درد دل با امام زمان(عج)
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۰, ۰۷:۰۲ عصر
ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
RE: درد دل با امام زمان(عج)
إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعِیدا وَ نَرَاهُ قَرِیبا…
می دانم همین روزها من و این جاده ختم به خیر میشویم! + در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
۲۰ بهمن ۱۳۹۰, ۰۳:۳۷ عصر
ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
بسم الله
گرطبیبانه بیایی بر سر بالینم /به دوعالم ندهم لذت بیماری را یاحسین جان..یا مولا جان دل را اگر از حسین بگیرم چه کنم/بی عشق حسین اگر بمیرم چه کنم فردا که کسی را به کسی کاری نیست/دامان حسین اگر نگیرم چه کنم............ به یاد حیدرکربلا...حضرت علی اکبر(ع) من موندم با یه حالتی نگات کردم ![]() تو رفتی با یه حسرتی نگات کردم ![]() از میدون با یه ناله ای صدام کردی تا میدون تو پریشونی صدات کردم میدون مثل کوچه و اکبرم مثل مادر مقتل مثل کوفه و اکبرم مثل حیدر [b]ای آهوی رمیده از حرم صید پریده بی پرم غرق به خون علی اکبرم چه خاکی شد بر سرم از آهت یه نگاه شعله ور دارم از حالت به خدا بابا خبر دارم ![]() این جسم ارباارباتو بگو باید از رو خاک چطوری من آخه بردارم جسمت پاره پاره شد کربلا غریبونه ای کاش چیزی از تنت روی خاک جا نمونه ![]() وای میرسه صدای خنده ها وقتی میزدی تو دست و پا مرگمو میخواستم از خدا امون از این کربلا ![]() ای آهوی رمیده از حرم صید پریده بی پرم غرق به خون علی اکبرم چه خاکی شد بر سرم
الهی به حق حسین...به حق اولاد حسین..ظهور مهدی مان ..مولایمان را نزدیک تر کن..... یوسف زهرا...قراردلم...نوبهاردلم...به داد دلم میرسی پس کی؟؟؟ "اللهم عجل لولیک الفرج " التماس دعا یاعلی ![]() [/b] "حسبی الله ونعم الوکیل ولاحول ولا قوة الا بالله ولا اله الا انت سبحـانک انی کُنتُ من الظالمین" |
|||
|
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۰, ۰۴:۵۰ عصر
ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
این جشنها برای من ” آقا ” نمیشود! شب بـا چـراغ عاریـه، فردا نمیشود خورشیدی و نگـاه مـرا میکنی سفید میخـواستـم ببینـمت؛ امـّا نمیشود!
در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۰, ۰۶:۵۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۵۴ عصر، توسط ضحی.)
ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
سلام :
شرمنده ام آقا ... شرمنده ام مولای مهربانم ، مولای غریبم ، شرمنده ام ... اما حتی دیگر از شرمندگی ام هم شرمنده ام . از اظهار شرمساری ام هم شرمنده ام ... آقا جان ، همه آمین گوی تعجیل در فرجت هستند ، من اما ، شرمنده ام و بیش از پیش بی قرار ، پر از ترس ، که اگر بیایی و من ، همین باشم ، دیگر چگونه توانم گفت : " آمین " . سلام : شرمنده ام آقا ... شرمنده ام مولای مهربانم ، مولای غریبم ، شرمنده ام ... اما حتی دیگر از شرمندگی ام هم شرمنده ام . از اظهار شرمساری ام هم شرمنده ام ... آقا جان ، همه آمین گوی تعجیل در فرجت هستند ، من اما ، شرمنده ام و بیش از پیش بی قرار ، پر از ترس ، که اگر بیایی و من ، همین باشم ، دیگر چگونه توانم گفت : " آمین " ... |
|||
|
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۰, ۱۰:۳۸ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ عصر، توسط seraj73.)
ارسال: #105
|
|||
|
|||
..::در زندگی همیشه به دنبال راه باش نه همراه::.. ![]() |
|||
|
|
۱ فروردين ۱۳۹۱, ۰۲:۵۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱ فروردين ۱۳۹۱ ۰۷:۲۰ عصر، توسط hamed.)
ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
آقا درست که میگن صد بار اگر توبه شکستی باز آی ولی چند بار توبه و دوباره گناه به ما کمک کن تا وقعا آدم باشیم تا ظهور شما رو با بچه بازی ها و نفهمی های خودمون عقب نندازیم و لااقل یک میلیونم درصد از ما راضی باشید.
