حرف های عادی بین اعضا
۴ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
سلام هم تشکر از همه
هم عذرخواهی بابت پاک شدن موضوع " حرف های عادی بین اعضا " باید بگم این موضوع متاسفانه به صورت تصادفی پاک شده و هیچگونه ایراد یا مشکلی من باب حذف نداشته مجددا" ایجاد میشه با این امید که بتونیم حرف های خودمونی مون رو اینجا بزنیم و به سایر موضوعات سرایت نکنه ![]() ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
صفحه 5 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۱۴ مهر ۱۳۹۲, ۱۱:۵۳ عصر
ارسال: #41
|
|||
|
|||
RE: حرف های عادی بین اعضا
با سلام خدمت هدهد صبای عزیز . ابزار ویرایش من هم کار نمیکنه . مثل اندازه متن یا اضافه نمودن تصویر .طبق
درخواست فاطمه گل عزیز تست هوشی رو آماده کرده بودم ولی به خاطر اشکال به وجود اومده نشد . اگه سوالی از من داشتید با عرض پوزش چند روزی نیستم . امیدوارم همیشه تالار پر از شور و نشاط باشه . در پناه حق ![]() خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
۱۵ مهر ۱۳۹۲, ۰۸:۱۹ صبح
ارسال: #42
|
|||
|
|||
ابزار ویرایش فقط در گوگل کروم عالی کار میکنه
قابل توجه دوستان ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۱۵ مهر ۱۳۹۲, ۰۹:۰۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ عصر، توسط فاطمه گل.)
ارسال: #43
|
|||
|
|||
خب دوستان عزیز...دقت کنید که بعدا" نخواید ویرایشش کنید...
![]() ![]() ![]() باشه ممنون آشنا فقط زود بیا و بذار تست هوشت رو...ممنون ![]() دوستان ذی الحجه شروع شد... ![]() نماز و دعا یادتون نره!!! ![]() ![]() -در ضمن ویرایش درست کار میکنه.... ![]() ![]() خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۱۶ مهر ۱۳۹۲, ۱۲:۵۰ عصر
ارسال: #44
|
|||
|
|||
الووووووووووووووووووووووو...نیستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]() خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۱۷ مهر ۱۳۹۲, ۰۷:۰۵ عصر
ارسال: #45
|
|||
|
|||
سلام. دوستان بيشتر دوست داريد چه مطالبي از جنگ و دفاع مقدس و شهدا بدونيد؟
و چه مطالبي براي جوان جذابتره با چه ساختار و تيتري؟ آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۱۷ مهر ۱۳۹۲, ۰۷:۵۲ عصر
ارسال: #46
|
|||
|
|||
مطالبی از زندگی روزمره شهدا...اینکه شهدا هم مثل ما افراد عادی بودند خارق العاده نبودند...سعی و تلاش کردند تا
پاک باشند و مخلص!!! اطلاعاتی در مورد تاکتیک های استفاده شده در عملیاتها، نحوه حمله ها چطور بوده.. در د پوستر یا فیلمهای کوتاه خیلی خوبه... خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۱۹ مهر ۱۳۹۲, ۱۰:۳۰ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ صبح، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #47
|
|||
|
|||
در قالب کتاب چی؟ نشریه الکترونیکی جذابه براتون؟
مثلا مجموعه های نیمه پنهان روایت فتح رو میخونید؟ همه بگن لطفا ![]() آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۱۹ مهر ۱۳۹۲, ۰۷:۳۱ عصر
ارسال: #48
|
|||
|
|||
نشریه الکترونیکی هم خوبه...
من کلا" ذوق مرگ کارهای الکترونیکی هستم.... نه.نیمه پنهان رو از کجا دانلودش کنم... من گفتم.خواهش میکنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۲۰ مهر ۱۳۹۲, ۰۹:۲۴ صبح
ارسال: #49
|
|||
|
|||
اجی فکر کنم هزینش هزار یا دو هزار باشه. خیلی مناسبه واسه خرید ارزانه و سودی ندارن روی کاراشون که مفاهیم و مطالب زیبای دفاع مقدس احیا بشه
![]() آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۲۰ مهر ۱۳۹۲, ۰۵:۰۰ عصر
ارسال: #50
|
|||
|
|||
بـــــــــــــــــــــــــزرگداشت ، شــــــــــــــمس الدین محمـــــــــــــــد شیرازی ،
متخلص به حــــــــــافــــــــظ شیرازی ، بر همگان مبارک... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مشکلات انسانها در دنیا به فرمایش حضرت علی (ع) 1- پیش می خواهند 2- بیش می خواهند 3- از آن خویش می خواهند |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
5 مهمان
5 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا