![]() |
زبان ترکی - آذری - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید (https://forum.ghorany.com) +-- انجمن: فرهنگی و هنری (/forum-1.html) +--- انجمن: گوناگون (/forum-12.html) +--- موضوع: زبان ترکی - آذری (/thread-1440.html) |
RE: زبان ترکی -آذری - osaky - ۸ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ عصر ![]() آفرین به موضوعی که انتخاب کردی آقا حامد آماده ای بترکونیم اینجا رو من کی حاضیرم وظیفمیزی دسز بیز واریخ خیدمتیزده قراره ترکی یاد بدیم؟ ![]() RE: زبان ترکی -آذری - hamed - ۸ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۶ عصر به به خدا روشکر بالاخره تک قطبی بودن تالار داره تکون می خوره و دوستان دارن مطلب مینویسند دوست عزیز "اوساکی" خوشحالم از استقبالت من کاره ای نیستم و شما راحت مطالب اموزشی خود را در رابطه زبان ترکی یا اذری بنویسید ما هم دنبال می کنیم RE: زبان ترکی -آذری - osaky - ۸ مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۹ عصر واقعا خوشحالم ازین استقبال ساغولسون بله یولداشلار (افرین به این دوستان) ایه لایق بیلسز مننده الی بیلرسیز کمه الاسیز (اگه منو لایق میدونین میتونین از من کمک بگیرین) ![]() ![]() ![]() ![]() الله امانیندا
RE: زبان ترکی -آذری - hamed - ۹ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ صبح بسم الله .... RE: زبان ترکی -آذری - hamed - ۱۸ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۳۹ عصر سلام گرم تابستانی خدمت تالاری های عزیز نماز و روزه هاتون مقبول حق تعالی ![]() ![]() خوب دوستان خالی از لطف نیست که در این پست فایل صوتی شعر اذری -ترکی با کلام مرحوم محمد حسین بَهجت تبریز استاد شهریار قرار بدم امیدوارم که همگی خوشتون بیاد ![]() RE: زبان ترکی -آذری - osaky - ۱۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ عصر با سلام امروز گفتم دوستان رو بیشتر با آذری آشنا کنم و اطلاعات پایه ای بدم خدمتتون من=من ما=بیز تو=سن شما=سیز او=او آنها=اولار برای مالکیت افراد دو حرف(ین) اضافه میکنیم منیم(استثناء) بیزیم(استثناء) سنین سیزین اونین(استثناء) اولارین حالا چندتا لغت پر کاربرد میگم: مادر=آنا پدر=آتا برادر=گارداش خواهر=باجی خانه=او(ev) دوست=یولداش دنیا=دونیا صبح=صوپ ظهر=ناهار شب=گئجه بوراجان بسسی بویونه،قالانی قاسین آیری گونه (معنیش چیه؟) RE: زبان ترکی -آذری - sarsepordeh - ۲۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ صبح دستتون درد نکنه ان شاءالله يه روزي ياد ميگرم RE: زبان ترکی -آذری - osaky - ۲۵ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۳۷ عصر سلام دوباره امروز بازم چند تا کلمه میخوام بهتون بگم ![]() روزه:orush ماه رمضان:orushlukh آب ![]() این هام چندتا اسم جونورن ![]() گربه:pishih پرنده:gush خرس:aii گوسفند:goiun بز:kechi جغد:baigush شیر:sher مورچه:garnishga عنکبوت:horumcha بره:guzu ماهی:balikh اسب:at(آت) سگ:it گرگ:gurd ...... دوستای عزیز کلماتی رو که دوست دارین آذریش رو بدونین بگین تا با دوستان بگیم ![]() ![]() RE: زبان ترکی -آذری - osaky - ۲۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۶ عصر سلام ![]() دوستان عزیز اینجا کمی خلوت شده یکم شلوغش کنید لطفا ![]() استفاده کنیم از این فضای خوب ![]() اینجا من یکم هم درمورد خو آذری زبان ها و بعضی مراسمشون میگم اگه مدیر این بحث اجازه بدن ![]() قصیده معروف" آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟" آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟
![]() نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی ![]() نازنینا ما به ناز تو جوانی دادهایم ![]() آسمان چون جمع مشتاقان پریشان میکند ![]() در خزان هجر گل، ای بلبل طبع حزین ![]() شهریارا بیحبیب خود نمیکردی سفر ![]() RE: زبان ترکی -آذری - osaky - ۱۰ شهريور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ عصر با سلام و تبریک عید سعید فطر باز پخش سریال "شهریار" هر شب ساعت 23:45 ![]() از شنبه 11 شهریور 90
|