دروازه بان!
|
۲۵ تير ۱۳۸۹, ۰۴:۰۴ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دروازه بان!
گفتم: در گروه خودتان چه کاره ای ؟
گفت: دروازه بان دلم! گفتم: این هم شد کار ؟ برو تو خط حمله. گفت: فکرم از دروازه مطمئن نیست. دلم یک دروازه است. اگر کنترل نکنم، می بینی پی در پی گل می خورم. گفتم: مثلاً چه گلی ؟ گفت: گل گناه، گل هوس، گل غرور، گل دوستیهای حساب نشده، گل غفلت از آینده و آخرت! گفتم: چطور است جمع شویم و با « تیم ابلیس » مسابقه دهیم؟ گفت: به شرط اینکه خودم دروازه بان باشم، چون می دانم که از چه زاویه ای « توپ گناه» را به طرف دروازه ی دلها، شوت می کنند. گفتم: قبول. ولی از کجا این تجربه را کسب کرده ای؟ گفت: زاویة حملة ابلیس « غفلت» است و « غرور». وقتی چراغ « یاد» خاموش می شود ، غرور به دشمن« گرا» می دهد، آنگاه گل گناه دروازه دل را می گشاید. شیطان حریف قدری است، نمی شود آن را دست کم گرفت. گفتم: پس تو « خط دفاع» را بیشتر دوست داری! گفت: آدم اگر نتواند دفاع خوبی داشته باشد، مهاجم خوبی هم نمی شود. گفتم: دیگر کدام زاویه را باید مراقب بود؟ گفت: خواهی نخوری ز تیم ابلیس شکست باید به دفاع از دل و دیده نشست چون شوت شود به سوی دل توپ گناه دروازة دل به روی آن باید بست گفتم : دروازه بانی هم عجب لذتی دارد! گفت : به شرط آنکه گل نخوری و حمله شیطان را دفع کنی. « جهاد با نفس» به همین جهت بالاترین مبارزه هاست. by http://www.amamreza110.blogfa.com ((بسم الله)) عقل پرسید که دشوارتر از مردن چیست؟ عشق فرمود:فراق از همه دشوارتر است! گل نرگس خدا كند كه بيايي... ![]() مولاي من برگ پاييزم، باتو مي ريزم. التماس دعا
|
|||
|
|
۲۵ تير ۱۳۸۹, ۰۴:۳۰ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: دروازه بان!
سلام.
ممنون "Zeinab" جان. خیلی زیبا و آموزنده بود. زاویة حملة ابلیس « غفلت» است و « غرور» از خود به خدا هیچ نگوییم و نپرسیم .:. ما هم به خدا گر به خود آییم ، خداییم
![]() |
|||
|
|
۲۶ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۳۱ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
عجب زیبا « جهاد با نفس» به همین جهت بالاترین مبارزه هاست. و حقیقی بسم الله الرحمن الرحیم حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی. |
|||
|
|
۲۶ تير ۱۳۸۹, ۰۴:۱۳ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شاعر دروازه بان!
حکیم ناصر خسرو (۹ ذیقعده ۳۹۴-۴۸۱ قمری) ، از شاعران بزرگ و فیلسوفان برتر ایران است که بر اغلب علوم عقلی و نقلی زمان خود از قبیل فلسفهٔ یونانی و حساب و طب و موسیقی و نجوم و فلسفه و کلام تبحر داشت و در اشعار خویش به کرات از احاطه داشتن خود بر این علوم تأکید کردهاست. ناصرخسرو بهمراه حافظ و رودکی جزء سه شاعری است که کل قرآن را از برداشتهاست. وی در آثار خویش ، از آیات قرآن برای اثبات عقاید خودش استفاده کردهاست.
|
|||
|
|
۲۹ تير ۱۳۸۹, ۰۲:۰۲ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
متشکر از تمامی شما دوستان. امیدوارم که باز هم بتوانم چنین مطالبی را در تالار جای دهم. انشاالله. ((بسم الله)) عقل پرسید که دشوارتر از مردن چیست؟ عشق فرمود:فراق از همه دشوارتر است! گل نرگس خدا كند كه بيايي... ![]() مولاي من برگ پاييزم، باتو مي ريزم. التماس دعا
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا

![[تصویر: 1_emza_22.jpg]](http://www.askquran.ir/gallery/images/5405/1_emza_22.jpg)