|
آی جماعت دلم خیلی گرفته !!!...
|
|
01-27-2010, 02:33 AM
(آخرین تغییر در این ارسال: 01-27-2010 02:44 AM توسط safirashgh.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آی جماعت دلم خیلی گرفته !!!...
آري ديگر دلم از دست همه گرفته
از تمام کساني که کلاهشان براي سرشان گشاد است از تمام کساني که لباسشان بارکدشان است از تمام کرهايي که سمعک هايشان مارک مصلحت خورده از اندام هاي به مزايده گذاشته شده از انسان هاي ارزان قيمت از اعتقادهاي حراجي از ناديدني هاي ديدني! از صورت هايي که بوم نقاشي اند از متهماني که شاکي اند از تمام کساني که رسالت خون را تنها در رساندن اکسيژن به سلول ها مي دانند از انان که آزادگي را در اسارت بي بند و باري به بند مي کشند از کوفياني که اهل کوفه نيستند از کوفياني که براي مهدي (عج) نامه مي نويسند از تمام آنان که فکر مي کنند کوفيان شاخ داشتند از تمام آنان که فکر مي کنند طلحه يا زبير يا عمروعاص يا ... دم داشتند از تمام آنان که دين و سياست را از هم جدا مي دانند از آنان که شهدا را در موزه گذارده اند از وطن دوستان وطن گريز از راي هاي ممتنع از تمام آناني که بين نماز و نرمش تفاوتي قائل نيستند از امانت داران خائن از آنان که درد دلشان را به درد شکمشان فروخته اند از آنان که بي حجابند از آنان که خود حجابند از آنان که تاسوعا و عاشورا را تنها در تقويم جستجو مي کنند و کربلا و کوفه و شام را تنها در نقشه از آنان که کلفتي گردن خود رابيش از تيزي ذوالفقار مي دانند از خنجرهايي که برپشت مي نشينند از آنان که با شنيدن نام «خردل» به ياد چاشني غذا مي افتند از آنان که با شنيدن نام « موج » تنها به ياد جزاير هاوايي مي افتند از آنان که نمي بينند و مي گذرند و از انان که مي بينند و مي گذرند از آنان که حضور همه کس را حس مي کنند جز خدا از من که منم ، از تو که تويي، من و تو که ما نيستيم و ما که فناي در او نيستيم .... بخش هايي از اشعار بسيجي ترين شاعر شهداي گمنام؛ابوالفضل سپهر... او که در 28 شهريور سال 83 آسماني شد . بسم لله سلام سپهر خوش به سعادتت آسموی شدی مرد بد به سعادت ما که هنوز ... . دعا کن ما هم مثل خودت مرغ آسمونی شیم نه مرغ خانگی ! چرا ؟ چون !!! " مرغ در یایی به دریا می رود موج برخیزد به بالا می رود " .... لیک مرغ خانگی در خانه است روزو شب در بند مشتی دانه است .... تا به کی در بند آب و دانه ایم غافل ز اسرار صاحب خانه ایم بسم الله الرحمن الرحیم ...اللهم کن لولیک الحجة بن الحسن صلواتک علیه و علی ابا ئه فی هذه الساعه و فی کل ساعه ولیا و حافظا و قا ئدا و ناصرا و دلیلا و عینا حتی تسکنه ارضک طوعا و تمتعه فیها طویلا . برحمتک یا الرحمن الراحیم التماس دعا |
|||
| تشکر شده توسط : مشکات , کبوتر حرم , zeinab |
|
01-27-2010, 09:49 AM
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: آی جماعت دلم خیلی گرفته !!!...
سلام "safirashgh" عزیز.
فراتر از فوق العاده بود.واقعا ممنون هم بابت شعر و هم بابت تفسیر قشنگتون. واقعا هر جملش قابل تأمله و دنیایی از حرفها پشتش نهفتس.کاشکی بیدار بشیم(خودمو میگم). |
|||
| تشکر شده توسط : safirashgh |
|
01-28-2010, 03:10 AM
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بازم سلام
به قول الهه فراتر از فوق العاده بود............... واقعاً ممنون. راستش دیشب که این شعر رو خوندم ، از شاعر عزیزی که تا حالا نمی شناختمش، از مرحوم سپهر، بسیجی دوست داشتنی... دل منم گرفت ... این مسائل تازه نبود، اما بعضی وقتا داغ دل آدم بدجوری تازه می شه ... متاسفانه مصداق جملات شعر، تو جامعه ی الان خیلی خیلی زیاد شده... من که اوایل انقلاب نبودم، اما الان زیاد می بینم آدم هایی رو که فکر می کنن: کوفيان شاخ داشتند طلحه يا زبير يا عمروعاص يا ... دم داشتند دين و سياست را از هم جدا مي دانند کلفتي گردن خود رابيش از تيزي ذوالفقار مي دانند... خستگی روز و امتحانات کم بود این شعر رو هم که خوندم،... اما آخر شب استاد پناهیان عزیز (که من خیلی بهشون ارادت دارم) یه روایت فوق العاده امیدوار کننده خوندن: پیامبر اعظم صلی الله علیه می فرمایند:" لا تَکرِهو فِتنَته آخِرُ الزَمان ... " "از فتنه ی آخر الزمان بدتان نیاید ، فتنه ی آخر الزمان منافقان را نابود می کند" اللهی فدای پیامبر عزیزمون بشم که "رحمة للعالمین" هستند ؛یاد و فرمایششون دل آدم رو گرم می کنه و عزم آدم رو در تلاش برای نابود کردن منافق ، بیشتر و بیشتر ... الهم عجّـــــــــل لولیک الفرج مولانا صاحب الزمان (عج) سید ما ... مولای ما ... دعا کن برای ما ... (خطاب رهبری به امام عصر ارواحنا فداه) مولای مهربان غزلهای من سلام.سمت زلال اشک من ، اقای من سلام .ما بی حضور تو اینجا غریبه ایم.دستی سری تکان بده اقای من سلام |
|||
| تشکر شده توسط : مشکات , safirashgh , zeinab |
|
01-28-2010, 03:01 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 01-30-2010 01:47 AM توسط safirashgh.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام بر شما بزرگوار، یار قرآنی ،یار این انقلاب و یا ر رهبری ... خوشحال هستم که با کمک روح بزرگ این شاعر عزیز و "گمنام" با این وقت محدودی که بنده ی حقیر دارم تونستم شما و همچنین دیگر خوانند گان گرامی رو با افکار و بیانات این شاعر آشنا کنم . نمی دونم به دیگر خوانندگان این شور و شعفی که به ما در خواندن این اشعار دست می داد برای دیگران هم هست یا خیر ؟ اگه می خواید بیشتر به اون حال و هوا برید پیشنهاد می کنم به بهشت زهرا یا گلزار شهدا برید بخوانید تفکر کنید و اشکی جاری سازید در مورد بیانات جناب پناهیان بله شنیدم و خیلی هم خوشحال شدم که این نوید رو دادند . نمیدونم چه حکمی بود هرچه اشعار این شاعر رو ورق می زدم و می خواندم مات و مبهوت بودم چرا چون واقعا اشعارشون در خور این موضوعات اخیر جامعه ی کنونی ست . این شاید بصیرت بالای این شاعر بزرگوار رو برسونه . در ضمن جا داره از شما و همچنین الهه خانم . زینب خانم تشکر کنم که یاری ده ما بعد از خدا و ائمه و روح بزرگ شهدا بخصوص " شهدای گمنام " هست تشکر ویژه کنم . سپاس . هرچند خوب می دونم دیر شده البته پست ها وقت گیر و خودتون شاهدید که طولانی هست عذر م رو بپذیرید . چیزی نمونده به آخرین اشعار های این شاعر برسیم جا داره برای شادی روحشون فاتحه ای رو بخوانیم شعر" قلب زمین "با دل خودم خیلی بازی می کنه . ان شاءالله عمری باشه خواهم گذاشت . اما این رو بدونیم که به قول مالک اشتر برای پیروزی حق بر باطلی که در حال حاضر خودش رو در لباس حق پدیدار کرده ده ضربه شمشیر باقی مونده . این رو خدمت شما بزرگوار عرض کردم بدانید یار رهبری و نظام و فردی که به یاد شهدا هست نباید خسته و دلگیر بشه فردی که منتظر منجی بشریت هست هیچگاه اجازه نمیده یاس و نا امیدی درونش رسوخ کنه . پس دست در دست خدا با یه یا علی بلند شید و دشمنان اسلام رو به زانو در بیارید . یا علی بسم الله الرحمن الرحیم ...اللهم کن لولیک الحجة بن الحسن صلواتک علیه و علی ابا ئه فی هذه الساعه و فی کل ساعه ولیا و حافظا و قا ئدا و ناصرا و دلیلا و عینا حتی تسکنه ارضک طوعا و تمتعه فیها طویلا . برحمتک یا الرحمن الراحیم التماس دعا |
|||
| تشکر شده توسط : مشکات , کبوتر حرم , zeinab |
|
|

جست و جو
لیست کاربران
تقویم
راهنمایی