سبحه بر کف دل پر از شوق گناه مغفرت را خنده می آید ز استغفار ما الحمدلله الذی جعلنا منالمتمسکین بولایه علی ابن ابیطالب امیرالمونین دم به دم بر گل رخسار محمد و علی ساقی کوثر صلوات |
|||
|
|
۳۰ فروردين ۱۳۹۱, ۰۹:۲۰ عصر
ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
[/font] اباصالح التماس دعا هر کجا رفتی یاد ما همباش نجفرفتی کاظمین رفتی کربلا رفتی یاد ما هم باشمدینه رفتی به پابوس قبر پیغمبر و مادرتزهرا به دیدار قبر مخفی از کوچه ها رفتی یاد ما همباش "ابا صالح التماس دعا " زیارت نامه که می خوانی بر مزارآن تربت خاموش به دیدار قبر بی شمع مجتبی رفتی یاد ماهم باش بغل کردی قبر مادر را جای ما هم او رازیارت کن به دیدار نینوا رفتی نینوا رفتی یاد ما هم باش "ابا صالح التماس دعا " شب جمعه کربلا رفتی یاد ما هم کن چون زدیبوسه کنار قبر ابوالفضل باوفا رفتی یاد ما همباش بزن بوسه جای ما روی فرق عباس و اکبر و اصغر سر قبر قاسم و قبر عمه ها رفتی یاد ما همباش "ابا صالح التماس دعا " به جای ما هم زیارت کن عمه ات رادر کنج ویرانه برای بوسیدن آن در دانه ها رفتی یاد ما همباش نماز حاجت که می خوانی از برای فرج مسجدکوفه دعا کردی از برای فرج التماس دعا یاد ما هم باش شدیمحرم در مراسم حج یا منی رفتی یاد ما هم باش بههرجا رفتی برو مهدی هر کجا رفتی یاد ما هم باش "ابا صالح التماس دعا " [font=Times New Roman] الحمدلله الذی جعلنا منالمتمسکین بولایه علی ابن ابیطالب امیرالمونین دم به دم بر گل رخسار محمد و علی ساقی کوثر صلوات |
|||
|
|
۳۱ فروردين ۱۳۹۱, ۱۱:۲۹ عصر
ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
این جمعه هم آمد و او باز هم نیامد.آقا شرمنده با کارهام ظهورتون رو به تاخیر انداختم.
الحمدلله الذی جعلنا منالمتمسکین بولایه علی ابن ابیطالب امیرالمونین دم به دم بر گل رخسار محمد و علی ساقی کوثر صلوات |
|||
|
|
۵ ارديبهشت ۱۳۹۱, ۰۶:۲۶ عصر
ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
مولای من
ای یوسف دور افتاده از کنعان امت اسلام.. ای نور دیده. ای غریب. ای بادیه نشین غم های بی بایان. تورا با کدامین نامت صدا بزنم تا دلم ارام بگیرد! ای اشک ها مجالم دهید تابا مولای خود سخنی بگویم،مولایی که تنها نامی از او شنیده ام. ای دل!نسوز و بگذار تا بسازم با نام یوسف گمگشته ام. ای دست ها نلرزید واجازه ی نوشتن ازمن نگیرید. ای قلم !اگر تو نیز دوست مرا میشناختی ودر این د.وستی به دوری میرسیدی ودر این دوری به عین حقیقت می سوختی..به جای نوشتن عود میشدی و اتش میگرفتی.. مولای من... اگرچه شایسته تو نیستم اما یتیمم و با یتیمی بزرگ شدم واز یتیم انتظار فراوان نخواهد بود. مگر نه این است که تورا بدر اخر الزمان وما را ایتام تو نامیده اند!؟ مگر نه این است که مادور از مهربانی چون تو شب هارا صبح کردیم و روزهارا به شب رساندیم.. از تو میبرسم ای بدر خوبان:ما کی دست نوازش تورا در سیاهی ظلمت برسر خود احساس کردیم.کی وکجا چشممان به سیمای بدرانه ات روشن شد؟ مولای من کدام بدر با فرزندان خود چنین کرد که تو باما کردی؟مگر تم سایه خدا بر زمین نبودی؟مگر دست رحمت خدا از استین تو بیرون نیامده بود؟چرا مارا در بیابان سرگردانی رها کرده ای؟نکند که مارا به باد فراموشی سبردی و به خوبان عالم مشغول گشته ای؟ سرورم. بی ادبی را ببخش که در فراق و هجمه ی گرفتاری ها مرا وادار به گفتن ساخته که در اضطرار انتظار سخن حکمت امیز روا نیست. میدانم که توهم در برابر این همه حرف نیش دار حرف های زیادی برای گفتن داری! آری تو ان سنگ زیرینی هستی که تمام غصه هارا در دریای بی ساحل دلت مخفی ساخته ای.آری اگر تو لب به سخن بگشایی و از بی وفایی امت و فراموشی ان ها بگویی،ازسوز ان،دل سنگ اب میشود ومرغان هوا کباب میشوند... آری امتی که تو را فراموش کرد.آری میدانم که قرار نبود سرگردانی ات تو بیشتر از سرگردانی امت موسی طول بکشد.آری میدانم که تو در ظلمت تتنهایی از یاد رفتی. یوسف گمگشته ام..تو هم کمی حرف بزن.تاکی لب به دندان خواهی گرفت واز سخن گفتن ابا خواهی کرد!تو هم بگو که امت رسول خدا تورا در بیچ وخم های زندگی گم کردند. بگو که کسی نبود که تورا بخواهد.بگو که اگر این نیز مانند امت یونس نبی به دنبال امام خویش گریه وزاری میکردند وسر به بیابان میگذاشتند.خدای یونس تو را نیز به ایشان باز میگرداند. آری تقصیر از ماست!مرا ببخش اگر زیاده روی کردم وگفتم رسم ابوت را فراموش کردی.نه مولای من!گویا ما رسم بنوت و فرزندی را از یاد برده ایم... مارا ببخش....مارا ببخش اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
4 مهمان
4 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا

![[تصویر: 33523052770948165007.gif]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/33523052770948165007.gif)