|
جواب محکمه الهی
|
|
03-05-2010, 06:48 PM
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جواب محکمه الهی
سلام
این شعری رو که گذاشتم آقای عاصی در جوا ب شعر محکمه الهی آقای جواد خلیلیان سرودن. شعر محکمه ی الهی رو هم که حتماً شنیدید... اکه کسی نشنیده و می خواد اطلاع بده براتون بزارم. البته یه جواب دیگه ای هم تو قالب شعر گفتن (یه شاعر دیگه) که اگه بخواهید اون رو هم می زارم.
.
![]() جوادی جون شعر قشنگی گفتی ...... جون داداش یه شاعر کلفتی حرف قشنگ زیاد زدی داداشی...... بعضی جاها هم شده بودی ناشی راست و حسینیش با اینکه پاکی ......یه چند جایی هم زده بودی خاکی اما برات بگم که جو گیر نشی ...... خدای نکرده یهو دلگیر نشی خوابی که دیدی یه نمه حرف داره ....... کوه دماوند رو سرش برف داره هی میگی حاجی این جوره اون جوره ...... شیطون مگه فقط با حاجی جوره؟ آوردن اسم حاجی بهونست ...... مثل حاجی زیاد تو این زمونست بدی فقط کار حاجی نیست داداش ...... تو زندگی همیشه واقع بین باش اگه هفت هش ده تا حاجی ناجورن ...... بقیشونم لایق ساتورن ؟؟؟ حاجی ها رو بد جوری ضایع کردی ...... تو دین ما به این میگن نامردی رشوه گیر و دزد و ریا کار و پست ...... شهوت رون و قالتاق و دنیا پرست تو دین و مذهبت فقط حاجیه؟ ...... پس این همه زشتیا کار کیه؟؟؟ خیام اومد تو خواب تو با شیشه ..... مست و قاطی انگاری که تو کیشه خیام اگه عرق خوره توپیه ...... یا اینکه مست بودن کار خوبیه نفهمیدی کلام وشعر اونو ...... شراب دیدی تو شیشه رنگ خونو خیام از اون آدمای باهاله ...... عرق بخوره؟ جون تو محاله گفتی ادیسون آدم نازیه ...... فردا تو آزادی میگن بازیه اگر ادیسون کار خوبی کرده ...... به قول تو بمبست هر چی مرده عشق و حالش رو کرده تو دنیا داداش ...... شهرت و پول، مقام و هم نون و آش جون داداش تاحالا قرآن خوندی؟ ...... معنی آیش رو به ذهن رسوندی؟ ز سوره ی نمل چیزی شنیدی؟ ....... یا توی قرآن اصلاً اونو دیدی؟ اونجایی که تو آیه ی سومش؟ ...... حضرت لوط خطاب کرده به قومش؟ نه بابا جون اون مال جای دیگه ست ..... آیه ای که گفتم داداش اینه بحث خدا خطاب کرده به اهل ایمان ..... در همه اوقات و مکان وزمان اون عمل صالحی ارزش داره ...... که دین و ایمون براتون بیاره بهتر بگم، اول ایمان بعد عمل ...... کندو زنبور باشه، بعدش عسل هیتلر و با شمر قیاس کردی؟ ..... فکر می کنی درمون هرچی دردی؟ هیتلر اگه اون همه آدم رو کشت ...... آدم های مظلوم و ریز و درشت اما جنایتش ز شمر کمترِ ...... چونکه حسین هم امام هم رهبرِ حسین امام معصومه،حجته ...... نماد آزادگیـــه ملتـــه اگر حسین نبود که دین نمی موند ...... کسی برای حق نماز نمی خوند کسونیکه ایمونشون ضعیفه ...... یا اینکه نفس به عقلشون حریفه اون ور میزی رو خدا می بینن ...... تا خود صبح پا منبرش میشینن اما اونایی که مرد یقینن ...... ولیّ ذات حق روی زمینن فقط خدای خالقه خداشون ...... رضایت اونه فقط رضاشون جون داداش با شکم پر نخواب ...... تا این همه جفنگ نبینی تو خواب این حرفا رو عاصی زدش داداشی ...... تا بدونی بد جوری سوتی دادی سید ما ... مولای ما ... دعا کن برای ما ... (خطاب رهبری به امام عصر ارواحنا فداه) مولای مهربان غزلهای من سلام.سمت زلال اشک من ، اقای من سلام .ما بی حضور تو اینجا غریبه ایم.دستی سری تکان بده اقای من سلام |
|||
| تشکر شده توسط : fatima_hs , mohadeseh pishvaei |
|
|

جست و جو
لیست کاربران
تقویم
راهنمایی

![[تصویر: mahkame.jpg]](http://mohammad-halvaei.persiangig.ir/image/mahkame.jpg)