وصيّت هاي پيامبر اعظم (ص) به سلمان فارسي ( ره )
|
۲۴ تير ۱۳۸۹, ۰۳:۳۸ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وصيّت هاي پيامبر اعظم (ص) به سلمان فارسي ( ره )
از سلمان فارسي روايت شده كه گويد : خليل من (رسول خدا (ص) ) مرا به هفت چيز سفارش كرد
كه در هيچ حال آن را وانگذارم . به من سفارش كرد كه به پايين تر از خود بنگرم و به بالا دست خود ننگرم و اين كه فقيران را دوست داشته و به آنها نزديك شوم و اين كه حق را بگويم اگرچه تلخ باشد ، و اين كه صلة رحم كنم اگرچه آنها پشت كرده و قطع رابطه كرده باشند و از مردم چيزي نخواهم . به من سفارش كرد كه ذكر « لا حول ولا قوه الا بالله العلي العظيم » را زياد بگويم كه آن گنجي از گنج هاي بهشت است . |
|||
|
|
۲۵ تير ۱۳۸۹, ۱۱:۰۵ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: وصيّت هاي پيامبر اعظم (ص) ره )
علامه مجلسي ( ره ) در كتاب بحارالانوار از كتاب حسين بن سعيد به سندش از اميرالمؤمينن (ع)
روايت كرده كه فرمود : مردي از رسول خدا اجازه ي ديدار گرفت و به نزد آن حضرت آمده عرض كرد : اي رسول خدا مرا وصيتي فرما ! حضرت به او فرمود : تو را سفارش مي كنم كه چيزي را براي خدا شريك نگيري و مشرك نشوي اگرچه بدنت را قطعه قطعه كنند و تو را به آتش بسوزانند ، و به پدر و مادرت تندي مكن و اگر به تو دستور دادند از دنياي خود دست بداري ، دست بدار و به مردم دشنام مده و چون برادر مسلمان خود را ديداري كردي با چهره اي باز و نيكو ديدارش كن و از زيادي آب دلو خود براي او بريز ( و از بهره هاي وافري كه خدا به تو داده او را نيز بهره مند ساز ) هر يك از مسلمانان را ديدار كني سلام مرا به او برسان ، و مردم را به اسلام دعوت نما ، و اين را بدان كه پاداش تو در برابر هر نفري كه دعوت تو را اجابت كند پاداش آزاد كردن بنده هايي از فرزندان يعقوب است و اين را هم بدان كه نبيذ نوعي از شراب كه آن را كوچك دانند بر مردم حرام است و هر مست كننده اي بر آنها حرام است . |
|||
|
|
۲۶ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۵۳ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: وصيّت هاي پيامبر اعظم (ص) ره
در كتاب تحف العقول از رسول خدا (ص) روايت كرده كه مردي به آن حضرت عرض كرد :
اي رسول خدا مرا وصيتي فرما كه خداوند به وسيله آن سودم دهد حضرت به او فرمود : بسيار مرگ را يادت كن تو را از دنيا بَركند ، و بر تو باد به شكر و سپاسگزاري كه بر نعمت بيفزايد و بسيار دعا كن زيرا تو نمي داني چه زماني دعايت مستجاب شود و سخت بپرهيز از تجاوز و ستم زيرا در حكم خداوند است كه هر كس مورد تجاوز قرار گيرد خداوند او را ياري كند و خدا ( در قرآن فرموده ) : « اي مردم جز اين نيست كه ستم و تجاوز شما به زيان خودتان است » و سخت بپرهيز از فريبكاري و مكر كه خداوند حكم كرد ، فريب بد ، جز به فريبكار باز نگردد . |
|||
|
|
۲۷ تير ۱۳۸۹, ۰۶:۰۰ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: وصيّت هاي پيامبر اعظم (ص) ره
از كتاب دعوات راوندي روايت شده كه اسودبن اصرم نزد آن حضرت آمده عرض كرد : اي رسول خدا
مرا وصيتي فرما . حضرت به او فرمود : آيا مالك دست خود هستي و آن را در اختيار داري ؟ عرض كرد : آري فرمود : آيا زبان خود را در اختيار داري و مالك آن هستي ؟ عرض كرد : آري فرمود : پس دست خود را جز بر كار خير باز مكن و مگشا و با زبان خود جز سخن نيك مگو . |
|||
|
|
۷ بهمن ۱۳۸۹, ۰۲:۴۷ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: وصيّت هاي پيامبر اعظم (ص) به سلمان فارسي ( ره )
عالييييييييي بود.
براي من كه دانستنش خيلي لازم بود. و ممنون كه كوتاه و روان بود. آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا