![]() |
پیامک های زیبا و سازنده اسلامي - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید (https://forum.ghorany.com) +-- انجمن: فرهنگی و هنری (/forum-1.html) +--- انجمن: گوناگون (/forum-12.html) +--- موضوع: پیامک های زیبا و سازنده اسلامي (/thread-96.html) |
RE: پیامک های زیبا و سازنده - کبوتر حرم - ۱۹ دي ۱۳۸۸ ۰۲:۰۴ صبح من به آمار زمین مشکوکم ! اگر این سطح پر از آدمست ... پس چرا یوسف زهرا تنهاست ؟ RE: پیامک های زیبا و سازنده - مشکات - ۲۰ دي ۱۳۸۸ ۰۶:۱۰ عصر اگر می خوای ارزشت را نزد خدا بدانی ، نگاه کن ببین ارزش خدا نزد تو، در وقت گناه چه قدر است ![]() RE: پیامک های زیبا و سازنده - مشکات - ۲۱ دي ۱۳۸۸ ۰۱:۳۸ عصر خدايا من در کلبه فقيرانه خود چيزي را دارم که تو در عرش کبريايي خود نداري من چون تويي را دارم ولي چون خودي را نداري.امام سجاد(ع) ********************* عاشوراى حسينى، كتاب سرخى بود كه «تفسيرناب» آن از زبان امام سجاد تراويد. ********************* شهادت پیام رسان کربلا ، زینت عابدان و بندگان خاص خدا، حضرت سجاد برهمه پیروان آن حضرت تسلیت باد. بنا به روایتی شهادت حضرت سید الساجدین امام زین العابدین علیه السلام روز 25 محرم میباشد. RE: پیامک های زیبا و سازنده - مشکات - ۲۳ دي ۱۳۸۸ ۰۵:۱۸ عصر محرم ماه عشق است و وفاداری اگر دستهای عباس علمدار را به یاد آری بگیری درس عبرت از دو دستش کمک کن بر ضعیفان گر توان داری پیامک های زیبا و سازنده - مشکات - ۲۴ دي ۱۳۸۸ ۱۱:۳۶ صبح خدایا وقتی ازم گرفتی و بهم بخشیدی، فهمیدم معادله زندگی نه غصه خوردن واسه نداشته هاست و نه شاد بودن واسه داشته ها. RE: پیامک های زیبا و سازنده - مشکات - ۲۴ دي ۱۳۸۸ ۱۰:۴۸ عصر گر پرده ز رخ باز نمايد مهدي (عج) از خلق جهان دل بربايد مهــــــدي(عج) اي شيعه چنان منتظر مولي باش گويي كه همين جمعه بيايد مهدي(عج) RE: پیامک های زیبا و سازنده - مشکات - ۲۶ دي ۱۳۸۸ ۰۳:۰۷ عصر یه هیزم شکن وقتی خسته میشه که تبرش کند باشه نه اینکه هیزم هاش زیاد باشه، تبر ما انسان ها باورهایمان است نه آرزوهایمان. RE: پیامک های زیبا و سازنده - مشکات - ۲۷ دي ۱۳۸۸ ۰۸:۳۱ عصر ما ندرتاً دربارۀ آنچه که داریم فکر می کنیم ، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم که نداریم. RE: پیامک های زیبا و سازنده - مشکات - ۲۸ دي ۱۳۸۸ ۱۰:۳۶ صبح روز را خورشید میسازد و روزگار را ما، ما را قلب زنده نگه میدارد و قلب را عشق، پس زندگی را عاشقانه بساز . . . RE: پیامک های زیبا و سازنده - ذوالقرنین - ۲۹ دي ۱۳۸۸ ۰۳:۳۵ عصر باید انتخاب کرد ، قلبت را یا غرورت را . یکی باید فدای دیگری شود ، این قانون نانوشته است . عاشق شدن هزینه دارد ، باید چیزی بخشید تا چیزی بدست آورد ، باید به دست آورد آن چیزی که بخشیده می شود . و وای به روزی که هیچ چیز برای قربانی کردن باقی نمانده باشد ، یا داشته های یک انسان ارزش فراموش شدن نداشته باشد . |