![]() |
عصرگاه با طعم مشاعره - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید (https://forum.ghorany.com) +-- انجمن: فرهنگی و هنری (/forum-1.html) +--- انجمن: شعر (/forum-10.html) +--- موضوع: عصرگاه با طعم مشاعره (/thread-1626.html) |
RE: عصرگاه با طعم مشاعره - hamed - ۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ صبح میروم اما نمی پرسم ز خویش ره کجا منزل کجا مقصود چیست بوسه میبخشم ولی خود غافلم کاین دل دیوانه را معبود کیست؟! RE: عصرگاه با طعم مشاعره - مریم گلی - ۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ صبح تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است. RE: عصرگاه با طعم مشاعره - آشنای غریب - ۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ صبح تا پای تو رنجه گشت وبا درد بساخت مسکین دل رنجور من از درد گداخت گویا که ز روزگار دردی دارد این درد که در پای تو خود را انداخت RE: عصرگاه با طعم مشاعره - مریم گلی - ۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ صبح ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم ثمر شود RE: عصرگاه با طعم مشاعره - آشنای غریب - ۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ عصر دنیا به جوی وفا ندارد ای دوست ، هر لحظه هزار مغز سر گشته اوست می دان که خدای دشمنش می دارد ، گر دشمن حق نه ای چرا داری دوست RE: عصرگاه با طعم مشاعره - hamed - ۷ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ صبح تبسم تو تجسم تمام خوبی هاست لختی بخند لبخند گل زیباست RE: عصرگاه با طعم مشاعره - پرستو - ۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ عصر (۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ عصر)هُدهُد صبا نوشته:منم اگر یادم بمونه و بتونم هستم RE: عصرگاه با طعم مشاعره - مریم گلی - ۸ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ صبح تو پنداری که من لیلی پرستم من آن لیلی لیلا می پرستم RE: عصرگاه با طعم مشاعره - آشنای غریب - ۸ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ صبح من بی تو دمی قرار نتوانم کرد ، احسان تو را شمار نتوانم کرد گر بر تن من زبان شود هر مویی ، یک شکر تو از هزار نتوانم کرد RE: عصرگاه با طعم مشاعره - پرستو - ۸ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ عصر منم هستم دوستان |