ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقش زنان در سلامت تغذیهٔ خانوار
۱۰ مهر ۱۳۸۹, ۰۲:۳۷ عصر
ارسال: #1
نقش زنان در سلامت تغذیهٔ خانوار
یکی از معیارهای اصلی برای بهبود وضعیت زنان، آموزش می باشد. رسیدن دختران به آموزش های اساسی راه مطمئنی است که به دختران نیروی بیشتری داده و آنها را قادر می سازد که انتخاب های صحیحی داشته باشند.

این خواسته یک رؤیا نیست. زنان باید برای یک زندگی سالم و شاد فرصتی داشته باشند. یک زن تحصیل کرده مهارت، اطلاعات و اعتماد به نفس بیشتری دارد تا مادر خوبی شود، کار کند و از امکانات بیشتری استفاده کند.

یک زن باسواد مایل است دیرتر ازدواج کرده و کودکان کمتری داشته باشد.

نقش سواد زنان در بهبود سلامتی و وضعیت تغذیهٔ خود و خانوادهٔ آنها به خوبی روشن شده است. همزمان با آموزش زنان، در سطح دنیا میزان مرگ و میر نوزادان (infant- Mortality- Rate) IMR کاهش یافته و احتمال زنده ماندن کودکان افزایش یافته است.

اثرات مثبت آموزش زنان بر روی وضعیت تغذیهٔ خود و کودکان شان از طریق نقش آنها در تأمین تغذیه و سلامتی خانواده است.

درواقع، زمانی که مسألهٔ تغذیهٔ کودک مطرح است دانش و آگاهی مادران ممکن است خیلی مهمتر از درآمد باشد. در مطالعه ای دیده شد حتی در گروه هایی با درآمد اقتصادی پایین، درآمد به تنهایی بروضعیت تغذیه ای کودکان تأثیر منفی ندارد.

بلکه آموزش مادران اثرات واضحی بر وضعیت تغذیه ای کودکان داشته و یک مادر باسواد نسبت به یک مادر بی سواد با درآمد اقتصادی بالا، منابع بهتری را برای سلامتی کودکش به کار می برد.

در کشورهای جهان سوم زنان جوان اغلب سه چهارم از بهترین زمان زندگی خودشان را در حاملگی و شیردهی می گذرانند. آنها برای ساعت های طولانی جهت تهیهٔ غذای خانواده، مراقبت از کودکان و مدیریت خانه، حتی بیشتر از مردان کار می کنند.

در مطالعه ای در زمینه میزان دریافت غذای کودکان ۵-۲ ساله که مادران شان شاغل بودند نشان داده شد که کارکردن خارج از خانه مادران هیچ اثر سوئی روی وضعیت تغذیه ای کودکان کم سن ندارد.

در بیشتر کشورهای افریقایی زنان تهیه کنندگان غذا بوده و در کشورهای آسیایی قسمت عمده نیروی کار را تشکیل می دهند. آنها در صدها روستای دنیا، از جمله نیروهای ارائهٔ خدمات بهداشتی اولیه و مسؤول پیگیری برنامه های مراقبت از کودکان در منازل هستند.

اکثریت معلمین و پرستاران را زنان تشکیل می دهند. آنها مسؤولیت هایی در به دنیاآوردن و مراقبت کردن از نسل های آینده دارند، به کودکان آموزش می دهند و دردهای بیماران و سالمندان را شفا می دهند. متأسفانه در سطح دنیا توجه کافی به سلامتی و وضعیت اجتماعی، اقتصادی آنها نشده است. آنها هنوز سهمی از فقر، بی سوادی و کمبودهای غذایی دارند.

در بین آنها مواد غذایی به شکل نامتناسب توزیع شده است که خود نشانه ای از توسعه نیافتگی سیاسی ـ اجتماعی ـ اقتصای در جهان سوم است و حالا زمانی است که باید به سلامتی و تغذیهٔ زنان توجه خاص مبذول شود.

دختران نوجوان مادران آینده هستند. زمانی که آنها فاقد اطلاعاتی کافی از معیارهای پیشگیری باشند با خطرات بیشتری مواجه خواهند شد که نتیجهٔ این امر به صورت آسیب دیدگی های ثابت و دائمی نه تنها بر روی خانوادهٔ آنها بلکه بر روی کل جامعه، ظاهر خواهد شد. مفهوم رژیم غذایی در دورهٔ نوجوانی در نزد دختران شکل گرفته و معمولاً تا بزرگسالی ادامه می یابد. در برنامه های مداخله ای به منظور ایجاد تغییراتی در الگوهای غذاخوردن، تعیین فاکتورهای خطرزای سلامتی دختران نوجوان مانند رفتارهای غیرسالم غذاخوردن بسیار مهم است.

با توجه به اینکه میزان آگاهی دختران نوجوان به طور مؤثر با سلامتی و تغذیهٔ بهتر کل افراد جامعه مرتبط می باشد، از این رو اگر دختران نوجوان مسائل تغذیه ای را خوب فهمیده و یاد بگیرند، ممکن است در آینده قادر باشند تا زا منابعی که در اختیار دارند به طور مؤثر استفاده کنند.

طبق گزارشات اخیر، تغذیه یک عامل کلیدی است که با تغییرات جزیی در آن می توان از شیوع بسیاری از بیماری ها کاست.

در سطح دنیا امروزه توافق عمومی بر این است که هر شخص باید به اندازهٔ کافی در مورد تغذیه آگاهی داشته باشد تا بتواند از توصیه های رژیمی ارائه شده در سطح بین المللی پیروی کند. در این میان آموزش تغذیه به عنوان یکی از اجزای خدمات بهداشتی نیاز به توجهات بیشتری دارد. طرح های مؤثر آموزش تغذیه در جامعه، بایستی با درکی از آگاهی و نگرش مردم از تغذیه همراه باشد. هنوز در اکثر نقاط دنیا معلوم نیست مردم تا چه اندازه اطلاعات تغذیه ای دارند.

شواهد موجود در بیشتر کشورها نشان می دهد که امروزه سبک زندگی تغییر کرده و عملکردهای غیربهداشتی بیشتر شده است.

در امریکا بیش از ۲۵ میلیون نفر مبتلا به استئوپروزیس هستند و بیشتری موارد این بیماری در زنان بعد از دورهٔ یائسگی دیده می شود.

دریافت کلسیم در سنین نوجوانی مطمئناً در پیشگیری از اختلالات مربوط به استخوان ها در سال های آتی مؤثر می باشد. با وجود این نشان داده شده است دریافت کلسیم در میان نوجوانان مؤنث به طور قابل توجه کمتر از مقادیر توصیه شده است.

در مطالعه ای نشان داده شد در میان دختران نوجوان دریافت کلسیم روزانه از ۷۹۶ تا ۸۳۳ میلی گرم بوده است و آنها فقط ۶۸% احتیاجات خود را برای کلسیم دریافت کرده بودند. مصرف شیر به عنوان منبع غذایی غنی از کلسیم در میان دختران نوجوان پایین می باشد. در مطالعه ای مشاهده شد زنانی که در دوره نوجوانی خود روزانه حداقل یک لیوان شیر خورده بودند، قدشان ۹/۰ سانتی متر از آنهایی که شیر مصرف نکرده بودند بلندتر بود.

مصرف شیر ارتباط مستقیم با معیارهای رشد به خصوص قد که معیاری از وضعیت تغذیه گذشته فرد است، دارد.

به نظر می رسد رفتارهای غیربهداشتی غذاخوردن در میان دختران نوجوان شاید بدین جهت باشد که تعداد بیشتری از آنها به خاطر داشتن اضافه وزن تمایل به رژیم غذایی و لاغرشدن در مقایسه با مردان دارند.

