حرف های عادی بین اعضا
۴ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
سلام هم تشکر از همه
هم عذرخواهی بابت پاک شدن موضوع " حرف های عادی بین اعضا " باید بگم این موضوع متاسفانه به صورت تصادفی پاک شده و هیچگونه ایراد یا مشکلی من باب حذف نداشته مجددا" ایجاد میشه با این امید که بتونیم حرف های خودمونی مون رو اینجا بزنیم و به سایر موضوعات سرایت نکنه ![]() ![]() ![]() من یک اخراجی هستم
|
|||
|
صفحه 4 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۶ مهر ۱۳۹۲, ۱۲:۱۴ عصر
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: حرف های عادی بین اعضا
سلام بر اشنای غریب
![]() اختیار دارید من لیاقت نداشتم تا زیاد بیام تالار... ![]() آره دوستان زیادی از اون موقع بودند که الان دیگه نیستند.انشاء ا...میان دوباره و تالار مثل قبل شلوغ پلوغ میشه!!! ![]() ![]() ![]() ![]() من نمیتونم شما و هدهدصبا رو به عنوان دوستانم اضافه کنم چرا؟؟؟ ![]() هدهدصبای عزیز.من ترم2 ارشد مشاوره خانواده میخونم.راضی هم هستم خداروشکر فقط درسا سخت هستن، دارم له میشم. برام دعا کنید.خیلی محتاجم. خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۶ مهر ۱۳۹۲, ۰۱:۰۳ عصر
ارسال: #32
|
|||
|
|||
سلام عزيزان
@آشناي غريب خواهر گلم شما هميشه واسه ما آشناييد و حضورتون باعث دلگرمي و مفيد ![]() @فاطمه گل عزيز شما هم گليد و اميدوارم مشاوره خوبي باشيد. توصيه ميكنم در مراكز بهزيستي و خيريه ساعاتي مشاوره رايگان بديد ان شاء الله در درسا هم از نهايت توانتون استفاده كنيد. ياران قرآني كم نميارن هيچ وقت ![]() آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۹ مهر ۱۳۹۲, ۰۵:۵۵ عصر
ارسال: #33
|
|||
|
|||
سلام به همه
![]() خوبید؟ چه خبرا؟ دیدم این پست چندروزیه آپ نشده گفتم خودم دست به کار بشم... ![]() خب...اول اینکه... من اعتبارم از1 به 2 رسیده پس همه بفرمائید شیرینی مهمون من ![]() ![]() حالا ی دست به افتخار خودتون بزنید، مجلس مجلس خودتونه...مال یاران قرانیه!!! ![]() ![]() ![]() بعد به نظرتون من اسم کوچیک م رو بردارم یا نه؟؟؟ ![]() ![]() خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۹ مهر ۱۳۹۲, ۰۷:۱۳ عصر
ارسال: #34
|
|||
|
|||
عزيز شما ماشاء الله چه نشاطي داريد و كودك درون فعالي
![]() ياد روزهاي اول خودم افتادم الهي اعتبار از خدا بگيريد ![]() فاطمه زيباست و باطن اسم زيباتر و مهمتر ![]() آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۹ مهر ۱۳۹۲, ۰۹:۲۳ عصر
ارسال: #35
|
|||
|
|||
شما لطف دارید هدهدصبای عزیز
![]() ادم باید شاد باشه....اون کودک درون طفلکی هم فضا برای ابراز وجود میخواد!!! ![]() باشه پس من اسمم رو عوض نمیکنم.دعا کنید تا ظاهر و باطنم یکی بشه... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۱۱ مهر ۱۳۹۲, ۰۷:۴۱ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #36
|
|||
|
|||
دعام كنيد دوستان..
براي همه مسلمين سر نمازهاتون، دعاي خير كنيد.. آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۱۱ مهر ۱۳۹۲, ۱۱:۱۶ عصر
ارسال: #37
|
|||
|
|||
سلام
![]() دوستان عزیزم ![]() ماه ذی الحجه داره میاد و دلها میره سمت و سوی کعبه و مدینه... ![]() ![]() دوم برای همه یاران قرانی سایت دعا کنید که هر کسی ی جور مشکل و دل نگرانی داره... ![]() ![]() ![]() دعای ما در حق همدیگه به استجابت نزدیکتره!!! ![]() ![]() ![]() تشکر خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۱۳ مهر ۱۳۹۲, ۰۸:۱۹ عصر
ارسال: #38
|
|||
|
|||
خب
![]() دوستان اول از همه میخواستم شهادت امام جواد (ع) ؛ دردانه امام رضا(ع)، رو به همه دوستانم تسلیت بگم. ![]() این شب و روزها حرم بغض داره، هر گوشه ش رو که نگاه میکنی غم تنهایی مولاست امام رضا(ع) تو این شبها غربتشون بیشتر میشه... اونوقت ما چه جور همسایه هایی باید باشیم که صاحب خونه مون احساس غربت کنن؟؟؟ پس امشب و فردا شب هر کی تونست ی سلام اول به جگرگوشه آقا بعد هم به خودشون بدن و دعا کنند برای همه.... ![]() ![]() ![]() راستی ی چیز دیگه اگه امشب شهادت نبود ی جشن میگرفتم...چون اعتبارم از 2 به 3 رسید... ذوق مرگ نشم خوبه آخه بدجوری بی جنبه ام... ![]() خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
۱۴ مهر ۱۳۹۲, ۰۸:۰۷ عصر
ارسال: #39
|
|||
|
|||
![]() ![]() گوهری کز صدف کون و مکان بیرون است ..... طلب از گمشدگان لب دریا میکرد ![]() |
|||
|
۱۴ مهر ۱۳۹۲, ۰۸:۴۵ عصر
ارسال: #40
|
|||
|
|||
بعد از يه مدت كه بگذره از ارسال پست، كار نميكنه
بگيد كدام پست ما براتون ويرايش كنيم آيا به آيات قرآن نمى انديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا