هست باید یک بازتاب کننده داشته باشیم و جمعتی که در اینترنت فعال هستند رو به این سمت بکشیم بهتره RE: اتاق فکر فرهنگی - osaky - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۴ عصر من میگم وبلاگبزنیم و نتایج بحث هامون رو اونجا بذاریم چطوره؟ RE: اتاق فکر فرهنگی - seraj73 - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ عصر نه اوساکی عزیز اینجا بهتر از یه وبلاگه ولی میدونید چیه باید یک جای باشه که جوانان جذبش بشن ویا تبلیغات اینجارو زیاد کنیم جوری که تو هر سایتی تبلیغات ا نجمن باشه RE: اتاق فکر فرهنگی - منتظر - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ عصر بذارید فعلا بحث ما در یه مورد به نتیجه برسه بعد در مورد منعکس کردنش به نتیجه می رسیم . دوستان استپ بای استپ RE: اتاق فکر فرهنگی - osaky - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ عصر من تو اسک دین حسابی تبلیغش میکنم ولی به نظر من باید یه تیم بشیم وی جای مناسب که بشه فقط رو این مسئله بحث کرد ؟ RE: اتاق فکر فرهنگی - seraj73 - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۳ عصر منتظر گرامی باشه ولی نگاه کنید شما د ر کلامتون از الفاظ انگلیسی به طور واضح استفاده می کنید RE: اتاق فکر فرهنگی - منتظر - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۳ عصر به نظرتون این یعنی تهاجم؟ RE: اتاق فکر فرهنگی - osaky - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۶ عصر دوســــــــــــــــتان همینه دیگه آقای سراج این رو میتونستین به صورت خصوصی به ایشون بگین ![]() خب چی شد؟ چکــــــــــــــار کنیم؟ RE: اتاق فکر فرهنگی - seraj73 - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۶ عصر بله بی شک اوساکی محترم اینجا اتاق فکر باید بگیم تا همه بدونن و فکر کنم منتظر عزیز ازعمد اینجوری پاسخ دادند |