دل نوشته های شهدا ....
|
۲۴ فروردين ۱۳۹۱, ۱۲:۵۹ عصر
ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
RE: دل نوشته های شهدا ....
بسم الله الرحمن الرحیم
مادرجان و پدر عزيزم، فكر ميكنم با شهيد شدنم شما را نزد خانوادة رسولالله(ص) روسفيد كرده باشم. شما را توصيه به صبر ميكنم، اگر خواستيد براي امام حسين(ع) گريه كنيد، كه زنده نگه داشتن عاشورا و خون حسين تداومدهندة انقلاب است. امام را دعا كنيد. فرازی از وصیتنامه شهید اسماعیل ترابی پور یک امروز است ما را نقد ایام
بر آن هم اعتمادی نیست تا شام |
|||
|
|
۲۸ فروردين ۱۳۹۱, ۰۸:۱۴ صبح
ارسال: #62
|
|||
|
|||
![]() اى ملت قهرمان به گفته اماممان خمينى بت شكن دست به اختلاف و تفرقه نزنيد، و كوشش كنيد اين دو رمز مهم كه در پرتو آن پيروزى اسلام و مسلمين است يكى اتحاد و ديگرى وحدت كلمه را حفظ كنيد و از امام و ولايت فقيه اطاعت كنيد. فرازی از وصیتنامه شهید بهمن حاجيان در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۹:۰۶ عصر
ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
RE: دل نوشته های شهدا ....
چه خوب است جهادي كه در راه خدا باشد، و وقتي كه كار براي خدا انجام ميدهي بايد از روي خلوص باشد و حتماً از اين طريق ميتوان عاشق خدا شد، و وقتي كه عاشق خدا شدي حتماً خدا عاشق تو خواهد شد. بنابراين، خدا ترا به سوي خودش ميكشد.
فرازی از وصیتنامه شهید حشمتالله دهقاني در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا

![[تصویر: 444723_HPCvEK4p.jpg]](http://shohadayeiran.com/wp-content/uploads/2012/01/444723_HPCvEK4p.jpg)