ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
علت حرام بودن گوشت خوک
۲۲ آبان ۱۳۹۵, ۰۸:۳۵ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲ آبان ۱۳۹۵ ۰۸:۳۶ عصر، توسط boshra.)
ارسال: #1
علت حرام بودن گوشت خوک
إِنَّمَا حَرَّمَ عَلَیْکُمُ الْمَیْتَةَ وَالدَّمَ وَلَحْمَ الْخِنزِیرِ وَمَا أُهِلَّ بِهِ لِغَیْرِ اللّهِ فَمَنِ اضْطُرَّ غَیْرَ بَاغٍ وَلاَ عَادٍ فَلا إِثْمَ عَلَیْهِ إِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَّحِیمٌ ﴿173﴾-بقره

حرمت گوشت خود چهار بار در قران کریم در آیات 173 سوره بقره ، ایه145 سوره 6 ، ایه 3 سوره 5 و 115 سوره 16 تکرار شده است.
حرمت خوردن گوشت خوک علاوه از قران در شریعت حضرت موسی و حضرت عیسی نیز حرام اعلام شده است و دلایل علمی بسیاری برای دلیل حرام بودن آن وجود دارد که شاخص ترین آن این است که خوک غیرت ناموسی ندارد (نقطه مقابل خروس است) و دیوثی می کند و جفت خود را در معرض استفاده خوک های نر دیگر قرار داده،[/b] از این عمل علاوه بر آنکه باک ندارد لذت هم می برد و این صفات و اخلاق او در گوشتش تاثیراتی دارد.از این جهت اشخاصی که تغذی به آن می کنند همان صفات و اخلاق رذیله را پیدا می کنند. و این در حالی است که غیرت از صفات کمال الهی است و در اسلام بر صفت غیرت تأکید شده است و غیرت نسبت به دین و ناموس از صفات انبیاء و ائمه طاهرین و مؤمنین است.
ما سایر حیوانات نر بخاطر جنس ماده به جنگ و نبرد همجنس خود می روند تا اینکه رقیب خود را از پای در آورند یا وی را تسلیم و از صحنه جفت گیری خارج نمایند. بار ها مشاهده شده حیوانات نر نظیر گاو ، قوچ ، خروس ، شتر و گاو میش در صحنه جفت گیری با همجنس خود در حد مرگ نبرد کرده اند در حالی که در خوک چنین موردی حتی بصورت استثنا گزارش نشده .

پس از مطالعه مطلب ارسالی ما را از نظر خویش بهره مند بفرمایید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط hamed ، آشنای غریب
۲۴ آبان ۱۳۹۵, ۱۰:۵۴ صبح
ارسال: #2
RE: علت حرام بودن گوشت خوک
با سلام و خیر مقدم خدمت شما . .در مورد مطلبی که زحمت کشیدید : حرام بودن گوشت خوک ، توضیحاتی که فرمودید لطف میکنید بگید از کدام منبع علمی برداشت شده .تا به حال من به شخصه در مورد علت حرام بودن آن فکر نکرده بودم . و شما این مطلب مهم رو باز کردید ممنونم .
واما برای تکمیل سخنان به میان آمده لازم به ذکر است که در مورد ۴ آیه ای که ذکر نمودید ، در آخر آیات خداوند متعال استثتایی رو قائل شدند برای : کسانی که بدون سرکشی و زیاده خواهی ( به خوردن این گوشت و موارد دیگری که در آیات آمده برای حفظ جان خود ) ناچار گردند قطعا پروردگار آمرزنده و مهربان است .

خداوند می بیند می داند می تواند
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط hamed ، هُدهُد صبا ، boshra
۲۴ آبان ۱۳۹۵, ۱۰:۴۹ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴ آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۵۳ عصر، توسط boshra.)
ارسال: #3
RE: علت حرام بودن گوشت خوک
سومين چيزى كه در آيه تحريم شده خوردن گوشت ((خوك )) است (و لحم الخنزير).
خوك حتى نزد اروپائيان كه بيشتر گوشت آن را مى خورند سمبل بى غيرتى است ، و حيوانى است كثيف ، خوك در امور جنسى فوق العاده بيتفاوت و لا ابالى است و علاوه بر تاءثير غذا در روحيات كه از نظر علم ثابت است ، تاءثير اين غذا در خصوص لااباليگرى در مسائل جنسى مشهود است .
در شريعت حضرت موسى (عليه السلام ) حرمت گوشت خوك نيز اعلام شده است ، و در اناجيل گناهكاران به خوك تشبيه شده اند، و در ضمن داستانها مظهر شيطان خوك معرفى شده است .
جاى تعجب است كه بعضى با چشم خود مى بينند از يكسو خوراك خوك نوعا از كثافات و گاهى از فضولات خودش است و از سوى ديگر براى همه روشن شده كه گوشت اين حيوان پليد داراى دو نوع انگل خطرناك بنام كرم ((تريشين )) و يكنوع ((كرم كدو)) است باز هم در استفاده از گوشت آن اصرار مى ورزند.

تفسير نمونه ، جلد1، صفحه : 587

تنها كرم ((تريشين )) كافى است كه در يكماه 15 هزار تخمريزى كند و در انسان سبب پيدايش امراض گوناگونى مانند كم خونى ، سرگيجه ، تبهاى مخصوص اسهال ، دردهاى رماتيسمى ، كشش اعصاب ، خارش داخل بدن ، تراكم پيه ها، كوفتگى و خستگى ، سختى عمل جويدن و بلعيدن غذا و تنفس و غيره گردد.
در يك كيلو گوشت خوك ممكن است 400 ميليون نوزاد كرم تريشين باشد و شايد همين امور سبب شد كه چند سال قبل در قسمتى از كشور روسيه خوردن گوشت خوك ممنوع اعلام شد.
آرى آئينى كه دستوراتش به مرور زمان جلوه تازهاى پيدا مى كند آئين خدا، آئين اسلام است .


بعضى مى گويند با وسائل امروز ميتوان تمام اين انگلها را كشت و گوشت خوك را از آنها پاك نمود، ولى به فرض كه با وسائل بهداشتى با پختن گوشت خوك در حرارت زياد انگلهاى مزبور بكلى از ميان بروند باز زيان گوشت خوك قابل انكار نيست ، زيرا طبق اصل مسلمى كه اشاره شد گوشت هر حيوانى حاوى صفات آن حيوان است و از طريق غده ها و تراوش آنها (هورمونها) در اخلاق كسانى كه از آن تغذيه مى كنند اثر مى گذارد، و به اين ترتيب خوردن گوشت خوك مى تواند صفت بيبند و بارى جنسى و بى اعتنائى به مسائل ناموسى را كه از خصائص بارز نر اين حيوان است به خورنده آن منتقل كند.
و شايد يكى از علل بيبند و بارى شديد جنسى كه در كشورهاى غربى حكومت مى كند همان تغذيه از گوشت اين حيوان آلوده باشد.


منبع تفسیر نمونه

پس از مطالعه مطلب ارسالی ما را از نظر خویش بهره مند بفرمایید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط hamed ، آشنای غریب ، هُدهُد صبا
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا