اموزش اشپزی :طرز تهیه پاستا با سس سیر مخصوص
۱۱ مهر ۱۳۹۵, ۱۱:۱۹ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۹ صبح، توسط hamed.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
اموزش اشپزی :طرز تهیه پاستا با سس سیر مخصوص
[b]پاستا با سس سیر مخصوص
[/b] پاستا دوست ها می دانند که پاستاهایی که به سبک ایتالیایی پخت و سرو می شوند خوشمزه ترین و عالی ترین پاستاها مربوط به ایتالیا است . پاستا تالیا تلی با سس کاربنارا از خوشمزه ترین پاستاهای ایتالیایی است و می توان آن را برای وعده های مختلف غذایی سرو نمود. دستور و مواد لازم و طرز تهیه این پاستای خوشمزه در ادامه آورده شده است . طرز تهیه پاستا با سس سیر مخصوص مواد لازم : پاستا تالیا تلی 300 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد ژامبون گوشت 200 گرم خامه 3 قاشق سوپخوریسیر 1 حیه پنیر پارمزان 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم داخل قابلمه ای آب را جوش آورده و نمک را به آن می افزاییم . پاستا را ریخته و اجازه می دهیم تا پاستا نرم شود و بپزد. پاستا را آبکش کرده و کنار می گذاریم و سس را اضافه می کنیم . تابه ای را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن زیتون می ریزیم. ژامبون گوشت را خورد کرده و به شکل مکعبی برش می دهیم. ژامبون را داخل روغن زیتون ریخته و کمی تفت می دهیم. سیر را نیز خرد کرده و به همراه نمک و فلفل به ژامبون افزوده و کمی دیگر آن را تفت می دهیم و خامه و زرده تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده و کمی هم می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. بعد پنیر پارمزان را اضافه می کنیم . پاستا را روی ژامبون ها ریخته و روی حرارت تفت می دهیم . سپس خامه را افزوده و هم می زنیم . تابه را از روی حرارت برداشته و پاستا را در ظرف مورد نظر سرو می نماییم. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا