ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آداب هدیه دادن و هدیه گرفتن در جهان...
۱۳ تير ۱۳۹۱, ۱۰:۲۵ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
آداب هدیه دادن و هدیه گرفتن در جهان...
آداب هدیه دادن و هدیه گرفتن



هدیه دادن و هدیه گرفتن از کارهای جالبی است که در تمام دنیا به مناسبت‌های مختلف انجام می‌شود و از هر جنس و رنگ و سن که باشید، این کار باعث ایجاد ارتباطات عمیق‌تر و بهتر بین شما و دهنده یا گیرنده هدیه می‌شود.

[تصویر:  19.jpg]

mall">- وقتی هدیه ‌ای را به کسی می دهید‌،فراموش نکنید درباره قیمت آن با طرف مقابل صحبت نکنید و حتما برچسب قیمتش را از شیء جدا کرده باشید.

- هدیه را با دو دست به هدیه گیرنده تقدیم کنید و هنگام اهدای آن لبخند به لب داشته باشید.

- هرگز برای بیمار بستری در بیمارستان گل نبرید مگر این که مطمئن باشید او و هم‌اتاقی‌هایش مشکل تنفسی یا حساسیت ندارند و گرده‌ها و عطر گل برای آنها ضرر ندارد.

- نه‌ تنها اجازه ندارید درباره قیمت هدیه صحبت کنید بلکه در مراسم هدیه دادن صحبت درباره مشکلات اقتصادیتان هم ممنوع است، این نوع صحبت کردن یعنی به هدیه‌گیرنده یادآوری می‌کنید با خرید هدیه‌اش فشار مالی را تحمل کرده‌اید و به زحمت افتاده‌اید!

- در بسته‌بندی هدیه دقت کنید، نوع کاغذ کادوی هدیه باید متناسب با سن و جنسیت هدیه‌گیرنده و مناسبت هدیه دادن باشد.

- اگر دستتان خالی است یا فرصتی برای خرید هدیه ندارید، اما مایلید یادگاری به دوستی بدهید به گل فکر کنید. حتی یک شاخه گل هم در تحکیم روابط میان انسان‌ها معجزه می‌کند!

- وقتی به بانویی هدیه تولد می‌دهید سنش را نپرسید.

- هدیه‌ای که به کسی می‌دهید باید با نوع ارتباط عاطفی که با او دارید تناسبی داشته باشد، بنابراین مسلما هدیه یک دوست قدیمی با هدیه رئیس اداره‌تان و هدیه همسرتان نباید به هم شبیه باشند.

- برای دوستانتان هدیه‌های مشابه نخرید، چنین رفتاری ثابت می‌کند شما وقتی صرف شناخت و درک نیازهای آنها نکرده‌اید.

- هدیه‌ای مشخص را برای یک نفر تکرار نکنید! فرض کنید طرف مقابل چه حالی پیدا می‌کند وقتی شما ۳ یا ۴ بار برای او کتاب یا مجسمه ببرید.

- برای دیگر دوستانتان درباره قیمت هدیه‌ای که به کسی داده‌اید، صحبت نکنید.

- سراغ هدیه‌ای را که پیشتر به کسی داده‌اید نگیرید، ضمن آن که هیچ لزومی ندارد وقتی هدیه‌تان را خانه‌اش دیدید به او یادآوری کنید که شما آن را برایش گرفته‌اید!

- هدیه یک دوست را به دوست دیگر هدیه ندهید. چطور می‌توانید مطمئن باشید که آنها روزی با هم برخورد نخواهند کرد؟

- در مهمانی‌هایی که قرار است همه هدیه بیاورند بد نیست نامتان را به یادداشت محبت‌آمیزی که روی هدیه چسبانده‌اید اضافه کنید.

- هدیه را با دو دست تحویل بگیرید و بلافاصله تشکر کنید و لبخند بزنید و در مکانی مناسب قرارش دهید.

- هدیه‌ای را که گرفته‌اید با هدیه‌های افراد دیگر مقایسه نکنید، به هر حال هر فرد متناسب با توانایی مادی‌اش برای شما هدیه می‌آورد، اما مهم این است که شما را شایسته دریافت هدیه دانسته و بخشی از سرمایه مادی و وقتش را صرف شما کرده است.

- درباره قیمت هدیه از طرف مقابل نپرسید.

- هدیه را با هدیه جبران کنید.

- حتی اگر علاقه‌ای به هدیه‌ای که گرفته‌اید ندارید، بی‌علاقگی‌تان را به زبان نیاورید و در عوض سعی کنید از نکته‌ای مثبت در هدیه تعریف کنید تا هدیه‌دهنده احساس شادی و رضایت کند.

- وقتی هدیه‌ای دریافت می‌کنید تا وقتی هدیه‌دهنده پیش شماست باید بازش کنید تا اشتیاق‌تان را نسبت به آن نشان دهید، اما در باز کردن هدیه شتاب نکنید و کاغذ کادو را با دقت و آرامش باز کنید.

- اگر در خانه هستید و برایتان گل هدیه آورده‌اند، آنها را در گلدان بگذارید چون رها کردن گل‌ها به حال خود نوعی بی‌احترامی به طرف مقابل محسوب می‌شود.

- اگر مهمانی به عنوان هدیه برایتان شیرینی یا کیک آورده است تا وقتی در خانه حضور دارد باید آن را به او هم تعارف کنید.




گل به عنوان هدیه :




گل علاوه بر سمبل زیبایی، یکی از هدایایی است که نشان دهنده احساسات و عواطف انسان در شرایط مختلف است. هدیه دادن گل برای هدیهگیرنده احساس خوشایندی را به وجود می آورد که معمولا نشانه علاقه و صمیمیتهدیه دهنده محسوب می گردد و باعث زینت و شادابی محفل نیز می شود. بهتریناستفاده ای که می توان از این هدیه شادی بخش نمودآن است که گل های مختلفرا در معانی متفاوت به عزیزانمان و آن هایی که دوستشان داریم هدیه بدهیم. این کار موجب می شود تا موجی از شادمانی و احساس صمیمیت و رضایت در وجودآن ها به حرکت درآید و غم و اندوه و مشکلات را مورد هجوم قرار دهد، علاقهافزایش می یابد و محبت ها پایدارتر می شود.

گل لطیف است و احساس لطافت را در روح انسان ها دوچندان می کند و رایحه خوشآن تمام وجود فرد را دگرگون می سازد. اهدای گل نیاز به مناسبت ندارد و بدنیست بعضی وقت ها شاخه ای گل به همسر، مادر، پدر، خواهر، برادر، فرزند وهمکار و آن هایی که دوستشان داریم هدیه بدهیم. با اهدای گل عواطف واحساسات خود را بیان کنیم و دیگران را شگفت زده نماییم. دست کم با این کارطراوت، شادابی، خنده و صمیمیت جای سلام و احوالپرسی روزمره و تکراری ماراخواهد گرفت و در وجود طرف مقابل غوغایی شگفت انگیز به پا خواهد شد.


کاربرد گل در کشورهای مختلف:

در اغلب کشورهای اروپایی مرسوم است کسانی که به میهمانی شام دعوت می شوند برای تشکر از خانم میزبان چند شاخه گل به او هدیه دهند.

در ژاپن هر گل معنای مختلفی دارد و در موارد مختلف مردم آن کشور از گل استفاده های فراوان می کنند. آن ها به پرورش گل علاقه زیادی دارند و در گل آرایی ازاستادان توانمند و برجسته ای برخوردارند. ژاپنی ها هرسال جشن گل برگزار میکنند و اغلب عشاق آن کشور باتوجه به این که هر گل معنا و مفهوم خاصی دارداحساس خود را با آن بیان می کنند و بانوان آن سرزمین هم برای نشان دادن درخواست و نظرات خود از گل هایی که به همان معنا هستند بهره می برند. در این کشور گل داودی نشانه طول عمر است و در مراسم بازنشستگی افراد یکدستهگل داودی به آن ها هدیه می دهند و به این ترتیب برای او زندگی طولانی آرزومی کنند. اهدای شکوفه گیلاس یادآور آن است که زندگی زودگذر است و نباید آنرا سخت گرفت و موجب آزار و اذیت دیگران شد.

البته یونانی ها اولین ملتی بودند که برای گل های مختلف معانی مشخصی تعریفکردند و در زندگی خصوصی و اجتماعی از آن استفاده نمودند. بعد از آن رومیها از این روش استقبال کردند و سایر مردم جهان کم و بیش آن را پذیرفتند.

در کشور ما هم گل ها کاربدهای مختلفی دارند و هر گل به عنوان نوعی نماد ونشان مشخص مورد استفاده قرار می گیرد. ایرانی ها معمولا از گل برای ابرازعلاقه به جنس مخالف، جشن و میهمانی ها، تبریک به عروس و داماد، عیادتمریض، کسی که خانه جدید خریده است یا فرزندی به دنیا آورده استفاده میکنند.

گل لاله در کشور ما طرفداران زیادی دارد و در رنگ های مختلف پرورش مییابد. جشنواره گل لاله پایان بهار هرسال باحضور اغلب طرفداران داخلی وخارجی برگزار می شود و عرضه آن در سطح کشور گسترش می یابد که با استقبالبی نظیر ایرانیان مواجه می شود.


معنای گل ها

معنای گل ها در ادوار مختلف متفاوت بوده است. مثلا گل رز که مورد علاقه اغلب افراد بوده است در دوره رنسانس سمبل شهادت و عشق آسمانی و بعد از آن نشانه آرامش، نعمت و صلح بوده است. این گل در مصر باستان نشانه تقوی و پاکدامنی و در عهد یونانی ها نشانی مقدس بوده و رومی ها آن را به عنوان سمبل فتح و پیروزی می شناخته اند. اما گل رز امروزه همه جا معنای عشق وزیبایی دارد. در اغلب کشورها گل ها از معانی یکسانی برخوردار شده اند که دانستن آن ها استفاده به موقع از معانی آن می تواند در بهبود ارتباط نقش موثری داشته باشد.


گل شقایق: اختلاف


گل بنفشه: نجابت ، پاکدامنی ، فروتنی

سوسن: ملاحت و زیبایی


گل سرخ: عشق و زیبایی

سوسن سفید: دوشیزگی و پاکیدامنی


رز سیاه : مرگ و تسلیت

خشخاش: تنبلی و سستی


رز سفید : عشق مبارک و فرخنده

شکوفه پرتقال: علاقه به ازدواج


رز کاملاً شکفته : تعهد و دوست داشتن

سنبل: اندوه و تاسف


دسته گل رز : قدردانی

شب بو: عشق در حال سیه روزی و بدبختی


ترکیبی از گل رز سفید و سرخ : سازش، اتحاد

کاملیای سفید : قابل ستایش و پرستیدنی


زنبق سفید: عفت و پاکدامنی

کاملیای صورتی: در آرزوی رسیدن به یکدیگر


نیلوفر آبی : حقیقت

کاملیای قرمز : عشق آتشین


آنتوریوم: عشق ، علاقه و محبت

آفتابگردان : ستایش ، غرور و پرستش


داوودی : تو دوست فوق العاده من هستی

اقاقیا : عشق پاک


نرگس : غرور و خودبینی

کاکتوس: پایداری و استقامت


نرگس زرد : احترام

مریم : لذت بردن


لاله : عاشق واقعی

قاصدک : وفاداری ، خوشبختی و صداقت


میخک : جواب مثبت به درخواست عشق

یاسمن : شادی و دلپذیری


نسترن : احساس همدلی و تقاضای دوست داشتن

رزماری : یادآوری خاطرات گذشته


پامچال : بدون تو ادامه زندگی را نمی خواهم.


البته تعداد شاخه های دسته گل اهدایی هم معنای مختلفی دارد:


یک شاخه گل: توجه

سه شاخه گل: احترام

پنج شاخه گل: علاقه و محبت

هفت شاخه گل: عشق

۱۰شاخه گل لاله نشانه یک عشق بی نظیر و ماندگار می باشد.

[تصویر:  02.jpg]


[تصویر:  04.jpg]



[تصویر:  06.jpg]



[تصویر:  09.jpg]

[تصویر:  10.jpg]

[تصویر:  11.jpg]

[تصویر:  12.jpg]

[تصویر:  13.jpg]



[تصویر:  15.jpg]





هدیه دادن در کشورهای دیگر

خیلی ها هدیه گرفتن را دوست دارند و عده‌ای دیگر هم بر عکس، از دادن هدیه بیشتر لذت می‌برند. شاید به نظر کمی عجیب آید اگر همین کار ساده که با نیت دوستی و همدلی بیشتر انجام می‌شود، خودش عامل دلخوری و ناراحتی به حساب آید!
تا به حال با خودتان فکر کرده‌اید که اگر قرار باشد به دوست یا طرف تجاری یا… در کشوری دیگر برخورد کنید، چه هدیه‌ای برای او مناسب است و آیا اصلا از گرفتن هدیه لذت خواهد برد یا خیر؟!

اشاره مختصر به آداب و رسوم مربوط به گرفتن و دادن هدایا در برخی کشورها اهمیت این موضوع را بیشتر مشخص خواهد کرد!!نحوه دادن و گرفتن هدیه، زمان دادن آن، نوع و حتی نحوه کادوپیچی آن نیز بسیار مهم و قابل توجه است:


1- چینی‌های دودستی

چینی‌ها هم مانند بسیاری از مردم مشرق‌زمین به دادن و گرفتن هدیه اهمیت زیادی می‌دهند. آنها معتقدند که دریافت هدیه باید با دو دست انجام شود و گیرنده آن باید در هنگام دریافت، کف دست‌های خود را بالا نگه دارد و تا زمانی که قدردانی و تشکر را به حد وفور در کلام و اجزای صورت خود نشان نداده اند، نباید هدیه را به زمین بگذارند! باز کردن هدیه در جلوی روی شخصی که آن را تهیه کرده است، در فرهنگ و آداب چینی‌ها کار خوشایند و صحیحی به‌نظر نمی‌رسد و می‌گویند در صورتی که گیرنده از صمیم قلب و به‌راستی از هدیه خوشش نیاید با تغییر حالتی که در چهره او ایجاد می‌شود باعث کدورت خاطر فرد دهنده هدیه می‌شود.

نکته جالب اینکه زمان دادن هدیه به یک چینی باید انتظار داشته باشید که او تعارف زیادی بکند و در شروع هدیه را قبول نکند اما اصرار کنید حتما موفق خواهید شد!!

هدایای نامناسب چینی:

- هرگز به سراغ ابزار و وسایل تیز و برنده مثل قیچی، چاقو و… نروید. این وسایل را مظهر و نماد قطع ارتباط و دوستی می‌دانند.

- ساعت: جالب است بدانید که معادل انگلیسی ساعت در گویش چینی کلمه «مرگ» است و بهتر است به سراغ این هدیه نروید.

- دستمال: این هدیه هم نمادی از گریستن، عزاداری و غم و ناراحتی به حساب می‌آید.

- هرگز از یک کالا به تعداد ۴ تهیه و به‌عنوان هدیه به یک چینی تقدیم نکنید، چون عدد ۴ هم در نظر آنها خوش‌یمن و خوشایند نیست. البته توجه داشته باشید که یک عدد یا تعداد فرد از جنسی هم مقبول نیست و بهتر است هدایا زوج باشد. مثلا ۲ عدد کتاب و…

- اگر مشکل تهیه هدیه را پشت‌سر گذاشتید از کادوپیچی غافل نشوید! هدیه مورد نظر را هرگز در کاغذ سفید، سیاه یا آبی نپیچید، چون نزد چینی‌ها، رنگ‌های ذکر شده بوی مرگ و غم دارد. در عوض سراغ قرمز، زرد یا صورتی بروید تا شادی را به دوست چینی خود هدیه کرده باشید. البته هرگز پیام دوستانه خود را با خودکاری با جوهر قرمز روی هدیه تهیه شده ننویسید، چون غیرمستقیم سفارش و دعوت به قطع رابطه کرده‌اید!

هدایای مناسب چینی:

بهترین هدیه بین مردم کشورهای مختلف معمولا سوغات و هدایای خاص یک سرزمین است. حتی دادن نوار یا CD از موسیقی‌های مربوط به یک کشور یا عکس‌هایی از جاذبه‌ها و مناظر طبیعی.


2- در هندوستان چه خبر

هدیه دادن گل معمولا بین تمام مردم در نقاط مختلف دنیا کار جالب و پسندیده‌ای است اما باید دقت شود که از چه گلی و به چه تعدادی استفاده می‌شود. برای مثال در هندوستان گل یاس را برای مراسم تدفین و عزاداری استفاده می‌کنند و بهتر است در مناسبت‌های دیگر به سراغ این گل نرفت.

مساله دیگری که باید بسیار به آن توجه شود، عدم استفاده از کالاهای چرمی یا کالاهایی است که از اجزا و اعضای بدن حیوانات ساخته شده است. این هدایا هر چند گرانقیمت و باارزش هم باشد در میان مردم هند طرفداری ندارد و اسباب ناراحتی ایشان را فراهم می‌کند. mall">

در کشور هندوستان و برای مردم این سرزمین هم نباید از کاغذهایی به رنگ سیاه یا سفید برای بسته‌بندی هدایا استفاده کرد! سراغ سایر رنگ‌ها بروید!


3- باید و نبایدها در ژاپن:

ژاپنی‌ها هدیه دادن را راه محترمانه و مناسبی برای برقراری ارتباط می‌دانند. آنها معمولا در نخستین آشنایی و شروع ارتباط هدایایی را رد و بدل می‌کنند و نکته مهم و قابل توجه این است که در تهیه هدیه هرگز به سراغ کالاهای خاص و خیلی گرانقیمت نمی‌روند و پس از تهیه کادویی مناسب حتما آن را با کاغذ کادویی مناسب که به رنگ‌های روشن و یا رنگ سفید نباشد، کادوپیچی کرده و در حالی که آن را با دو دست تقدیم می‌کنند، دائما به کم‌ارزشی هدیه و ارزش واقعی گیرنده آن اشاره می‌کنند البته ژاپنی‌ها هم مانند چینی‌ها هرگز ۴ قلم از یک کالا را هدیه نمی‌دهند چون عدد ۴ را عدد خوبی نمی‌دانند و نشانی از مرگ در آن دیده می‌شود.


4- تایلندی‌های عشق سه

تایلندی‌ها با عدد ۳ رابطه خوبی دارند. آنها ترجیح می‌دهند ۳ قلم از یک کالا را هدیه داده یا هدیه بگیرند و برای کادوپیچی کردن هدایا هم معمولا از کاغذهایی با رنگ روشن و روبان روشن استفاده می‌کنند.نکته مهمی که باید توجه داشت این است که:

- هرگز کاغذ کادویی هدیه دریافتی از یک تایلندی را جلوی چشمان او پاره نکنید و سعی کنید با دقت و حوصله آن را باز کنید تا به کاغذ کادویی آسیبی نرسد و دوست تایلندی حرکت شما را بی‌احترامی تصور نکند.



5- دست راستی‌های مالزی

در اینجا هدایا را فقط با دست راست تقدیم می‌کنند و معمولا از رنگ‌های قرمز و سبز به‌عنوان کاغذ کادویی استفاده می‌شود.



6- ایتالیایی های ارغوانی

- ایتالیایی‌ها هم مانند ما رسم دارند در اولین حضور خود در خانه یک دوست، هدیه‌ای برای او تهیه کنند.

- رسم است که گیرنده هدیه معمولا هنگام دریافت آن و بلافاصله هدیه‌ای را که معمولا با دقت و ظرافت بسیار بسته‌بندی شده باز نکند.

- ایتالیایی‌ها معمولا ترجیح می‌دهند شیرینی، شکلات، کتاب و یا صنایع دستی کشوری دیگر را به‌عنوان هدیه دریافت کنند.

- آنها نیز از گرفتن و دادن هدایای تیز و برنده‌ای همچون کارد احساس رضایت ندارند و آن را نوعی تبادل احساسات منفی و ناخوشایند می‌دانند.

- گرچه در این کشور هم گل و هدیه دادن آن بسیار مورد توجه و پسندیده به‌نظر می‌رسد اما در دادن انواع گل توجه بسیاری می‌شود و برای مثال «گل رز»را فقط مخصوص روابط عاشقانه می‌دانند.

- هرگز به کسی دستمال هدیه نمی‌دهند، چون آن را نشان غم و اندوه می‌دانند.
- برای کادوپیچی به سراغ رنگ سیاه یا طلایی هم نمی‌روند، چون این رنگ‌ها هم مناسب مراسم عزاداری است. به همین جهت از رنگ ارغوانی که بسیار خوش‌یمن و محبوب است استفاده می‌کنند.

Rose حالا که آمده ای چترت را ببند...
در سرای ما جز مهربانی نمیبارد...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط mass night wolf ، helma
۱۵ تير ۱۳۹۱, ۰۵:۴۶ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ تير ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ عصر، توسط hamed.)
ارسال: #2
RE: آداب هدیه دادن و هدیه گرفتن در جهان...
آداب میـهـمانـی دادن و میـهـمـانـی رفـتـن
mall">میـهـمانـی دادن و میـهـمـانـی رفـتـن نـیـز بـه نوبه خود واجد آداب و اصول اساسی است که می بایست به دقت رعایت گـردند تـا اوقــات مــفـرح، بــی خطر و بیاد ماندنی هم برای میزبان و هم میهمانان فراهم آید.آیا می خواهید میزبانی شما در همه جهات تمام و کمال باشد؟ این مقاله به شما کمک می کند تا یک میهمانی بی نقص داشته باشید

[تصویر:  host3.jpg]

1mall">- اول ببینید چه تعداد مهمان دارید. اگر تعداد بچه ها زیاد باشد، می توانید یک میز مخصوص فقط برای بچه ها بچینید. اما اگر می خواهید که بچه ها هم سر همان میز اصلی بنشینند، اگر بچه های خیلی کوچک هم در جمع وجود داشته باشد، باید از صندلی های مخصوص کودکان استفاده کنید.

2- تعیین کنید که چه تعداد از مهمانان می نشینند. برای راحتی بیشتر پدر و مادرها بهتر است پیش فرزندانشان بنشینند. اگر مهمان مرد هم باشد، مطابق اصول باید سمت راست میزبان زن بنشیند و اگر مهمان زن در بین مهمانان باشد باید سمت راست میزبان مرد بنشیند. برای مهمانی های بزرگ باید ببینید چه کسانی بهتر با هم ارتباط دارند و آنها را پیش هم بنشانید. خیلی ها دوست دارند مردها و زن ها یکی درمیان بنشینند اما لازم نیست. mall">

3- تصمیم بگیرید که می خواهید از رومیزی استفاده کنید یا خیر. اگر رومیزیتان سفید و جنس آن لیز باشد لازم است که زیر آن حتماً چیزی بیندازید که روی میز لیز نخورد. رومیزی باید تقریباً به اندازه ۳۰ سانتیمتر از میز آویزان باشد. اگر شامتان بوفه است، رومیزی باید تا زمین باشد. mall">

4- وقتی رومیزی را تنظیم کردید می توانید میز را بچینید. با تا کردن دستمال ها شروع کنید و آنها را در وسط جای نشستن هر مهمان قرار دهید. mall">

5- چنگال بزرگ را در سمت چپ دستمال و چنگال کوچک سالاد را در سمت چپ چاقوی بزرگ قرار دهید. mall">

6- یک بشقاب مخصوص سالاد در سمت چپ چاقوها بگذارید. بشقاب غذا وقتی مهمانان می نشسنند نباید روی میز باشد. mall">

7- یک چاقو در سمت راست دستمال بگذارید طوریکه قسمت برش دهنده آن به سمت بشقاب باشد. اگر غذایتان استیک یا مرغ است می توانید از چاقوی استیک هم استفاده کنید. mall">

8- اگر سوپ و سالاد هم دارید تعداد قاشق هایی که روی میز می گذارید باید دو عدد باشد. قاشق کوچک دسرخوری باید در سمت راست چاقو و قاشق سوپ خوری باید در سمت راست قاشق دسرخوری باشد. همچنین می توانید قاشق دسرخوری را درست موقع سرو دسر روی میز بگذارید. mall">

9- بشقاب نان را با یک چاقوی کره خوری در فاصله ۵ سانتیمتری بالای چنگالها بگذارید. mall">

10- لیوان آب را در فاصله ۵ سانتیمتری بالای چاقوها بگذارید. در سمت راست این لیوان می توانید گیلاس نوشیدنی را قرار دهید. mall">

11- اگر قهوه یا چای هم سرو می کنید، یک فنجان در سمت راست همه این وسائل و یک قاشق چای خوری در سمت راست فنجان قرار دهید. mall">

12- هیچوقت دو نفری را که همیشه کارشان به بحث های طولانی و بد می کشد را کنار هم ننشانید. mall">

13- حداقل سه چهار ساعت قبل از برگزاری مهمانی میوه ها را با سلیقه تمام در ظرف یا سبد میوه بچینید. mall">

14- برای زیباتر شدن ظرف میوه میتوانید از برگ و گل طبیعی برای تزیین استفاده نمایید. mall">

15- میوه انار را میتوانید بصورت دانه شده سرو نمایید. mall">

16- میز غذا را میتوانید پیش از ورود مهمانان آماده نمایید. mall">

17- هر وسیله ای که با دست راست گرفته میشود مانند کارد،قاشق و لیوان طرف راست و هر چه با دست چپ گرفته میشود مانند چنگال طرف چپ بگذارید. mall">

18- وسط میز را میتوانید با یک گلدان گل تزیین نمایید. mall">

19- بر سر سفره غذا گلهایی را که دارای عطر تند هستند مانند گل مریم قرار ندهیدزیرا عطر تند گل با عطر غذاها قاطی شده و بوی نامناسبی ایجاد میکند. mall">

20- سعی کنید ظرفهایی که در مهمانی استفاده میکنید از لحاظ جنس، رنگ و مدل با هم هماهنگی داشته باشد. mall">

21- برای مهمانی شام میتوانید شمعدان را در دو طرف طولی میز قرار داده و در هنگام صرف شام از نور سالن کم کرده و شمعها را روشن نمایید. mall">

22- برای چیدن میز نهار احتیاج به شمعدان نیست و به جای گلدان میتوانید یک ظرف میوه وسط میز بگذارید. mall">

23- برای چیدن میز صبحانه از یک رومیزی زیبا استفاده نمایید و یک گلدان گل در وسط میز قرار دهید.برای هر فرد یک فنجان و نعلبکی چایخوری ،کارد کره خوری و قاشق مربا خوری و دستمال اختصاصی بگذارید. mall">

24- اگر برای گرم کردن نان از تستر استفاده می کنید دستگاه را نزدیک میز صبحانه قرار دهید. mall">

25- شما میتوانید با هر چه در منزل دارید غذا را از سادگی در آورده و جلوه خاصی به آن بدهید.مثلا روی دیس برنج را با زعفران ،کشمش،زرشک،خلال پسته و پرتقال تزیین نمایید. mall">

26- روی کاسه ماست را با برگهای نعناع،زعفران و پودر گل سرخ تزیین نمایید. mall">

27- برای سبد سبزی نیز میتوانید تربچه و پیازچه را برش زده و داخل آب سرد بگذارید تا کاملا باز شود و سپس برای تزیین روی سبزی از آن استفاده نمایید. mall">

28- برای مهمانی نهار معمولا پیش از نهار هیچگونه پذیرایی انجام نمیشود و شاید فقط یک فنجان چای یا شربت،زیرا فاصله ورود مهمانان تا صرف نهار کوتاه است اشتهای آنان با پذیرایی قبل از نهار از بین میرود.بعد از نهار اول با شیرینی و چای و دسر و سپس با میوه و آجیل پذیرایی انجام میشود. mall">

29- برای مهمانی شام در فصل تابستان با آب میوه خنک یا فالوده و بستنی پذیرایی را شروع نمایید و شیرینی و چای را برای بعد از شام بگذارید.در فصل زمستان با شیرکاکایو،قهوه و چای همراه با شیرینی پذیرایی را آغاز نمایید. mall">

30- پس از صرف غذا مهمان را تنها نگذارید و سرگرم ظرف شستن و نظافت نشوید. حتی اگر مهمان خودمانی باشد،نظافت و ظرف شستن در حضور او کار نابجایی است زیرا اصل برگزاری مهمانی بر اساس دیدن و رفع دلتنگی است نه خوردن و جمع کردن و شستن. mall">

31- بهتر است آقا و خانم میزبان در انتهای میز غذا خوری و یا در وسط میز روبروی یکدیگر بنشینند. mall">

32- زوج متاهل باید روبروی یکدیگر و زوج نامزد باید در کنار یکدیگر بنشیند. mall">

33- باید سعی شود که گروهای سنی در کنار یکدیگر بنشینند به طوری که بزرگت ترهای فامیل در راس میز و جوانتر ها در سمت دیگر. mall">

34- غذا باید در جهت عقربه های ساعت و از چپ به راست سرو گردد و ظروف غذا باید از سمت راست مهمانها جمع آوری کرد. mall">



چگونه میهمان خوبی باشیم
mall">

35- پیش از آن که میزبان شروع به صرف غذا نکرده نباید شروع به صرف غذا کرد.

36- اگر چیزی روی میز خواستید و دستتان نمی رسد خودتان سعی نکنید آن را بردارید بلکه از فردی که نزدیک است بخواهید آن را به شما بدهد.

37- هنگامی که غذا خوردنتان تمام شد هیچ گاه بشقابتان را به سمت جلو هل ندهید این عمل خلاف آداب و معاشرت است.

38- برای بریدن و خرد کردن غذا چنگال را به دست چپ و کارد را با دست راست گرفته و سپس با چنگال آن چیزی را که می خواهید ببرید محکم نگه دارید و با چاقو آن را ببرید سپس چنگال را به دست راست منتقل و میل کنید.

39- هیچ گاه پیش از چشیدن غذا به آن ادویه نزنید این عمل باعث بی احترامی به میزبان و آشپز است.

40- هیچ گاه سر میز غذا سیگار روشن نکنید.

41- هنگامی که از غذا خوردن فارغ شدید دستتان را روی زانو و یا میز (مچ دست روی لبه میز) قرار دهید. هیچگاه هنگام صرف غذا آرنج را روی میز قرار ندهید.

42- هیچ گاه سوپ را برای این که سرد شود فوت نکنید. بلکه صبر کنید تا خودش خنک شود.

43- غذاهایی که شما مجازید با دست بخورید عبارتند از : تکه نان , بلال , گوشت دنده, بال و استخوان مرغ , ساندویچ , میوه های کوچک, شیرینی , سیب زمینی سرخ کرده, چیپس و پیتزا.

44- هیچ گاه کارد و چنگال و قاشقی که استفاده می کنید مجددا روی میز قرار ندهید, بلکه آن را روی بشقاب بگذارید.

45- اگر قاشق یا کارد و چنگال شما به زمین افتاد آن را بردارید و به میزبان و یا پیشخدمت بدهید و تمیز آن را درخواست کنید.

46- پیش از نوشیدن مایعات لبهای خود را با دستمال پاک کنید تا جای لک چربی روی لیوان شما نمایان نشود.

47- هرگاه چیزی را سهوا روی لباس میهمان دیگری ریختید با خونسردی از وی عذر خواهی کنید و بگذارید خود فرد و یا پیشخدمت آن را تمیز کند. خودتان اقدام به تمیز کردن لباس فرد نکنید.

48- اگر حشره تار مو یا هر چیز دیگر را در غذای خود یافتید آن را اعلام نکنید بلکه مخفیانه آن را از غذایتان خارج کنید.

49- همیشه در انتهای صرف غذا از میزبان یا آشپز تشکر کنید و از غذا تعریف کنید.

50- هنگامی که صرف غذا یتان پایان یافت باید کارد و چنگال خود را به صورت اریب روی بشقاب قرار دهید و اگر هم خواستید که میز را برای مدت کوتاهی ترک کنید باید کارد و چنگال را به صورت ضربدری روی بشقاب قرار دهید تا دیگران متوجه شوند که شما باز خواهید گشت.

51- سر وقت باشید. سعی کنید هیچوقت بیشتر از نیم ساعت تاخیر نداشته باشید. حتی اگر نیم ساعت هم تاخیر داشتید حتما به میزبان زنگ بزنید و اعلام کنید که تاخیر خواهید داشت.

52- هیچوقت مهمان ناخوانده دعوت نکنید! هیچوقت بدون هماهنگی میزبان کسی را به همراه خود نیاورید. یک مهمانی شام معمولا با تدارکات به اندازه مهمانهای دعوت شده انجام میگیرد و آوردن مهمان ناخوانده بسیار دور از ادب است.

اگر میخواهید کسی را همراه خود بیاورید حتما با میزبان هماهنگ کنید و اجازه وی را کسب کنید. در ضمن اگر کسی را با اجازه میزبان همراه خود آوردید مطمئن شوید به بقیه معرفیش کنید و اینکه تنها در گوشه ای ننشیند.

53- قبل از شام معاشرت کنید. سعی کنید برای میزبان هدیه کوچکی ببرید که احتیاجی به استفاده بلافاصله از آن نباشد. مثلا دسته ی گل شاید به نظر خوب بیاید اما میزبان باید آنرا بلافاصله در گلدان قرار بدهد و ممکن است ترتیب گلهای موجود را به هم بزند. در عوض میتوانید یک قاب کوچک و یا مجسمه تزئینی کوچکی را به وی بدهید.

54- سعی کنید با همه در مهمانی صحبت کنید و تنها با یکی دو نفر به گفتگو نپردازید. صحبت کردن با همه در زمانهای مختلف باعث میشود که دیگران احساس کنند شما به آنها اهمیت میدهید و همچنین باعث میشود شما بیشتر در دل آنها جا پیدا کنید. در ضمن در همه موارد سعی نکنید همش خودتان صحبت کنید و اجازه بدهید دیگران نیز صحبت کنند. حتی میتوانید تعریفهای کوچکی از دیگران بکنید چون اینکار علاوه بر اینکه باعث ایجاد گفتگو میشود باعث میشود وی از صحبت با شما احساس خوبی پیدا کند. زیادی خجالتی بودن اصلا درست نیست پس سعی کنید بیشتر اجتماعی باشید تا خجالتی و گوشه گیر.

55- وقتی میزبان اعلام میکند به میز شام بفرمایید اصلا عجله نکنید و به آرامی قدم بردارید. اگر از قبل جایی برای شما در نظر گرفته شده است در آنجا بنشینید. دستمال سفره خود را باز کنید و بر روی پای خود قرار دهید. این دستمال باید بر روی پای شما قرار بگیرید در طول شام. اگر مجبور شدید وسط شام جایی بروید ابتدا از دیگران عذرخواهی کنید سپس دستمال را برداشته و تا کنید و بر روی صندلی قرار دهید. و بعد از اینکه برگشتید دوباره دستمال را برداشته و بر روی پای خود قرار دهید.

56- اگر قاشق و چنگالهای زیادی در اطراف بشقاب خود دیدید اصلا هول نشوید! ساده ترین راه این است که به ترتیب از قاشق چنگالهای دورتر از بشقاب خود شروع کنید و با هر ظرفی که سرو میشود به قاشق چنگالهای نزدیکتر به بشقاب خود بروید. اگر باز هم شک داشتید میتوانید بدون اینکه دیگران متوجه شوند ببینید دیگران چه کار میکنند و شما هم همان کار را بکنید.

57- بلافاصله شروع به خوردن نکنید اول صبر کنید تا همه غذای خود را بکشند و میزبان شروع به خوردن کند سپس شروع کنید. بعد از هر قسمت از غذا ظرف شما را کسی برمیدارد تا جا برای قسمت بعدی غذا باز شود. سعی کنید در این موقع به بشقاب خالی خود خیره نشوید تا کسی آنرا بردارد در عوض سعی کنید با اطرافیان خود دور میز گفتگو کنید. در میز شام هیچگاه راجع به سیاست و دین و … که ممکن است افراد موضعگیری شدیدی داشته باشند صحبن نکنید. زیرا ممکن است باعث جدال شود.

58- بعد از اتمام شام میزبان شما ممکن است از شما بخواهد به اتاق دیگری بروید برای ادامه مهمانی و نوشیدن چای یا قهوه. اینکار را بکنید و سعی کنید در همه برنامه هایی که میزبان در نظر گرفته است شرکت کنید.

59- بعد از اینکه زمان رفتن شما رسید میزبان احتمالا شما را تا دم در همراهی میکند و با شما به گفتگوی مختصری میپردازد. سعی کنید مدت طولانی با وی صحبت نکنید زیرا با اینکار دیگر مهمانها رو منتظر میگذارید.

60- یادتان نرود روز بعد به میزبان زنگ زده و یا کارت پستالی ارسال کنید و از وی بابت زحتماتی که کشیده است تشکر کنید و بگویید شب عصر خیلی خوبی را داشته اید.

Rose حالا که آمده ای چترت را ببند...
در سرای ما جز مهربانی نمیبارد...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط هُدهُد صبا
۲۶ شهريور ۱۳۹۶, ۱۰:۰۵ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ ۱۰:۰۷ صبح، توسط neginnaa.)
ارسال: #3
RE: آداب هدیه دادن و هدیه گرفتن در جهان...
(۱۵ تير ۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ عصر)Entezar نوشته:   آداب میـهـمانـی دادن و میـهـمـانـی رفـتـن
mall">میـهـمانـی دادن و میـهـمـانـی رفـتـن نـیـز بـه نوبه خود واجد آداب و اصول اساسی است که می بایست به دقت رعایت گـردند تـا اوقــات مــفـرح، بــی خطر و بیاد ماندنی هم برای میزبان و هم میهمانان فراهم آید.آیا می خواهید میزبانی شما در همه جهات تمام و کمال باشد؟ این مقاله به شما کمک می کند تا یک میهمانی بی نقص داشته باشید

[تصویر:  host3.jpg]

1mall">- اول ببینید چه تعداد مهمان دارید. اگر تعداد بچه ها زیاد باشد، می توانید یک میز مخصوص فقط برای بچه ها بچینید. اما اگر می خواهید که بچه ها هم سر همان میز اصلی بنشینند، اگر بچه های خیلی کوچک هم در جمع وجود داشته باشد، باید از صندلی های مخصوص کودکان استفاده کنید.

2- تعیین کنید که چه تعداد از مهمانان می نشینند. برای راحتی بیشتر پدر و مادرها بهتر است پیش فرزندانشان بنشینند. اگر مهمان مرد هم باشد، مطابق اصول باید سمت راست میزبان زن بنشیند و اگر مهمان زن در بین مهمانان باشد باید سمت راست میزبان مرد بنشیند. برای مهمانی های بزرگ باید ببینید چه کسانی بهتر با هم ارتباط دارند و آنها را پیش هم بنشانید. خیلی ها دوست دارند مردها و زن ها یکی درمیان بنشینند اما لازم نیست. mall">

3- تصمیم بگیرید که می خواهید از رومیزی استفاده کنید یا خیر. اگر رومیزیتان سفید و جنس آن لیز باشد لازم است که زیر آن حتماً چیزی بیندازید که روی میز لیز نخورد. رومیزی باید تقریباً به اندازه ۳۰ سانتیمتر از میز آویزان باشد. اگر شامتان بوفه است، رومیزی باید تا زمین باشد. mall">

4- وقتی رومیزی را تنظیم کردید می توانید میز را بچینید. با تا کردن دستمال ها شروع کنید و آنها را در وسط جای نشستن هر مهمان قرار دهید. mall">

5- چنگال بزرگ را در سمت چپ دستمال و چنگال کوچک سالاد را در سمت چپ چاقوی بزرگ قرار دهید. mall">

6- یک بشقاب مخصوص سالاد در سمت چپ چاقوها بگذارید. بشقاب غذا وقتی مهمانان می نشسنند نباید روی میز باشد. mall">

7- یک چاقو در سمت راست دستمال بگذارید طوریکه قسمت برش دهنده آن به سمت بشقاب باشد. اگر غذایتان استیک یا مرغ است می توانید از چاقوی استیک هم استفاده کنید. mall">

8- اگر سوپ و سالاد هم دارید تعداد قاشق هایی که روی میز می گذارید باید دو عدد باشد. قاشق کوچک دسرخوری باید در سمت راست چاقو و قاشق سوپ خوری باید در سمت راست قاشق دسرخوری باشد. همچنین می توانید قاشق دسرخوری را درست موقع سرو دسر روی میز بگذارید. mall">

9- بشقاب نان را با یک چاقوی کره خوری در فاصله ۵ سانتیمتری بالای چنگالها بگذارید. mall">

10- لیوان آب را در فاصله ۵ سانتیمتری بالای چاقوها بگذارید. در سمت راست این لیوان می توانید گیلاس نوشیدنی را قرار دهید. mall">

11- اگر قهوه یا چای هم سرو می کنید، یک فنجان در سمت راست همه این وسائل و یک قاشق چای خوری در سمت راست فنجان قرار دهید. mall">

12- هیچوقت دو نفری را که همیشه کارشان به بحث های طولانی و بد می کشد را کنار هم ننشانید. mall">

13- حداقل سه چهار ساعت قبل از برگزاری مهمانی میوه ها را با سلیقه تمام در ظرف یا سبد میوه بچینید. mall">

14- برای زیباتر شدن ظرف میوه میتوانید از برگ و گل طبیعی برای تزیین استفاده نمایید. mall">

15- میوه انار را میتوانید بصورت دانه شده سرو نمایید. mall">

16- میز غذا را میتوانید پیش از ورود مهمانان آماده نمایید. mall">

17- هر وسیله ای که با دست راست گرفته میشود مانند کارد،قاشق و لیوان طرف راست و هر چه با دست چپ گرفته میشود مانند چنگال طرف چپ بگذارید. mall">

18- وسط میز را میتوانید با یک گلدان گل تزیین نمایید. mall">

19- بر سر سفره غذا گلهایی را که دارای عطر تند هستند مانند گل مریم قرار ندهیدزیرا عطر تند گل با عطر غذاها قاطی شده و بوی نامناسبی ایجاد میکند. mall">

20- سعی کنید ظرفهایی که در مهمانی استفاده میکنید از لحاظ جنس، رنگ و مدل با هم هماهنگی داشته باشد. mall">

21- برای مهمانی شام میتوانید شمعدان را در دو طرف طولی میز قرار داده و در هنگام صرف شام از نور سالن کم کرده و شمعها را روشن نمایید. mall">

22- برای چیدن میز نهار احتیاج به شمعدان نیست و به جای گلدان میتوانید یک ظرف میوه وسط میز بگذارید. mall">

23- برای چیدن میز صبحانه از یک رومیزی زیبا استفاده نمایید و یک گلدان گل در وسط میز قرار دهید.برای هر فرد یک فنجان و نعلبکی چایخوری ،کارد کره خوری و قاشق مربا خوری و دستمال اختصاصی بگذارید. mall">

24- اگر برای گرم کردن نان از تستر استفاده می کنید دستگاه را نزدیک میز صبحانه قرار دهید. mall">

25- شما میتوانید با هر چه در منزل دارید غذا را از سادگی در آورده و جلوه خاصی به آن بدهید.مثلا روی دیس برنج را با زعفران ،کشمش،زرشک،خلال پسته و پرتقال تزیین نمایید. mall">

26- روی کاسه ماست را با برگهای نعناع،زعفران و پودر گل سرخ تزیین نمایید. mall">

27- برای سبد سبزی نیز میتوانید تربچه و پیازچه را برش زده و داخل آب سرد بگذارید تا کاملا باز شود و سپس برای تزیین روی سبزی از آن استفاده نمایید. mall">

28- برای مهمانی نهار معمولا پیش از نهار هیچگونه پذیرایی انجام نمیشود و شاید فقط یک فنجان چای یا شربت،زیرا فاصله ورود مهمانان تا صرف نهار کوتاه است اشتهای آنان با پذیرایی قبل از نهار از بین میرود.بعد از نهار اول با شیرینی و چای و دسر و سپس با میوه و آجیل پذیرایی انجام میشود. mall">

29- برای مهمانی شام در فصل تابستان با آب میوه خنک یا فالوده و بستنی پذیرایی را شروع نمایید و شیرینی و چای را برای بعد از شام بگذارید.در فصل زمستان با شیرکاکایو،قهوه و چای همراه با شیرینی پذیرایی را آغاز نمایید. mall">

30- پس از صرف غذا مهمان را تنها نگذارید و سرگرم ظرف شستن و نظافت نشوید. حتی اگر مهمان خودمانی باشد،نظافت و ظرف شستن در حضور او کار نابجایی است زیرا اصل برگزاری مهمانی بر اساس دیدن و رفع دلتنگی است نه خوردن و جمع کردن و شستن. mall">

31- بهتر است آقا و خانم میزبان در انتهای میز غذا خوری و یا در وسط میز روبروی یکدیگر بنشینند. mall">

32- زوج متاهل باید روبروی یکدیگر و زوج نامزد باید در کنار یکدیگر بنشیند. mall">

33- باید سعی شود که گروهای سنی در کنار یکدیگر بنشینند به طوری که بزرگت ترهای فامیل در راس میز و جوانتر ها در سمت دیگر. mall">

34- غذا باید در جهت عقربه های ساعت و از چپ به راست سرو گردد و ظروف غذا باید از سمت راست مهمانها جمع آوری کرد. mall">



چگونه میهمان خوبی باشیم
mall">

35- پیش از آن که میزبان شروع به صرف غذا نکرده نباید شروع به صرف غذا کرد.

36- اگر چیزی روی میز خواستید و دستتان نمی رسد خودتان سعی نکنید آن را بردارید بلکه از فردی که نزدیک است بخواهید آن را به شما بدهد.

37- هنگامی که غذا خوردنتان تمام شد هیچ گاه بشقابتان را به سمت جلو هل ندهید این عمل خلاف آداب و معاشرت است.

38- برای بریدن و خرد کردن غذا چنگال را به دست چپ و کارد را با دست راست گرفته و سپس با چنگال آن چیزی را که می خواهید ببرید محکم نگه دارید و با چاقو آن را ببرید سپس چنگال را به دست راست منتقل و میل کنید.

39- هیچ گاه پیش از چشیدن غذا به آن ادویه نزنید این عمل باعث بی احترامی به میزبان و آشپز است.

40- هیچ گاه سر میز غذا سیگار روشن نکنید.

41- هنگامی که از غذا خوردن فارغ شدید دستتان را روی زانو و یا میز (مچ دست روی لبه میز) قرار دهید. هیچگاه هنگام صرف غذا آرنج را روی میز قرار ندهید.

42- هیچ گاه سوپ را برای این که سرد شود فوت نکنید. بلکه صبر کنید تا خودش خنک شود.

43- غذاهایی که شما مجازید با دست بخورید عبارتند از : تکه نان , بلال , گوشت دنده, بال و استخوان مرغ , ساندویچ , میوه های کوچک, شیرینی , سیب زمینی سرخ کرده, چیپس و پیتزا.

44- هیچ گاه کارد و چنگال و قاشقی که استفاده می کنید مجددا روی میز قرار ندهید, بلکه آن را روی بشقاب بگذارید.

45- اگر قاشق یا کارد و چنگال شما به زمین افتاد آن را بردارید و به میزبان و یا پیشخدمت بدهید و تمیز آن را درخواست کنید.

46- پیش از نوشیدن مایعات لبهای خود را با دستمال پاک کنید تا جای لک چربی روی لیوان شما نمایان نشود.

47- هرگاه چیزی را سهوا روی لباس میهمان دیگری ریختید با خونسردی از وی عذر خواهی کنید و بگذارید خود فرد و یا پیشخدمت آن را تمیز کند. خودتان اقدام به تمیز کردن لباس فرد نکنید.

48- اگر حشره تار مو یا هر چیز دیگر را در غذای خود یافتید آن را اعلام نکنید بلکه مخفیانه آن را از غذایتان خارج کنید.

49- همیشه در انتهای صرف غذا از میزبان یا آشپز تشکر کنید و از غذا تعریف کنید.

50- هنگامی که صرف غذا یتان پایان یافت باید کارد و چنگال خود را به صورت اریب روی بشقاب قرار دهید و اگر هم خواستید که میز را برای مدت کوتاهی ترک کنید باید کارد و چنگال را به صورت ضربدری روی بشقاب قرار دهید تا دیگران متوجه شوند که شما باز خواهید گشت.

51- سر وقت باشید. سعی کنید هیچوقت بیشتر از نیم ساعت تاخیر نداشته باشید. حتی اگر نیم ساعت هم تاخیر داشتید حتما به میزبان زنگ بزنید و اعلام کنید که تاخیر خواهید داشت.

52- هیچوقت مهمان ناخوانده دعوت نکنید! هیچوقت بدون هماهنگی میزبان کسی را به همراه خود نیاورید. یک مهمانی شام معمولا با تدارکات به اندازه مهمانهای دعوت شده انجام میگیرد و آوردن مهمان ناخوانده بسیار دور از ادب است.

اگر میخواهید کسی را همراه خود بیاورید حتما با میزبان هماهنگ کنید و اجازه وی را کسب کنید. در ضمن اگر کسی را با اجازه میزبان همراه خود آوردید مطمئن شوید به بقیه معرفیش کنید و اینکه تنها در گوشه ای ننشیند.

53- قبل از شام معاشرت کنید. سعی کنید برای میزبان هدیه کوچکی ببرید که احتیاجی به استفاده بلافاصله از آن نباشد. مثلا دسته ی گل شاید به نظر خوب بیاید اما میزبان باید آنرا بلافاصله در گلدان قرار بدهد و ممکن است ترتیب گلهای موجود را به هم بزند. در عوض میتوانید یک قاب کوچک و یا مجسمه تزئینی کوچکی را به وی بدهید.

54- سعی کنید با همه در مهمانی صحبت کنید و تنها با یکی دو نفر به گفتگو نپردازید. صحبت کردن با همه در زمانهای مختلف باعث میشود که دیگران احساس کنند شما به آنها اهمیت میدهید و همچنین باعث میشود شما بیشتر در دل آنها جا پیدا کنید. در ضمن در همه موارد سعی نکنید همش خودتان صحبت کنید و اجازه بدهید دیگران نیز صحبت کنند. حتی میتوانید تعریفهای کوچکی از دیگران بکنید چون اینکار علاوه بر اینکه باعث ایجاد گفتگو میشود باعث میشود وی از صحبت با شما احساس خوبی پیدا کند. زیادی خجالتی بودن اصلا درست نیست پس سعی کنید بیشتر اجتماعی باشید تا خجالتی و گوشه گیر.

55- وقتی میزبان اعلام میکند به میز شام بفرمایید اصلا عجله نکنید و به آرامی قدم بردارید. اگر از قبل جایی برای شما در نظر گرفته شده است در آنجا بنشینید. دستمال سفره خود را باز کنید و بر روی پای خود قرار دهید. این دستمال باید بر روی پای شما قرار بگیرید در طول شام. اگر مجبور شدید وسط شام جایی بروید ابتدا از دیگران عذرخواهی کنید سپس دستمال را برداشته و تا کنید و بر روی صندلی قرار دهید. و بعد از اینکه برگشتید دوباره دستمال را برداشته و بر روی پای خود قرار دهید.

56- اگر قاشق و چنگالهای زیادی در اطراف بشقاب خود دیدید اصلا هول نشوید! ساده ترین راه این است که به ترتیب از قاشق چنگالهای دورتر از بشقاب خود شروع کنید و با هر ظرفی که سرو میشود به قاشق چنگالهای نزدیکتر به بشقاب خود بروید. اگر باز هم شک داشتید میتوانید بدون اینکه دیگران متوجه شوند ببینید دیگران چه کار میکنند و شما هم همان کار را بکنید.

57- بلافاصله شروع به خوردن نکنید اول صبر کنید تا همه غذای خود را بکشند و میزبان شروع به خوردن کند سپس شروع کنید. بعد از هر قسمت از غذا ظرف شما را کسی برمیدارد تا جا برای قسمت بعدی غذا باز شود. سعی کنید در این موقع به بشقاب خالی خود خیره نشوید تا کسی آنرا بردارد در عوض سعی کنید با اطرافیان خود دور میز گفتگو کنید. در میز شام هیچگاه راجع به سیاست و دین و … که ممکن است افراد موضعگیری شدیدی داشته باشند صحبن نکنید. زیرا ممکن است باعث جدال شود.

58- بعد از اتمام شام میزبان شما ممکن است از شما بخواهد به اتاق دیگری بروید برای ادامه مهمانی و نوشیدن چای یا قهوه. اینکار را بکنید و سعی کنید در همه برنامه هایی که میزبان در نظر گرفته است شرکت کنید.

59- بعد از اینکه زمان رفتن شما رسید میزبان احتمالا شما را تا دم در همراهی میکند و با شما به گفتگوی مختصری میپردازد. سعی کنید مدت طولانی با وی صحبت نکنید زیرا با اینکار دیگر مهمانها رو منتظر میگذارید.

60- یادتان نرود روز بعد به میزبان زنگ زده و یا کارت پستالی ارسال کنید و از وی بابت زحتماتی که کشیده است تشکر کنید و بگویید شب عصر خیلی خوبی را داشته اید.


برا کادو دادن و هدیه دادن باید سلیقه به خرج داد و از چند هفته و یا چند روز قبل به فکر بود تا بتونیم مادر خواهر و یا همسرمونو خوشحال کنیم .و الان انقده تنوع تو کادو زیاد شده که دیگه هر کادویی بدی تکراری نیست .زیور آلات و چیزای زینتی هم برای خانما و هم برای آقایون خیلی هست .از ساعت بگیر تا دستبند و گردنبد.ولی یه چیز دیگه هم هست مثل مجسمه




.مثلا میتونی مجسمه فردی که تولدشه رو بدی طراحی کنن و بسازن و روز تولدش تقدیمش کنی .خیلی کادوی قشنگیه .نه که مجسمه خود فرده خیلی خوشش میاد و تصویر خوبی از اون تولد و اون هدیه




تو ذهنش میمونه .اگه خواستید یه سر به سایت ژپتو بزنید و نمونه کاراشونو دیدن کنید




.

برا کادو دادن و هدیه دادن باید سلیقه به خرج داد و از چند هفته و یا چند روز قبل به فکر بود تا بتونیم مادر خواهر و یا همسرمونو خوشحال کنیم .و الان انقده تنوع تو کادو زیاد شده که دیگه هر کادویی بدی تکراری نیست .زیور آلات و چیزای زینتی هم برای خانما و هم برای آقایون خیلی هست .از ساعت بگیر تا دستبند و گردنبد.ولی یه چیز دیگه هم هست مثل مجسمه .مثلا میتونی مجسمه فردی که تولدشه رو بدی طراحی کنن و بسازن و روز تولدش تقدیمش کنی .خیلی کادوی قشنگیه .نه که مجسمه خود فرده خیلی خوشش میاد و تصویر خوبی از اون تولد و اون هدیه تو ذهنش میمونه .اگه خواستید یه سر به سایت ژپتو بزنید و نمونه کاراشونو دیدن کنید .
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا