همون درد جدایی.... سپهر
|
۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۰۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸ بهمن ۱۳۸۸ ۰۱:۱۱ عصر، توسط safirashgh.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
همون درد جدایی.... سپهر
آی قصه قصه قصه ****** داد میزنه یه عاشق
میگه شهید آوردند ........ ****** بازم گل شقایق شهیدایی که بودند. ****** همه جوون بی باک بر گشتن، ولی اینبار ****** همه بدون پلاک پلا ک هاشون جا مونده،****** گم کردند خیلی آسون بعضیاشون تو اروند ****** بعضیا هم تو مجنون پلاکایی که شاید ****** همه باشن بازیچه بعضیاشون هنوزم ****** مخفی اند تو شلمچه نگاه کنید رو تابوت ****** چقدر قشنگ نوشتن انگاری رو هر کدوم ****** فقط یه اسم نوشتن بزار برم ببینم، ****** رو تابوتا رو آرام آخ بمیرم الهی ****** بازم" شهید گمنام" اون مادر رو نگاه کن، ****** اومده با دخترش یه عکسی تو دستشه ****** میزاره روی سرش دستای بی جونشو ****** آروم بالا میاره تو چله ی تابستون ****** ببین بارون میباره!!! خدا گریه ش و از نو ****** دوباره آغاز کرد چون دختر شهیدی ****** در تابوتو باز کرد دخترک از هوش رفت،****** تو لحظه ی جنون بود چون توی تابوت فقط، ****** یه تیکه استخون بود استخونای شما ****** آی شهدای گمنام ما رو به عرش میبره ****** بدون حرف و کلام درسته سعی میکنن ****** راه و به ما ببندن همونایی که دارن ****** به گریمون میخندن بزار به ما بخندن ****** تا ابد مست و راحت بزار آروم بگیرن ****** با خنده به شهادت ولی بدون ای بشر ****** به بد چیزی خندیدی مگه تو اشکای اون ****** مادر و ندیدی؟ یقه تو سفت میگیره ****** مادر اون شهیدی که تو به استخون ****** جگرگوشش خندیدی بازم دعایی داریم ****** همون درد جدایی . . . زنده یاد ابوالفضل سپهر بسم الله الرحمن الرحیم حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی. |
|||
|
|
۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۰۶:۴۵ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ بهمن ۱۳۸۸ ۰۶:۴۷ عصر، توسط مشکات.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: همون درد جدایی.... سپهر
مرسی. واقعا زیبا و با احساس بود.
ما ز روي تو تا ابد خجليم .:. که تو واصل شدي و ما به رهيم گر نداريم پاس همت تو .:. در دل از شرم خود چگونه رهيم آفرين بر تو آفرين خداي .:. اي جوانمرد نام رفته ز ياد آفرين خداي، بر پدري .:. که تو پرورد و مادري که تو زاد گرچه گمنام رفتي از دنيا .:. خود ز نامآوران شدي معدود از من اي نيکنام بر تو سلام .:. از من اي زندهياد بر تو درود از خود به خدا هیچ نگوییم و نپرسیم .:. ما هم به خدا گر به خود آییم ، خداییم
![]() |
|||
|
|
۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۰۶ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
از من اي نيکنام بر تو سلام
بسم الله الرحمن الرحیم حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی. |
|||
|
۲۱ بهمن ۱۳۸۸, ۰۸:۱۰ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ بهمن ۱۳۸۸ ۰۸:۱۵ عصر، توسط مصباح.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خيلي خيلي قشنگ بود ممنون
كتاب شعر ابوالفضل سپهر هست؟ من آن شمعم كه خاكستر ندارم شهيدم من ولي پيكر ندارم سلام من به بقیع و چهار قبر غریبش |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا

![[تصویر: 1_emza_22.jpg]](http://www.askquran.ir/gallery/images/5405/1_emza_22.jpg)