در جهت بهبود عملکرد دختران نوجوان در مسائل تغذیه ای، تأثیر مثبت برنامه های مداخله ای آموزش تغذیه در جهت بهبود رفتارهای غیربهداشتی غذاخوردن نشان داده شده است.

البته به شرطی که آموزش دهنده ها، بودجه و زمانی را صرف آموزش دختران در مدارس از مقطع ابتدایی تا دوره های متوسطه نمایند.

استراتژی های اصلی برای ارتقاء دانش تغذیه در بین دختران نوجوان می تواند شامل موارد زیر باشد :

ـ برنامه های پیشگیری برای کودکان و دختران نوجوان با تأکید روی مسائل رشد و تغذیه، بعضی از این برنامه ها می تواند در مورد مسائل دوران بارداری و یا استرس هایی مانند بدی تغذیه باشد.

ـ فعالیت های بنیادی برای نوجوانان در جامعه از قبیل مراقبت از دختران نوجوان که ممکن است به دلایل مختلف احتیاج به کمک داشته باشند. در کشورهای در حال توسعه بعضی از این برنامه ها از طریق اعمال می شود.

برنامه هایی در سطوح بالا برای رهبران جامعه. این برنامه ها می تواند علاقهٔ آنها را جهت برآورد نیازهای جوانان افزایش دهد.

ـ راه اندازی مراکز خدمات اجتماعی از قبیل برنامه های مشاوره برای دختران نوجوان

ـ در زمینه مسائل نوجوانان مانند جهش رشد، تغییرات آندوکرینی، ارتباط بین تغذیه و رشد جوانان، سوء تغذیه در دختران و اثراتش بر روی بارداری لازم است مطالعاتی براساس طرح های مداخله ای صورت بگیرد.

ـ آموزش مسائل بهداشتی، تغذیه و تنظیم خانواده باید از مراحل اولیهٔ زندگی شروع شده و در خانواده و مدارس با مشارکت والدین ادامه داشته باشد.

ـ دختران را باید از قبل برای مدرسه رفتان و آموزش دیدن آماده کرد. اگر آنها مراقبت های دوران کودکی را به موقع دریافت کرده باشند، نیروی بیشتری داشته و در مدارس حاضر خواهند شد.

ـ مواد آموزشی باید در دسترس دختران قرار گرفته و حتی الامکان به زبان محلی تهیه شوند.

ـ خیلی از والدین از اینکه دختران شان مسافت زیادی را تا مدرسه بروند نگران هستند. همچنین بسیاری از والدین ترجیح می دهند آموزش های لازم توسط زنان به دخران آنها داده شود.

بنابراین لازم است تمهیداتی در این زمینه ها صورت بگیرد.

ـ در زمینه دریافت مواد غذایی، یکی از طرحهای سلامتی ملای در چارچوب سلامت برای همه تا سال ۲۰۰۰، بایستی برنامه افزایش دریافت کلسیم حداقل در بین ۵۰% نوجوانان در سنین ۲۴-۱۳ سال و مصرف ۳ وعده یا بیشتر از غذاهای غنی از کلسیم باشد.

ـ مشارکت دختران نوجوان در طرحها و برنامه هایی که به آنه مربوط می شود.
منبع: مجله بهداشت خانواده

Heart
الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط ذوالقرنین ، boshra ، يگانه ، mixekmdbpmszschzmb ، SmerFFFeta ، هُدهُد صبا
۲ دي ۱۳۹۰, ۰۲:۲۳ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲ دي ۱۳۹۰ ۰۲:۲۶ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #2
RE: نقش زنان در سلامت تغذیهٔ خانوار
به نكته زيبا و ظريفي اشاره كرديد.

و نمي شود در مورد كار و تحصيل زنان كلي گويي كرد چه بسا خانم هايي شاغل نيستن كه درايت و تدبيرشان در امور بالاست.

اين بسته به خود شخصيت بانوان دارد كه چه قدر و چگونه زمان براي همه امور بنا به اهميتشون قائل باشه.

آيا به آيات قرآن نمى‏ انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟
سوره محمد(ص)/ آیه 24
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۱۷ اسفند ۱۳۹۰, ۱۰:۰۹ عصر
ارسال: #3
RE: نقش زنان در سلامت تغذیهٔ خانوار



آشپزی با چاشنی محبت


یك زن به عنوان همسر یا مادر همیشه نقش كلیدی در تغذیه و چگونگی شكل‌گیری ذائقه افراد خانواده دارد. اكثر مردانی كه برای تشكیل یك زندگی گرم و با دوام به دنبال همسر دلخواه خود هستند، یكی از ملاك‌های اصلی خود را انتخاب همسری با توانایی بالا در فن آشپزی می‌دانند.

[تصویر:  241184177212462091212745817673162868140.gif]

در واقع مردان سفره‌های رنگین با غذاهای لذیذ را یكی از جذابیت‌های زندگی مشترك قلمداد می‌كنند. بنابراین ارتقای دانش تغذیه‌ای و شناخت مفهوم دقیق تنوع و تعادل در تغذیه یكی از مهم‌ترین نكاتی است كه باید مورد توجه بانوان قرار گیرد.
فن آشپزی عموما یك امر انتقالی از نسلی به نسل دیگر است و ریشه در فرهنگ خانواده دارد. بنابراین اگر این هنر كه در زندگی مشترك به یك ضرورت تبدیل می‌شود به درستی و بر اساس آگاهی‌های علمی منتقل نشود، عوارض و بیماری‌های ناشی از آن به نسل بعد نیز انتقال می‌یابد، اما به راستی چه كسانی متولی آموزش و دادن آگاهی‌های تغذیه‌ای به زوج‌های جوان هستند؟

گرمی و صمیمیت زندگی را دریابید

اما در این میان موضوع نگران‌كننده‌تر اشتغال زنانی است كه برای تامین هزینه‌های زندگی مشترك مجبورند پا به پای مرد خانواده كار كنند. این امر موجب شده تا این روزها اغلب خانم‌ها و آقایان وعده‌های غذایی را در كنار خانواده و سفره نباشند. این گروه اغلب غذای خود را در رستوران، اغذیه فروشی‌ها یا سلف سرویس محل كار خود صرف كرده و به تدریج به این امر نیز عادت می‌كنند. غافل از آن كه روزبه‌روز از صمیمیت و گرمی زندگی‌شان كاسته‌شده و سردی عاطفی و فقدان دلبستگی حكمفرما و در نهایت از دست دادن انگیزه برای ادامه زندگی مشترك عارض می‌شود.
خوب است بدانید‌ اغلب غذاهای آماده یا رستورانی به دلیل فقدان ارزش تغذیه‌ای، فرد را دچار نوعی سیری كاذب می‌كنند. از نظر تغذیه‌ای 2 نوع سیری برای افراد وجود دارد؛ سیری كاذب و سیری سلولی. در سیری نوع اول فرد ازغذاهایی استفاده می‌كند كه فاقد ارزش تغذیه‌ای هستند. این نوع غذاها تنها به صرف كالری بالا خاصیت سیركنندگی كاذب داشته و فرد بعد از مدت زمانی كوتاه دچار سوءجذب و سوءتغذیه شده و به تدریج بیماری‌ها و عوارض ناشی از آن پدیدار می‌شود.
اما در سیری سلولی همان‌گونه كه از نامش پیداست، شخص به گونه‌ای تغذیه می‌كند كه تك‌تك احتیاجات سلول‌های بدن او برآورده می‌شود. در این‌گونه سیری فرد با مصرف موادی كه حاوی میزان متناسب پروتئین، چربی، كربوهیدرات و انواعی از ویتامین‌ها و املاح معدنی است به نیاز سلولی خود پاسخی مطلوب داده و به معنای واقعی سیر می‌شود. این سیری كه بر اثر مصرف غذاهای سالم خانگی ایجاد می‌شود، سلامت روح و جسم را تامین، شادابی افراد را تضمین و از همه مهم‌تر به ایجاد نسلی پر نشاط و سالم می‌انجامد، بنابراین...
اگرعادت به صرف غذا در آشپزخانه دارید، برای تقویت فضای آشپزخانه از رنگ‌های روشن و ملایم برای كفپوش و پرده استفاده كنید. رنگ‌های تندی چون قرمز، بنفش و سرخابی با وجود آن كه بسیار جذاب و زیبا هستند برای فرد خسته‌ای كه از محیط پرتنش كار به خانه برگشته استرس‌زا بوده و احتمال بروز دعوا و مشاجره را افزایش می‌دهد


