لطفا در مورد نماز کمکم کنید .
|
۲۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۰:۳۲ صبح
ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
RE: لطفا در مورد نماز کمکم کنید .
سلام بر همه دوستان ومنتظر گرامی که اصولا دستشون تو کار خیره.
یه سوالی ذهنم کوچک بنده رو مشغول کرده اینه که: ما تو احادیث وروایات در مورد تعقیبات نماز زیاد سفارش میبینیم. حال با توجه به شرایطی که برای پذیرش نماز اول وقت ذکر شد آیا این تعقیبات مثل تسبیحات حضرت زهرا«س» و آیت الکرسی و...هیچ نقشی در پذیرش نمازی که ما اصولا میخونیم وبه همه چیز فکر میکنیم بجز خدا نداره؟ بازم ممنون میشم کمکم کنید.
اللهم العجل لولیک الفرج السَلامُ عَلَیکَ یا ثارَاللهِ و بنَ ثارهِ
|
|||
|
۲۸ مهر ۱۳۹۰, ۰۸:۰۸ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۹ عصر، توسط منتظر.)
ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام مریم گلی گرامی راستش تا اونجا که من می دونم همه این مستحبات مطمئنا در مورد قبول قرار گرفتن نماز ما نقش دارن. وقتی شما میرید مهمونی، میزبان سفره ای رو برای شما پهن می کنه و به شما اصرار می کنه که از همش بخورید، خوب شما هم برای راضی کردن میزبان سعی می کنید که از همش اگر شده کم ، بخورید به نظر من هم در مورد نماز هم همین طوره وقتی ما مستحبات رو هم انجام بدیم مطمئنا خداوند بیشتر از ما راضی میشه. دیدید بعضی وقتا میری خونه یکی، یه چایی می خوری سریع می خوای بری صاحب خونه چه شاکی میشه؟ شاید حکایت نماز ما هم همین طور باشه. امیدوارم مثال خوبی زده باشم ![]() دوستان دیگه هم کمک کنن، البته به نظرم باز همه رفتن توی لاک درس خونی خودشون این طور نیست؟؟!!!
یک امروز است ما را نقد ایام
بر آن هم اعتمادی نیست تا شام |
|||
|
|
۱ آبان ۱۳۹۰, ۰۵:۰۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱ آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۲۱ عصر، توسط yasmin2009.)
ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
با سلام خواهر خوبم
این جوابی که من خدمتتون ارائه می دهم در حد توان این حقیر است اما اکه امتحانش کنی ضرر نمی کنی موقع خوردن غذا فقط وفقط به غذاتون نگاه کنید به چیزی جز غذا خوردن فکر نکنید تا حد امکام با کسی حرف نزنید(موقع غذا خوردن)قبل از این که سیر بشوید دست از غذا بکشید این یکی از عواملی است که شما می توانید تمرکزتون در نماز زیاد تر کنید . ![]() ![]() ![]() مریم گلی جون عزیز! راستی یادم رفت بگم که وقتی غذا می خورید فقط به غذاتون نگاه کنید. این کار را انجام دهید خیلی در تمر کز نماز موثر است. ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا