![]() |
حرف های عادی بین اعضا - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید (https://forum.ghorany.com) +-- انجمن: مشاوره و زنان (/forum-4.html) +--- انجمن: متفرقه (/forum-24.html) +--- موضوع: حرف های عادی بین اعضا (/thread-2387.html) |
RE: حرف های عادی بین اعضا - هُدهُد صبا - ۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ عصر (۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ عصر)Afkhami نوشته: سلام و ی خسته نباشید بزرگ سلام بر همگی، خصوصا جناب مدیر افخمی ![]() عید فطر بر شما یاران قرآنی فرخنده و شادباش ![]() قبول باشه بندگی هاتون ان شاء الله از حضور محسوس و مجدد جناب مدیر کل، اقای افخمی متشکریم ![]() ان شاء الله مستدام باشه این حضور ![]() ![]() RE: حرف های عادی بین اعضا - Bitanem - ۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ عصر هزاران آفرین بر جانت ای ماه / روان عاشقان قربانت ای ماه مبارک باد ماه عشق بازان / که بنشینند در ایوانت ای ماه مبارک باد عید روزه داران / نکویان جهان مهمانت ای ماه . . . RE: حرف های عادی بین اعضا - hamed - ۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ صبح سلام روز خوش-عید سعید فطر بر همه عزیزان مبارک میبینم که رئیس بزرگ هم حضور داشتن بابا دم همه بچه های تالار قرآنی گرم RE: حرف های عادی بین اعضا - هُدهُد صبا - ۸ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ عصر بله امیدوارم حضور پررنگشون همین یکبار نباشه ![]() و باز تشریف بیارن و در مورد مطالب نظری هم بدهند ما بیشتر دلگرم میشیم البته یه پیام را چند جا گذاشتن فکر کنم منظورشون این بود این مطالب از همه بهتر کار شده و ادامه پیدا کنه ![]() اما باز بیشتر وقت بزارن و از مدیران قبلی هم دعوت مجدد کنیم بیشتر متشکریم ![]() RE: حرف های عادی بین اعضا - آشنای غریب - ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ صبح با سلام خدمت یاران قرآنی عزیز و مدیران زحمتکش تالار وخیر مقدم به جناب آقای افخمی . با حضورتون تالار رو منور کردید و روحیه دادید همه را. امیدواریم حضورتان مستمر و از مطالب ونظراتتون استفاده لازم رو ببریم و سپاسگزارم از اینکه قبول زحمت نمودید و تشریف آوردید . خوب ما که به مشکلات فنی و غیر فنی وارد نیستیم ولی از دو مدیر محترم تقاضا میکنم هر چه هست بفرمائید تا جناب مدیر افخمی انشاءالله ترتیب اثر بدهند متشکرم . در پناه حق . RE: حرف های عادی بین اعضا - Afkhami - ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ عصر چشم عذر خواهی بنده رو بپذیرید. RE: حرف های عادی بین اعضا - آشنای غریب - ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ عصر استاد افخمی چشمتان بی بلا ، من عذر خواهی میکنم از شما بزرگوار چرا که با توصیفاتی که از کار و مشغله های روزمره تان نمودید و با وقت کمی که دارید قبول زحمت کردید و به تالار تشریف آوردید و باعث دلگرمی اعضاء و مدیران عزیز شدید ، باز هم سپاسگزارم از حضورتان و خدا قوتتان دهد در تمامی مراحل کار و زندگی . فی امان الله . حرف های عادی بین اعضا - Entezar - ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ عصر 8ﺷﻮﺍﻝ،ﯾﺎﺩ ﺁﻭﺭ ﺗﻠﺦ ﺗﺮﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﺍﺳﻼﻡ ﻧﻮﺩ ﻭ ﯾﮏ ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ، ﺩﺭ 8 ﺷﻮﺍﻝ ﺳﺎﻝ ۱۳۴۴ ﻫﺠﺮﯼ ﻗﻤﺮﯼ، ﻓﺮﻗﻪ ﺿﺎﻟﻪ ﻭﻫﺎﺑﯿﺖ، ﻣﺮﻗﺪﻫﺎﯼ ﻣﻄﻬﺮ ﻭ ﺑﺎﺭﮔﺎﻩ ﻧﻮﺭﺍﻧﯽ ﺍﺋﻤﻪ ﺑﻘﯿﻊ ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺩﻋﺎﯾﯽ ﻭﺍﻫﯽ، ﺗﺨﺮﯾﺐ ﻭ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﻫﺎ ﻣﺤﺐ ﻭ ﻋﺎﺷﻖ ﺍﻫﻞ ﺑﯿﺖ(ﻉ) ﺭﺍ ﺩﺍﻏﺪﺍﺭﮐﺮﺩ. RE: حرف های عادی بین اعضا - هُدهُد صبا - ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ عصر لعنت بر وهابیت ![]() حرف های عادی بین اعضا - Entezar - ۱۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۹ عصر {اصل شعر کشف شد.........} *بنی آدم اعضای یکدیگرند...* *همه یک به یک نوکر حیدرند...* *چو عضوی به دردآورد روزگار...* *مدد گیرد از صاحب ذوالفقار...* *تو کز محنت این جهان در غمی...* *چوخواهی رهایی..بگو یاعلی...* |