![]() |
خوشامدگويي به ياران قرآني - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید (https://forum.ghorany.com) +-- انجمن: فرهنگی و هنری (/forum-1.html) +--- انجمن: گوناگون (/forum-12.html) +--- موضوع: خوشامدگويي به ياران قرآني (/thread-1272.html) |
RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - فاطمه گل - ۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ عصر ![]() سلام دیدم کسی نیومده خوش آمدگویی بگه به دوستان تازه وارد... برخودم فرض دونستم بیام( چه گنده حرف زدم) خب دوستانی تازه عضو شدید خوش اومدید ![]() میخوایم توی این تالارها علاوه بر آشنایی با هم چیزی هم یاد بگیریم پس تلاش کنیم در جهت افزایش اطلاعاتمون... ![]() ![]() ![]() RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - مهدی1414 - ۱۱ آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ عصر سلام من هم به نوبه خودم به همه تازه واردها خیر مقدم عرض می کنم. ان شاء الله همه با هم،با همکاری همدیگر بتوانیم قدم بزرگی برای اسلام و مسلمین و در جهت اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی برداریم. و همچنین از قدیمیهای تالار به خاطر مطالب خوبشون تشکر می کنم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - فاطمه گل - ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ عصر سلام به تمام دوستان تازه وارد خوش اومد میگم... ![]() دیگه ببخشید چون محرمه نمیتونم شکلک های شاد بذارم ![]() در نتیجه به همون صلواااااااااااااااااات بللللللللللللللللللند اکتفا میکنم ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - هُدهُد صبا - ۲ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ صبح به همه یاران جدید و bitanem عزیز خوشامد میگیم ![]() ان شاء الله شاهد حضور مستمرشون باشیم و از مطالب بهره کافی را ببرید ![]() RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - فاطمه گل - ۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ عصر دوستان عزیزی که تازه اومدید... خیلی خوش اومدید... RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - هُدهُد صبا - ۲۸ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ عصر ![]() ادْخُلُوهَا بِسَلاَمٍ آمِنِینَ. ![]() RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - فاطمه گل - ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ عصر سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام و عرض خوشامد RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - nilforoosh - ۱ دي ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ عصر ![]() RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - آشنای غریب - ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ صبح با سلام به عزیزان قرآنی و خیر مقدم به تمامی کاربرانی که عضو جدید این تالار شده اند . امیدوارم همگی عضو فعال و مثمر ثمر واقع شویم . به جناب تبریزی نژاد هم بعد از مدتها غیبت خوشامد میگوییم و به کاربر گرامی شادی زهرا نیز خیر مقدم عرض نموده و طرز سخن گفتنتان مرا به یاد استاد گرامی نیلفروش میاندازد جایشان خالیست موفق باشید . ![]() RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - هُدهُد صبا - ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ عصر به همه یاران قرانی عزیز مخصوصا یاران جدید سلام و خوشامد ویژه عرض میکنم ![]() شادی الزهرا، اسماء الحسنی، حدیث و ... ان شاء الله وجودتون پربرکت باشه و از نور قران بهره ببرید ![]() یاحق |