تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید

نسخه کامل: داستانهایی از سوره حمد
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

امیدوارم در این قسمت بتونم داستانهایی رو برگرفته از کتاب " داستانهایی از سوره حمد " نوشته ی "علی میر خلف زاده " براتون بیارم تا از خواندن آنها لذت ببرید و به ارزش و برکات این سوره از قرآن مجید بی ببرید ، ان شاء الله ...

* خدا وبنده *

رسول خدا (ص) فرمود که :
حضرت حق تبارک و تعالی فرمودند :
من " سوره حمد " را بین خود و بنده ام تقسیم کرده ام ، نیمی از آن مربوط به من و نصفی دیگر مربوط به بندگان است .

- وقتی که بنده ام می گوید : " بسم الله الرحمن الرحیم " ، به نام خداوند بخشنده ی مهربان .
خدای تبارک و تعالی می فرماید :
بنده ام به نام من کلامش را شروع و آغاز کرد ، بر من لازم است که تمام کارهایش را از امور دنیوی و اخروی به بایان برسانم و اصلاح و درست کنم و در احوال و اموال او برکت بدهم و تمام حالات را بر او مبارک گردانم .

- زمانی که بنده می گوید : " الحمد لله زب العالمین " ، ستایش و سباس مخصوص بروردگار عالم است .
خدای مهربان می گوید :
بنده ام مرا ثناء و ستایش می کند ، او فهمیده که تمام نعمت هایش از جانب من است و بلاها را من با قدرتم از او دفع و رفع کرده ام .
ای ملایکه شما گواه باشید ، علاوه بر نعمت های دنیا ، نعمت های آخرت هم به او ارزانی می دارم . همان طور که بلاهای دنیا را از او برگردانیدم ، بلاهای آخرت را هم از او بر می گردانم .

- هنگامی که بنده می گوید : " الرحمن الرحیم " ، بخشنده و مهربان است .
خداوند عزوجل می فرماید :
بنده ی من گواهی داد که من بخشنده و رحمان و مهربان و رحیم هستم .
ای فرشته های من شاهد باشید که رحمت فراوانی را به او عطا می نمایم و نصیب او را از بخششم زیادتر م کنم .

ادامه دارد ...
... ادامه

- هرگاه بنده بگوید : "مالک یوم الدین " ، صاحب و مالک روز قیامت است .
حق تعالی می فرماید :
ای ملایکه ها شما را شاهد می گیرم ، همان طور که او اعتراف و اقرار کرد که من صاحب روز جزا هستم ، من هم درروز قیامت حساب را بر او آسان می کنم و حسنات او را قبول می کنم و از گناهانش می گذرم و او را می بخشم .

- در آن هتگام که بنده بگوید : [color]" ایاک نعبد و ایاک نستعین "[/color] ، فقط تو را می برستم و فقط از تو یاری و کمک و استعانت و استمدادمی جویم .
بروردگار کریم متعال می فرماید :
بنده ام راست می گوید ، او تنها مرا ستایش می کند و از من یاری و کمک و استمداد و مساعت می خواهد و به من بناه آورده .
ای ملایکه ها ، شما شاهد باشبد که به عبادت هایش باداش و صله و مژدگانی عنایت می کنم تا هر که با او مخاف بوده ، به حال او غبطه بخورد و در کارهایش او را یاری می کنم و در مشکلاتش کمکش می کنم .
در روز های مصیبت و ناراحتی و بریشانی ، به فریادش می رسم و دستش را می گیرم .

- ساعتی که بنده بگوید : [color]" اهدنا الصراط المستقیم الی آخر ... "[/color] ، مرا به راه راست هدایت فرما ، آن راهی را که بهشان نعمت عنایت کردی ...
خالق تمام مخلوقات می فرماید :
در خواست و تقاضای او را بذیرفتم ، دعای او را مستجاب می کنم و آرزوهایش را بر آورده می نمایم و به او آرامش .و امنیت می بخشم . Heart
* ناله ی ابلیس *

ابلیس که شیطان بزرگ است ، " وقت نزول سوره حمد به ناله و فریاد در آمد و مضطرب و ناراحت شد . "
چنانچه وارد شده که : " ابلیس لعین در همه ی عمرش چهار بار مضطرب و بی تاب و نالان شد . " به قول ماها چهار بار ضربه خورد ، کمرش شکست ، ور شکست شد ، و زمین خورد . Angry

- اول : وقتی که طوق لعنت به گردنش انداختند .

- دوم : زمانی که او را از بهشت اخراج کردند .

- سوم : ساعتی که حضرت خاتم الانبیاء (ص) به رسالت رسید .

- چهارم : هنگامی که " سوره ی فاتحة الکتاب " نزول اجلال یافت .
* ثواب قرآن *

" ابی بن کعب " روایت کرده که حضرت خاتم الانبیاء (ص) فرمود :

هر بنده ی مسلمانی که " سوره ی فاتحه " را بخواند ثواب جمیع قرآن را به او می دهند .
یک روز در محضر مقدس آن حضرت نشسته بودم و " سوره فاتحه " را تلاوت می کردم ،
آن حضرت فرمود :
به حق آن کسی که نفس و جانم در دست و قدرت و فرمان اوست ،
خداوند تبارک و تعالی مثل این سوره را در تورات و انجیل و زبور و فرقان نیاورده .
" این سوره اصل قرآن است " و جامع معانی فرقان ، و خدای مهربان و عزیز
این سوره را بین خود و بنده هایش قسمت کرده
و بندگان خدا هر چه از امور دنیا و آخرت را که بخواهند از این طریق بخواهند .
* شفای هر درد *

" مرحوم آقای عیاشی " که یکی از علمای بزرگ اهل تفسیر و قرآن است ،
با سند های خودش از بیغمبر اکرم (ص) در تفسیرش روایت کرده که حضرت فرمود :

" سوره ام الکتاب افضل از سوره های قرآن است ، و شفای هر دردی است جز مرگ . "

[/size]
لینک مرجع