![]() |
اتاق فکر فرهنگی - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید (https://forum.ghorany.com) +-- انجمن: فرهنگی و هنری (/forum-1.html) +--- انجمن: گوناگون (/forum-12.html) +--- موضوع: اتاق فکر فرهنگی (/thread-1775.html) |
RE: اتاق فکر فرهنگی - osaky - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۱۷ عصر من دقیقا نمیدونم باید روی کدوم بحث زوم کنیم لطفا دقیق اشاره کنید RE: اتاق فکر فرهنگی - منتظر - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۰ عصر عرض کردم که فعلا فقط نام ببریم و لیست کنیم به بحث روی هر کدوم هم می رسیم. به پست اول این موضوع مراجعه کنید لطفا RE: اتاق فکر فرهنگی - osaky - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۳۹ عصر 1-افزایش آمار طلاق و همچنین تغییر نگرش فردی و اجتماعی و تغییر ذهنیت افراد جامعه در اثر تطبیق دادن خود با فیلم های این شبکه(فارسی 1) 2-(بالایی مشکل نبود البته)وجود نداشتن آیین نامه ای دقیق در مورد پوشش و حد و مرز در آموزشگاههای عالی ایران 3-عدم آشنایی افراد جامعه و مخصوصا افراد مذهبی جامعه از طرز برخورد با افراد دین گریز و به قول خودمون کسایی که قهر کردن 4-عدم کنترل بازار و عدم جلوگیری ورود مدهای غیرقابل قبول 5-عدم وجود مراکز تخصصی تهیه لباس و مد(فقط گاهی چند نفر برای اسم درآوردن چندتا مدل میدوزن که تو خونه هم نمیشه پوشید) شما هم کمک کنید و راهنمایی تا بی راهه نرم ![]() RE: اتاق فکر فرهنگی - منتظر - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۴۸ عصر -عادی سازی کار کردن زنان در هر محیط RE: اتاق فکر فرهنگی - osaky - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ عصر صحیـــــــــــح -از بین رفتن عفت و حیا(که قبلا میون دختـــــرا بود فقط,ولی امروزه پسرهاهم همراه دختران شده اند!!!) -تغییر معنی" دین و مذهب"(واقعا که اتفاق فاجعه انگیزی هستش) -یا افراط یا تفریط(شعار جامعه ی امروزی) RE: اتاق فکر فرهنگی - منتظر - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ عصر ببخشید مطالبی که نوشتم حواسم نبود اشتباهی ویرایش کردم و پاک شد. دوباره می نویسم. مورد 1 درسته شبکه فرسی وان بیشتر بنیان خانواده رو مورد هف قرار میده. البته موضوع این بحث فقط محدود به ماهواره و فارسی وان نیست. گر چه ماهواره نقش بزرگی در جنگ نرم داره. موارد2،3،4،5 ضعف داخلی محسوب میشن که در جای خودش بررسی خواهد شد. -از بین بردن احترام بزرگتر ها به خصوص پدر و مادر ها RE: اتاق فکر فرهنگی - osaky - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ عصر -از بین رفتن عواطف پدر و مادری و فرزندی در خانواده ها RE: اتاق فکر فرهنگی - منتظر - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ عصر بد نیست در مورد از بین بردن احترام بزرگتر ها به خصوص پدر و مادر ها کلیپ زیر رو دانلود کنید. لینک میتقیم دانلود به نظرم برای امشب کافی هست. تا الان به این نتایج رسیدیم 1-بد حجابی یا بهتر بگم بی حجابی -مثلا آزادی روابط بین دختران و پسران-2. 3-پخش انبوه فیلم های مبتذل با قیمت های ارزان 4-رواج دادن این شعار که هر دختر ایرانی برای یک پسر ایرانی و قبل از ازدواج باید رابطه جنسی داشته باشند 5-بی اراده کردن جوانان از طریق ایجاد شبهات دینی و گرفتن اعتقادات و باور ایرانیان 6-از بین رفتن عواطف پدر و مادری و فرزندی در خانواده ها 7- از بین بردن احترام بزرگتر ها به خصوص پدر و مادر ها 8-از بین رفتن عفت و حیا(که قبلا میون دختـــــرا بود فقط,ولی امروزه پسرهاهم همراه دختران شده اند)!!! 9--تغییر معنی" دین و مذهب"(واقعا که اتفاق فاجعه انگیزی هستش) 10-یا افراط یا تفریط(شعار جامعه ی امروزی)- 11-عادی سازی کار کردن زنان در هر محیط 12-افزایش آمار طلاق و همچنین تغییر نگرش فردی و اجتماعی و تغییر ذهنیت افراد جامعه در اثر تطبیق دادن خود با فیلم های این شبکه(فارسی 1) موافق هستید شما؟ RE: اتاق فکر فرهنگی - osaky - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۱۶ عصر بــــــــــــــله مشکلات زیاد است و وقت تنگ به نظر من یکی از همین مشکلات رو گزینش و سپس مورد بحث قرار بدیم و آخر این هفته نتیجه گیری کنیم از بحث خوبه؟ RE: اتاق فکر فرهنگی - seraj73 - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۱۸ عصر دوستان موافقید یک جامعه مجازی اسلامی راه بندازیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون بیشتر کسانی که من دیدم دچار این مشکلات شدن قشر پولدار هستند و اغلب آنها از اینترنت به این وضع کشیده شده اند ما با راه اندازی یک جامعه مجازی با فعالیت گسترده متشکل از جمعی دانشجویان البته این یک نظر و من کمتر می تونم نظر بدم چون واقعا این مدتی هم که میام اینجا نظر میدم کمترین وقتمه که دوست دارم با اینجا بگذرونم |