زنان شاغل و خانه‌دار بدانند‌

** در طول هفته از همسر خود بخواهید كه زمان مناسبی را برای خرید مواد غذایی تعیین كند. در این زمان با همسرتان همراه شوید، به میادین خرید بروید. نظر او را ‌ هنگام خرید میوه، سبزی یا مواد پروتئینی جویا شوید و غذاهایی را كه می‌خواهید با این مواد آماده كنید برای او شرح دهید و میزان رغبت او به این غذاها را دریابید.
** برای تهیه یك غذای سالم و لذیذ خانگی اطلاعات خود را راجع به ارزش تغذیه‌ای و نوع مواد غذایی گوناگون بالا ببرید. مثلا‌ چه روغنی بهتر است؟ چه گوشتی مصرف كنیم؟ كیفیت سبزی یا صیفی چگونه باشد؟ غذاهای منجمد، آماده یا نیمه‌آماده در طول هفته یا ماه چه میزان مصرف شوند؟ چه ادویه‌جاتی غذا را خوش عطر و طعم می‌كند؟ و...
** برای تهیه یك غذای سالم از فر، مایكروویو، سرخ‌كن یا وسایل برقی استفاده نكنید.
** حتما برای یكی از وعده‌های غذای روزانه كه اغلب وعده شام است برنامه‌ریزی كنید و این وعده غذایی را هر چند ساده و اندك به همراه همسر و فرزندان خود صرف كنید.
[تصویر:  3818719714259138127239631511754117621293.gif]

** هنگام صرف غذا از جملات زیبا و آرامبخش استفاده كنید و نظر همسرتان را در مورد طعم و كیفیت غذا جویا شوید. خوب است بدانید روابط احترام‌آمیز و جاذبه‌های كلامی باعث افزایش دلبستگی به زندگی و صمیمیت بین زوجین می‌شود.
** اگر در محل كار همسرتان رستوران یا سلف وجود دارد باز هم 2 تا 3 بار در هفته برای او غذای مورد دلخواهش را تهیه و در اختیارش بگذارید.
** زمان نشستن به دور سفره یا میز سعی كنید روبه‌روی همسرتان قرار گیرید.
** اگرعادت به صرف غذا در آشپزخانه دارید، برای تقویت فضای آشپزخانه از رنگ‌های روشن و ملایم برای كفپوش و پرده استفاده كنید. رنگ‌های تندی چون قرمز، بنفش و سرخابی با وجود آن كه بسیار جذاب و زیبا هستند برای فرد خسته‌ای كه از محیط پرتنش كار به خانه برگشته استرس‌زا بوده و احتمال بروز دعوا و مشاجره را افزایش می‌دهد؛ بنابراین اگر به دنبال بهانه‌ای برای شروع درگیری هستید از این رنگ‌ها استفاده كنید.
** هنگام صرف غذا از نور ملایم استفاده كنید و سعی كنید محیط را از شلوغی و نابسامانی دور كنید.
** به ظروفی كه برای سرو غذا به كار می‌برید تنوع دهید و آنهایی كه رنگ و رو رفته، شكسته و لب پر هستند دور بیندازید.
** بعد از صرف غذا به عنوان دسر یك ظرف میوه تازه با رنگ‌های متنوع روی میز قراردهید. طراوت و تازگی میوه سمبل سلامت و نشاط خانواده است.

مردان هم بدانند‌

نارضایتی زنان از شرایط نامناسب زندگی، می‌تواند منجر به كاهش حس اعتمادبه‌نفس و افت ویژگی‌های زنانه شود؛ بنابراین شما نیز از ابراز محبت به همسرتان دریغ نكنید و همیشه از همراهی، همدلی، همكاری، صبوری و متانت او قدردانی كنید. همسرتان را شاد كنید تا از شادی او شما نیز لبریز از نشاط شوید.


[b]بخش خانواده ایرانی تبیان
[/b]
روزنامه جام جم

  • Rose بودیم کسی پاس نمیداشت که هستیم باشد که نباشیم و بدانند که بودیمBrokenhead
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط hamed ، هُدهُد صبا
۲۳ آبان ۱۳۹۲, ۰۴:۳۶ عصر
ارسال: #4
RE: نقش زنان در سلامت تغذیهٔ خانوار
پروفسور منوچهر جعفریان، متخصص و پژوهشگر برجسته علوم تغذیه بعد از 45 سال دوری، به وطن بازگشته و حاصل یافتههای علمی و آزمایشگاهی این محقق که نتیجه 25 سال تلاش مستمر اوست با خود آورده.
یافتههایی که در ظاهر آنقدر ساده‌‌اند که عمل کردن به آنها شوخی به نظر میرسد.



او میگوید تغذیه صحیح عامل اصلی سلامت و عادت غذایی غلط که در میان ایرانیان تبدیل به یک فرهنگ شده علت اصلی بیماریهاست.







دنیا رژیمهای لاغری را مردود میداند. غذاها ربطی به چاقی یا لاغری ندارد. تئوری«کم بخور لاغر شوی» هنوز در ایران رایج است اما این تئوری در دنیا رد شده. سوءتغذیه انسان را چاق میکند.



در اثر سوءتغذیهای که ما در ایران داریم، هورمونهایی در بدن ترشح میشود و این هورمونها باعث چاقی یا لاغری میشوند. امروزه آن رژیمهای غذایی که دیگر در اروپا و در دنیا هم رد شده سبب کوتاهی عمر، ریزش مو و سلب سلامتی میشود؛ زیرا بدن افراد در اثر این رژیمها چربیهای باوفا را از دست میدهند و این چربیها دو ماه بعد با عنوان «یویو افکت» برمیگردند. دکتر جعفریان میگوید:
برای سلامتیتان بخندید؛ ببخشید؛ فراموش کنید «خندیدن، بخشیدن، فراموش کردن سه عامل مهم برای سلامت روح و روان است.
باید بیشتر از میوهجات و سبزیجات استفاده کنیم و از گوشت فاصله بگیریم. گوشت در تغذیه جهانی روز به روز بیشتر محکوم میشود. تمام دنیا به گیاهخواری برگشته است.



در کشورهای ژاپن، سوییس و آمریکا رویکرد غذایی به سمت گیاهخواری پیش میرود.



ما دو نوع تغذیه داریم: تغذیه جسم، تغذیه روح.



تغذیه جسم نیاز به همان پنج ماده غذایی شامل پروتئینها، کربوهیدراتها، چربیها، ویتامینها و املاح است. تغذیه روح هم وابسته به پنج فاکتور است که شامل هدفدار بودن، اعتماد داشتن به دیگر انسانها، اعتقاد، عشق و اراده است.
جالب است بدانید طبق یافتههای معتبر پروفسور، فقدان هریک از این پنج عامل روحی جذب غذا را در جسم دچار مخاطره کرده و موجب سوءتغذیه و بیماری میشود.



دکتر جعفریان بهسبک غلط طبخ در ایران اشاره کرده و میگوید:



این طبخ غلط باعث شده سبوس و پوسته ارزشمند گندم یا برنج در ایران دور ریخته شود. با دور ریختن پوسته گندم و برنج با دست خود این پل را خراب میکنیم. اگر آب برنج آبکشیشده را به آزمایشگاه بفرستید، میبینید که سرشار از ویتامین ب1 است.



تمام املاح و نیاز بدن در پوست گندم است که این پوست جداسازی شده و در اختیار مرغهای خوشبخت قرار داده میشود.



آرد سفید زندگی را کوتاه میکند.



ما در فرآیند آزمایشی در آزمایشگاه دو دسته موش را انتخاب کردیم. به یک دسته آرد سفید دادیم. همه موشها بعد از دو هفته مردند. اما به موشهای دسته دوم در سالن دیگر گندم با سبوس داده شد بعد از دو هفته مشاهده کردیم همه میجهیدند. اینجا ثابت میشود که آرد سفید کشنده است. در کشور سوییس سبوس



گندم یا برنج در بسته
های کوچک به قیمت یک فرانک فروخته میشود. در ایران مشاهده کردم که سبوسها در کیسههای بزرگ مقابل نانوایی قرار دارد. با خود گفتم چه نانوای ثروتمندی... از او پرسیدم چند گرمی از این سبوسها به من میدهید گفت: همه را بردارید.



گفتم چه خوب من دیگر نمیروم سوییس. نانوا گفت: این کیسه را اینجا گذاشتیم که در زمستان از آن استفاده کنیم.



زمستان خانمها به خاطر لغزندگی زمین میخورند.



ما این سبوسها را کف زمین میپاشیم تا مردم زمین نخورند...
سبوس بدنمان را چربیزدایی میکند او تاکید میکند: اگر مردم بدانند سبوس در زندگی روزمره چه خاصیتی دارد هرگز این برخورد را با این ماده حیاتی نخواهند داشت.



سبوس چربیهای اضافی را همراه صفرا میگیرد. و از سیستم گوارش جدا میکند.



صفرا را به جای اول خود بازمیگرداند و چربی را دفع میکند. سبوس بخورید و بعد از سه هفته به آزمایشگاه بروید. خواهید دید که کلسترول شما چقدر پایین آمده است.سبوس را از نانواییها تهیه کنید و هر صبح در یک لیوان شیر حل کرده مصرف کنید. بهترین سبوس در پوست سیب است که سرشار از پکتین است و اجازه نمیدهد علاوه بر چربی املاح خطرناک مثل سرب و جیوه در بدن باقی بماند.
«سه» عاملی که عمر را کوتاه میکند: به گفته پروفسور اثبات شده که چاقی، بیخوابی، و ناامیدی سه عاملی هستند که عمر را کوتاه میکنند.
او در پایان تاکید میکند: «اگر میخواهید 120 سال عمر کنید و سالم بمانید، شبها غذای پختنی نخورید.



پنج عضو بدن هرگز نمیخوابند: مغز، قلب، ریه، کبد، کلیهها.



یک ماه از سال روزها روزه میگیرید. یازده ماه از سال را هم شبها روزه بگیرید و تاثیر آن را در سلامتی ببینید.سعی کنید ساعت شش عصر به بعد چیزی نخورید. عصرانه بخورید.



وعده غذایی سنگین برای شام باعث میشود قلب با فشار بیشتری خون را پمپاژ کند و اعضایی که در طول شب باید استراحت کنند مجبور به کار باشند.

آيا به آيات قرآن نمى‏ انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟
سوره محمد(ص)/ آیه 24
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط hamed
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا