![]() |
خوشامدگويي به ياران قرآني - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید (https://forum.ghorany.com) +-- انجمن: فرهنگی و هنری (/forum-1.html) +--- انجمن: گوناگون (/forum-12.html) +--- موضوع: خوشامدگويي به ياران قرآني (/thread-1272.html) |
RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - منتظر - ۱ آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ عصر بسم الله الرحمن الرحیم سلام sh1000 گرامی ما هم امیدواریم بتونیم بحث های خوبی رو در کنار هم داشته باشیم. RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - sajjad - ۹ آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ عصر سلام.ایام محرم و عزاداری سالار شهیدان آقا ابا عبدالله الحسن رو بهتون تسلیت عرض میکنم. نمیدونم منو به خاطر دارید یا نه. ![]() حالا شدم ترم هفت...یادتون هست چقدر انرژی داشتم.تازه دوستان گفتن ببینم بعد دامادیت میای یا نه... اما نمیدونم چی شد سرم اینقدر شلوغ شد که تالار رو رها کردم ![]() ![]() RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - هُدهُد صبا - ۹ آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ عصر سلام بزرگوار ![]() مجددا خوشامدين حال كه دوباره توفيق نصيبتون شده تالار رو رها نكنين. موفق و مؤيد باشين. RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - hamed - ۱۰ آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ صبح سلام علیکم و رحمت الله اهلا و سهلا خوش آمدی بهونه خوبی هست سوالات عمران برای شروع مجدد موفق باشی RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - hamed - ۲۰ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ عصر سلام دوستان و یاران جدید الورود خوش آمدید امیدوارم که در بین فعالیت های مجازی روزانه فعالیت چشمگیر قرآنی شما رو شاهد باشیم هامییز خوش گلمیسیز RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - یک کاربر - ۲۰ آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۸ عصر کاش فروم از آخرین ارسال لیست میشد. RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - hamed - ۲۰ آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ عصر شما هم خوشآمدی پس هیچ فرقی نمی کنه RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - hamed - ۲۴ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ صبح سلام و درود بر یاران قرآنی "شاهد عزیز" سلام گرم من رو تو این روزهای سرد پاییزی پذیرا باش خیلی خوش آمدی خوبی ؟ دیگه داشتی به خورشید می رسید از ستاره گذشته بودی خوشحال شدم RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - منتظر - ۲۴ آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ عصر بسن رب الحسین [b] [/b]آقا حامد اینجا که خبری از شاهد نیست ایشون فکر کنم آب شدن تشریف بردن در زمین! RE: خوشامدگويي به ياران قرآني - مریم گلی - ۲۵ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ صبح سلام بر همه دوستان و سروران. بنده هم به نوبه خودم به دوست بزرگوار(در آرزوی تقرب ) خیر مقدم میگم. میدونم دیره ولی دیگه ببخشید. |