ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتاب" حماسه ماندگار فاطمی "
۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۴۵ عصر
ارسال: #1
کتاب" حماسه ماندگار فاطمی "
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان؛ تصمیم دارم در این ایام فاطمیه کتابی با نام حماسه ماندگار فاطمی به تالیف دکتر محمد رضا رفیعی است رو بگذارم و امیدوارم که با خوندن این مطالب معرفت ما نسبت به بی بی دو عالم فاطمه زهرا سلام الله علیه بیشتر بشه .

سخن از فاطمه علیه السّلام سخن از نقطه عطف خلقت و مرکز ثقل کمالات دریائی است که ساحل آن را تصوّر نتوان کرد

بسم الله الرحمن الرحیم
حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی.
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط مشکات ، zeinab ، yagobian
صفحه 3 (پست بالا اولین پست این موضوع است.)
۱۶ خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۰۸ صبح
ارسال: #21
RE: کتاب" حماسه ماندگار فاطمی "
ولایت از نظرگاه فاطمی (3)

4-۵ رسواسازی جبهه نفاق

آن چنان منافقان در پیکر بی رمق اسلام، رخنه نموده بودن که برای بسیاری از مسلمانان آن زمان و این زمان، بعضاً تمیز حق از باطل و ایمان دشوار نموده است؛ و این اوّلین پرچم دار و مرزبان حماسه ولایت علوی است که بلافاصله پس از شهادت رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم به حمایت جانانه و همه جانبه می پردازد و با اقدامات اثرگذار و بیانات روشنگر خویش، کاخ نفاق را برای همیشه به لرزه در می آورد؛ به این برگزیده فرمایشات دخت گرانقدر پیامبر عظیم الشأن صلی الله و علیه و آله و سلم توجّه نماییم:
- شما در همان شرایط (که علی علیه السّلام در میدان های جنگ به کام آتش جنگ می رفت و جان خود را به خطر می انداخت) در آسایش و رفاه به سر می بردید، به فکر خود بودید و از نعمت ها بهره مند، آسود ه و بی خیال، در کمین ما نشسته که اوضاع چکونه می چرخد و گوش به زنگ اخبار، به هنگام نبرد گام پس می نهادید و در گاه جنگ و کشتار پا به فرار می گذاشتید!
• علامه مجلسی در شرح این جملات دُرر بار گوید: مقصود آن است که آنان هیج گاه ایمان نیاوردند و همیشه در حال نفاق بودند.
• آگاه باشید که خود در فتنه سقوط کرده و دوزخ کافران را احاطه کرده است! (اشاره به آیه 49 سوره توبه)
• با دفاع صریح، قاطع و کوبنده از امیرالامؤمنین علیه السّلام حتّی در سخت ترین شرایط، مشروعیت خلافت غاصب را به چالش کشید!
• با محاجّه ، مباحثه و پیگری، حقّ مسلّم مصادره شده فدک، و نیز عدالت، سلامت و صداقت حاکمیت سقیفه بازان و توطئه گران را برای همیشه به زیر سؤال برد.
• با قهر و غضب آشکار و مستمر بر خلفای جور، بر همگان مبرهن شد که غضب فاطمه که معادل غضب رسول خداست، ارمغان راه منصب طلبان منافق صفت می باشد.

- روشنگری در جمع زنان مهاجر و انصار
در روزهای سخت بیماری و جراحت، حضرت زهرا علیها السّلام در جمع زنانی که از مهاجرین و انصار به عیادت ایشان رفته بودند، حضرت مطالب تکان دهند، اثر گذار، تاریخی و به یاد ماندنی در دفاع از حریم قدس امامت علوی بیان فرمودند:
وای بر آنان !
چرا نگذاشتند حق در مرکز خود قرار یابد؟ و خلافت بر پایه های نبوت استوار ماند؟ و از خانه ای که جبرئیل در آن فرود می امد به خانه دیگر بردند.
و حق را از دست علی ، که عالِم به امور دین و دنیاست بازستاندند.
بدانید که این زیان بزرگ و آشکاری است
به راستی چه باعث شد که با علی علیه السّلام کینه توزی نمایند و انتقام گیرند؟
چون سوزش تیغ او را چشیدند؛
و پایداری او را دیدند که نسبت به مرگ بی اعتنا بود
دیدند که چگونه بر آنان می تازد و با دشمنان خدا سازش نمی کند و آنان را عقوبت می کند و غضب علی علیه السّلام فقط در راه رضای خداست و به خدا سوگند، اگر پای در میان می نهادند و علی علیه السّلام را بر کاری که پیغمبر صلی الله و علیه و آله و سلم به عهده او نهاده می گذاردند، آسان آسان، ایشان را به راه راست می برد، و حق هر یک را بدو می سپرد؛ چنان که کسی زیانی نبیند و هر کس میوۀ آن چه کِشته است بچیند
این شتر را سالم به مقصد می رساند و حرکتش برای کسی رنج آور نبود.
تشنگان عدالت را از چشمۀ سرشار و زلال حقیقت سیراب می کرد «چشمه ای که آب زلال آن فوّاره زنان از هر طرفی جاری است»
که هرگز رنگ کدورت نپذیرد و همواره سیراب بوده و رنج تشنگی نبیند
علی علیه السّلام همواره در پنهان و آشکار نصیحت کنندۀ مردم بود
و اگر به خلافت می رسید از اموال بیت المال، برای خود ذخیره نمی نمود و از ثروت دنیا جز به اندازه نیاز برداشت نمی کرد، مگر به اندازه آب اندکی که عطش را فرو نشاند و طعام مختصری که رفع گرسنگی نماید
در آن هنگام زاهد از حرص به دنیا و و راستگو از دروغگو بازشناسانده می شد. اگر مردم چنین می کردند، ایمان آورده و تقوی پیشه می نمودند، حق را به امام واقعی می سپردند؛ درهای رحمت از آسمان و زمین بروی آنان می گشود. اما دروغ گفتند و زودی خدا به کیفر آن چه کردند، آنان را عذاب خواهد فرمود.
شگفتا! روزگار چه شگفتی ها در پس پرده دارد و چه بازیچه ها یکی از پس دیگری بیرون می آورد. اگر تعجّب نمایی! پس گفته های آنان تعجّب آور است.
راستی مردان شما چرا چنین کردند؟ ای کاش می دانستم به چه پناهگاهی تکیه دادند؟
و کدام ستون استوار را انتخاب نمودند؟ و به کدامین ریسمان چنگ زدند؟ و بر کدام فرزند و خاندان پیشی گرفتند و غلبه نمودند؟
شگفتا چه دوستان دروغین و سرپرستان نا اهلی را انتخاب کردند. و چه زشت است سرانجام ستمکاران که جایگزین بدی برگزیدند، سر را گذاشته به دُم چسبیدند، پی عامی رفتند و از عالِم نپرسیدند!
نفرین بر مردمی نادان که تبهکارند و تبهکاری خود را نیکوکاری می پندارند، بدانید که آنان فاسدند و به فساد خویش آگاهی ندارند.
وای بر آنان!
آیا آن که مردم را به راه راست می خواند، سزاوار پیروی است یا آن که خود راه را نمی داند؟
در این باره چگونه داوری می کنید ؟
اما به جان خودم سوگند، نطفۀ فساد بسته شد. باید انتظار کشید تا کی مرض فساد، پیکر جامعه اسلامی را از پای در آورد!
پس از این، از پستان شتر به جای شیر، خون بدوشید و زهری که به سرعت هلاک کننده است! این جاست که روندگان راه باطل زیان کننده اند
و مسلمانان آینده خواهند دانست که سرانجام اعمال مسلمانان صدر اسلام چه بوده است ؟

