![]() |
حرف های عادی بین اعضا - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید (https://forum.ghorany.com) +-- انجمن: مشاوره و زنان (/forum-4.html) +--- انجمن: متفرقه (/forum-24.html) +--- موضوع: حرف های عادی بین اعضا (/thread-2387.html) |
RE: حرف های عادی بین اعضا - فاطمه گل - ۲۸ شهريور ۱۳۹۲ ۰۷:۳۰ عصر خیل خب آقا حامد منو بیشتر از این شرمنده نکنین... درگیر دانشگاه و کار بودم...امیدوارم بازم هم بیام و شلوغی کنم... برای سلامتی همه بچه های قرانی صلوات RE: حرف های عادی بین اعضا - هُدهُد صبا - ۲۹ شهريور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ صبح بازم خوشومدي آبجي ![]() چه كردي با دانشگاه؟ چي ميخوني؟ RE: حرف های عادی بین اعضا - فاطمه گل - ۳۰ شهريور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ عصر مرسی دوستان فکر کنم کلا" فراموشم کردین... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خب بازم جای شکرشه یادم هستین... بله .من ارشد مشاوره خانواده قبول شدم.... ![]() بچه ها من نمیتونم پیام خصوصی بفرستم برای اعضاء چرا؟؟؟ ![]() ![]() ![]() RE: حرف های عادی بین اعضا - هُدهُد صبا - ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ عصر به به مباركه پس يه مشاور خوبم داريم ![]() ما هميشه به ياد ياران قراني هستيم عزيزم پيام خصوصي فقط از طرف مديران ميتوني دريافت كني كاري داشتي بهمون ايميل كن يا وبلاگون نظر بزار يا همينجا بگو ![]() RE: حرف های عادی بین اعضا - فاطمه گل - ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ عصر خب میخوام هد هد صبا عزیز ایمیلشون رو برام بفرستن. در ضمن ممنون.هستم. RE: حرف های عادی بین اعضا - فاطمه گل - ۳ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ عصر بچه ها یعنی کسی هیچ حرف خاصی نداره... آقا من حرف دارم!!! چرا تالار انقده خلوته؟؟؟؟ چی شده؟بچه ها درگیر چی شدن؟ RE: حرف های عادی بین اعضا - هُدهُد صبا - ۴ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ صبح سلام عزيزم. نه دوستان ميان و الحمدلله از مطالب استفاده ميكنند و مارو هم به فيض ميرسونند اما براي حرفهاي عادي كم وقت ميزارن ![]() شما هر حرفي داشتي به خودم اينجا بگو ![]() RE: حرف های عادی بین اعضا - فاطمه گل - ۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ عصر باشه خواهر... ![]() ولی خب قدیما یادتونه چقده تالار شلوغ بود؟!!! ![]() ![]() باشه چشم منم میام سوالامو از شما میپرسم ![]() ![]() ![]() RE: حرف های عادی بین اعضا - هُدهُد صبا - ۵ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ عصر سوال كه نه من بلد نيستم هيچي ![]() آبجي همه درگير كار و درس هستن و در روز يا هفته يه زمان معيني ميان و ميرن. شما روزها به چه مشغولي؟ درس و دانشگاه شروع شده؟ ترم چندي؟ راضي هستي؟ RE: حرف های عادی بین اعضا - آشنای غریب - ۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ صبح سلام بر یاران قرآنی عزیز . دوست عزیز فاطمه گل گویا بعد از مدتها فرصتی دست داده و تشریف آوردید . جای شما چند ماه پیش خیلی خالی بود . الان خدا رو شکر شما عزیزان هستید ولی اون موقع خلوتتربود . الان هم ما به این گندگی رو کسی نمیبینه چون شما قبلتر از من عضو شدید بیشترعزیزان رو میشناسید ولی من همون غریب همیشگی ام . با این حال هر از گاهی میآییم مطلبی میگذاریم و میرویم . امیدوارم چون گذشته تالار شلوغ شود و در اینجا جا داره از کسانی که هنگام عضویتم حضور داشتند و فعالیتی و اکنون دیگر سری نمیزنند به دلایلی،تشکر نمایم و دعوت به همکاری که جای تک تکشان خالی است . ![]() |