۱۱ مهر ۱۳۹۵, ۱۱:۱۹ صبح
[b]پاستا با سس سیر مخصوص
[/b]
پاستا دوست ها می دانند که پاستاهایی که به سبک ایتالیایی پخت و سرو می شوند خوشمزه ترین و عالی ترین پاستاها مربوط به ایتالیا است . پاستا تالیا تلی با سس کاربنارا از خوشمزه ترین پاستاهای ایتالیایی است و می توان آن را برای وعده های مختلف غذایی سرو نمود. دستور و مواد لازم و طرز تهیه این پاستای خوشمزه در ادامه آورده شده است .
طرز تهیه پاستا با سس سیر مخصوص
مواد لازم :
پاستا تالیا تلی 300 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
ژامبون گوشت 200 گرم
خامه 3 قاشق سوپخوریسیر 1 حیه
پنیر پارمزان 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
داخل قابلمه ای آب را جوش آورده و نمک را به آن می افزاییم . پاستا را ریخته و اجازه می دهیم تا پاستا نرم شود و بپزد. پاستا را آبکش کرده و کنار می گذاریم و سس را اضافه می کنیم . تابه ای را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن زیتون می ریزیم. ژامبون گوشت را خورد کرده و به شکل مکعبی برش می دهیم. ژامبون را داخل روغن زیتون ریخته و کمی تفت می دهیم. سیر را نیز خرد کرده و به همراه نمک و فلفل به ژامبون افزوده و کمی دیگر آن را تفت می دهیم و خامه و زرده تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده و کمی هم می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. بعد پنیر پارمزان را اضافه می کنیم . پاستا را روی ژامبون ها ریخته و روی حرارت تفت می دهیم . سپس خامه را افزوده و هم می زنیم . تابه را از روی حرارت برداشته و پاستا را در ظرف مورد نظر سرو می نماییم.
![[تصویر: 21_1466863821-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D...%D9%88.jpg]](http://mepatogh.ir/wp-content/uploads/2016/06/21_1466863821-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A2%D9%84%D9%81%D8%B1%D8%AF%D9%88.jpg)
[/b]
پاستا دوست ها می دانند که پاستاهایی که به سبک ایتالیایی پخت و سرو می شوند خوشمزه ترین و عالی ترین پاستاها مربوط به ایتالیا است . پاستا تالیا تلی با سس کاربنارا از خوشمزه ترین پاستاهای ایتالیایی است و می توان آن را برای وعده های مختلف غذایی سرو نمود. دستور و مواد لازم و طرز تهیه این پاستای خوشمزه در ادامه آورده شده است .
طرز تهیه پاستا با سس سیر مخصوص
مواد لازم :
پاستا تالیا تلی 300 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
ژامبون گوشت 200 گرم
خامه 3 قاشق سوپخوریسیر 1 حیه
پنیر پارمزان 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
داخل قابلمه ای آب را جوش آورده و نمک را به آن می افزاییم . پاستا را ریخته و اجازه می دهیم تا پاستا نرم شود و بپزد. پاستا را آبکش کرده و کنار می گذاریم و سس را اضافه می کنیم . تابه ای را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن زیتون می ریزیم. ژامبون گوشت را خورد کرده و به شکل مکعبی برش می دهیم. ژامبون را داخل روغن زیتون ریخته و کمی تفت می دهیم. سیر را نیز خرد کرده و به همراه نمک و فلفل به ژامبون افزوده و کمی دیگر آن را تفت می دهیم و خامه و زرده تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده و کمی هم می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. بعد پنیر پارمزان را اضافه می کنیم . پاستا را روی ژامبون ها ریخته و روی حرارت تفت می دهیم . سپس خامه را افزوده و هم می زنیم . تابه را از روی حرارت برداشته و پاستا را در ظرف مورد نظر سرو می نماییم.
![[تصویر: 21_1466863821-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D...%D9%88.jpg]](http://mepatogh.ir/wp-content/uploads/2016/06/21_1466863821-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A2%D9%84%D9%81%D8%B1%D8%AF%D9%88.jpg)