![]() |
عصرگاه با طعم مشاعره - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید (https://forum.ghorany.com) +-- انجمن: فرهنگی و هنری (/forum-1.html) +--- انجمن: شعر (/forum-10.html) +--- موضوع: عصرگاه با طعم مشاعره (/thread-1626.html) |
RE: عصرگاه با طعم مشاعره - hamed - ۲۸ شهريور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ صبح دردم از يار است و درمان نيز هم دل فداي او شد و جان نيز هم حافظ RE: عصرگاه با طعم مشاعره - فاطمه گل - ۲۸ شهريور ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ عصر من ای صبا ره رفتن به کوی دوست ندانم تو میروی به سلامت سلام ما برسانی... RE: عصرگاه با طعم مشاعره - mah19 - ۲۹ شهريور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ صبح یارب تو مرا ز درگهت دور مکن مشتاق توام خدا، مرا کور مکن RE: عصرگاه با طعم مشاعره - آشنای غریب - ۳۰ شهريور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ صبح نمیدانم که رازم با که واجم *** غم و سوز وگدازم با که واجم چه واجم هر که ذونه میکره فاش *** دگر راز و نیازم با که واجم باباطاهر
RE: عصرگاه با طعم مشاعره - فاطمه گل - ۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ عصر مرد خدا به مغرب و مشرق غریب نیست چندان که میرود همه ملک خدای اوست سعدی RE: عصرگاه با طعم مشاعره - hamed - ۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ صبح تا چند کنیم از تو قناعت به نگاهی یک عمر قناعت نتوان کرد الهی RE: عصرگاه با طعم مشاعره - هُدهُد صبا - ۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۳ عصر يا رب با دست خالي چه كنم با رويي خجل، شرم ز گناهم چه كنم RE: عصرگاه با طعم مشاعره - فاطمه گل - ۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ عصر مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم RE: عصرگاه با طعم مشاعره - آشنای غریب - ۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ صبح من ذره و خورشید لقائی تو مرا بیمار غمم عین دوائی تو مرا بیبال و پراندر پی تو میپرم من کاه شدم چو کهربائی تو مرا مولانا RE: عصرگاه با طعم مشاعره - mah19 - ۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ صبح آبروی حسین به كهكشان می ارزد یك موی حسین بر دو جهان می ارزد گفتم كه بگو بهشت را قیمت چیست گفتا كه حسین بیش از آن می ارزد |