*مانع از قتل حضرت علی علیه السّلام

قطعاً وجود حضرت زهرا علیه السّلام، این جانباز بی مثال راه ولایت و این سرباز قدسی سبیل امامت، مانع از شهادت حضرت امیراالمومنین علیه السّلام در هنگامه هجوم وحشیان شقیفه تبار گردید .
مولی الموحدین، امیرالمؤمنین علیه السّلام در مورد قصد شوم باند نفاق، در آن لحظات حسّاس هجوم به بیت آل الله و احراق آن به آیۀ شریفه که بیانگر حال حضرت موسی بود، استناد فرمودند:
اِنَّ القَومَ استَضعَفُونی وَ کادُوا یَقتُلُونَنَی.1
ای پسر مادرم، این قوم مرا ضعیف داشتند و نزدیک بود مرا بکشند.
در آن هجمۀ تاریخی و فراموش ناشدنی، که منجر به آتش زدن خانه امیرالمؤمنین و صدّیقه طاهره علیها السّلام گردید؛ حضرت زهرا علیها السّلام با حمایت جانانه و نصرت جان نثارانه، و شهادت فرزند دلبندش حضرت محسن علیه السّلام، عرصه را برکفّار و جبهه نفاق تنگ نمود، آنان که آمده بودند که خانه و اهلش را و علی مرتضی را به آتش کشیده و به بند زنند و به بیعت تحمیلی وادار نمایند؛ حتّی اراده قتل حضرت علی علیه السّلام نیز داشتند که درخت امامت را از ریشه برکنند و به آتش کشیده و نهایتاً از لابه لای دود و آتش، حضرت خاتم الاوصیا علی مرتضی ریسمان برگردن ، کشان کشان با چهل جنگجوی قسی القلب به سمت مسجد بردند؛ اگر نبود بانگ مظلومانه حبیبه خدا، دخت رسول الله فاطمه زهرا و زمزمه نفرین آن حضرت که شور و غوغا در مدینه برپا کرد و ستون های مسجد النّبی را به لرزه در آورد، جان جهان مولی الموحدین علیه السّلام در خطر جدّی قرار می گرفت؛ لذا علی رغم همه سختی ها، تا وقتی زهرای اطهر در قید حیات بود، جان علی علیه السّلام در حاشیه امنیت قرار داشت، بنابر این علاوه بر همه حقوق ایفا نشدنی حضرت صدّیقه به اهالی ولایت، این مراقبت از جان امیرالمؤمنین و خود را پیش مرگ آن امام همام قرار دادن، باید به آن ها اضافه نمود؛ ولی چه کنیم که از شکر و ایفای این رسالت سترگ و نعمت بزرگ برنیامده و از خجلت آن سر از زمین برگیریم ؟!
حضرت زهرا علیها السّلام آشکارا فرمودند :
با سَلمانُ! یُریدُونَ قَتلَ عَلِّیٍ وَ ما عَلی عَلِیٍّ صَبرٌ فَدَعنی حَتّی اأتِی قَبرَ أبی فَاَنشِرَنَّ شَعری. وَ أشقَّ جَیبی وَ أصَیحٍ اِلی رَبّی.2
ای سلمان، آن ها قصد جان علی علیه السّلام را دارند و من در شهادت علی علیه السّلام دیگر نمی توانم صبر پیشه سازم، صبرم تمام شده ، مرا به حال خود بگذار تا کنار قبر پدرم بروم، موهایم را پریشان نموده و گریبان چاک سازم و به درگاه خدا ناله سر دهم .
وَ یلَهم یا سلمانُ! یُریدُونَ اَن یُوتِموُا وَلَدیَّ الحَسَنَینِ فَوَاللهِ یا سَلمانُ اِلا أُخَلّی عَن بابِ المَسجدِ حَتّی أرَی ابنَ عَمّی سالِماً بِعَینی.3
وای بر آن ها سلمان! آن ها می خواهند دو فرزند من حسن و حسین علیهما السّلام را یتیم و بی سرپرست نمایند. ای سلمان سوگند به خدا از درب مسجد مدینه پا بیرون نمی گذارم تا آن که پسرعموی خود را با چشمان خودم، رها شده و سالم مشاهده نمایم.
تدبّر در این سخنان مشعشع زهره محمّدی و منصوره علوی علیها السّلام حکایت از آن دارد :
1- جان علی و سلامت علی برای آن حضرت از هر مسأله ای بالاتر و والاتر بوده است .
2- حتّی صبر که از شکیبایی زهرا به زانو در آمده، آن جا که قلب ولایت به خطر می افتد، بر توان و تحمّل آن بانوی دو سرا غلبه می کند!
صبر بر شهادت علی در قانون فاطمی ناممکن است! ناپذیرفتنی است!
________________________________________

1- سورۀ اعراف، آیۀ 50.
2- بحارالأنوار، ج28، ص227، اختصاص، شیخ مفید، ص181؛ عوالم،ج 11، ص406.
3- بحارالانوارج28ص228. اختصاص شیخ مفید ص181.

بسم الله الرحمن الرحیم
حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی.
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط کبوتر حرم
۹ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۰۳ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۹ مرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۰۵ صبح، توسط safirashgh.)
ارسال: #22
RE: کتاب" حماسه ماندگار فاطمی "
بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت غریبانه، روشنگر ابدی

آن سان، علی کعبۀ مقصود
و محبوب زهره زهرای محمّدی است،
که حتّی نه تنها از شهادت در راهش استقبال نمود
که چگونگی مرگ و مزارش را سند جاودانۀ
مظلومیت و حقّانیّت امام الموحدین قرار داد.

نه تنها در دروان حیات، حضرت زهرای منصوره علیها السّلام تمامی تلاش و کوشش خویش را، نثار ولایت مداری و امامت بانی نمود، و در این راه، جهاد و ایثار را به اوج بی مانندی، ارتقا بخشید، بلکه مرگ و شهادت خویش را به سندی روشنگر و چراغی افشاگر تبدیل ساخت؛ که تا همیشه تاریخ همه نسل ها درجای جای دنیا، از خود بپرسند، به راستی، دخت گرانقدر پیامبر اکرم صلی الله وعلیه وآله که پیامبر رایحه بهشت از او استشمام می نمود، دست او می بوسید و او را لقب بی بدیل امّ ابیها داده بود و او را برترین زنان همه زمان ها خواهده بود، چگونه شد که در جوانی از دنیا بار سفر بربست؟ و آن قدر این سوال ها در دالان تاریخ طنین انداز شود تا درقیامت صُغری، فرزند برومندش حضرت بقیَة الله الاعظم (عج) تنها پرونده جنایتی که مورد رسیدگی قرار می دهد پرونده شهادت مادرش علیها السّلام باشد.

• اگر حضرت صدّیقه مظلومه علیه السّلام، وصیت می فرماید:
_ علی جان! مرا شبانه غسل بده، کفن نما و دفن کن
_ و کسی- جز خواص- را بر آن آگاه مفرما!

• اگر تا امروز، محل مزار مطهّر و منوّر آن حبیبۀ خدا، همچنان پنهان است و جز فرزند برومندش حضرت بقیة الله العظم ارواحنا فداه، احدی بر آن علم ندارد!

• اگر مسلمانان یا حتّی غیر از مسلمان، از علّت در گذشت (شهادت) آن بانوی دو عالم جویا شوند، که به راستی آن امّ الائمّه در سنّ جوانی به چه علّت یا کسالت ... از دنیا رفت!

• اگر از دانشمندان اهل سنّت پرسیده شود، چرا حتّی در مراسم دفن آن پاره تن پیامبر اکرم، خلیفه وقت اِذن حضور نیافت !

• اگر در موضع گیری و حمایت آن معصومه کبری، حبیبه پرودگار کنکاش شود که به راستی در غوغای پس از رحلت جانگذاز پیامبر اسلام صلی الله و علیه و آله و سلم آن مرضیّه خدا، از چه جناح و خطی طرفداری نمود؟!

پاسخ واقعی، گویا و منصفانه، حکایت از آن خواهد کرد که :

• حضرت زهرا علیها السّلام، فانی و فدایی مکتب پیامبر بزرگوار و راه ولایت امیرالمؤمنین حیدر کرّار بود.

• او و نازنین پاره تن دلبندش حضرت محسن، اوّلین شهیدان راه استوار امامت علوی اند!

• لعن و غضب آن حضرت تا ابد نثار غاصبین ولایت حیدری است.

• مظلومیت آن حبیبۀ خدا و پیامبر اکرم در مراسم تدفین و بعد از آن تنهایی و غربت مزار منوّرش، علامت فروزان و جاودانی دفاع از ولایت و جدایی ابدی از غاصبین ولایت به شمار می رود. و هیچ کس چنین سترگ، توفیق نصرت ((شیعه مظلوم)) نیافته و نخواهد یافت.


لعن الله قاتلیک فاطمه الزهرا سلام الله علیها

ادامه دارد...

بسم الله الرحمن الرحیم
حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی.
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط zeinab ، مشکات
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا