هوای تو
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۰, ۰۴:۲۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۲۵ عصر، توسط ترنم بهاری.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
شعر
|
|||
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۰, ۰۹:۳۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ عصر، توسط ترنم بهاری.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
هوای تو
دلم مثل غروب جمعه ها دارد هوایت را
کجا واکرده ای این بار گیسوی رهایت را؟ کجا سر در گریبان بردی و یاد من افتادی که پنهان کرده باشی گریه های های هایت را خیابان «ولی عصر» بی شک جای خوبی نیست که در بین صداها گم کنی بغض صدایت را تو هم در این غریبستان وطن داری و می دانی بریده روزگار بی تو صبر آشنایت را نسیمی از نفس افتاده ام از نیل ردّم کن رها کن در میان خدعه ماران عصایت را نمی خواهم بجنگم در رکابت... مرگ می خواهم به شمشیر لقا از پی بخشیدم عطایت را فقط یک بار از چشمان اشک آلود من بگذر که موجا موج هر پلکم ببوسد جای پایت را... ... گل امّید را در روز بی خورشید خیری نیست شب است و می کشی روی سر دنیا عبایت را
|
|||
|
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۰, ۰۳:۰۰ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ عصر، توسط seraj73.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: هوای تو
![]() ای زندگانی بخش من ، لعل شکر گفتار تو در آرزوی مردنم ، از حسرت دیدار تو معذوری از زلف سیه، پوشی بران روی چو مه سیری ندارد هیچگه، خون دیده از دیدار تو گیرم ترا زین چشم تر ، دشوار میآید نظر بیرون کنم دیده زسر ،آسان کنم دشوار تو زین پس به خوبان ننگرم ، در کوی ایشان نگذرم گر هیچ یک ره جان برم، از غمزهی خونخوار تو در کوی تو بر هر دری ، افتاده می بینم سری این نیست کار دیگری ، این کار توست این کار تو
خسرو دهلوی ..::در زندگی همیشه به دنبال راه باش نه همراه::.. ![]() |
|||
|
|
۱۳ اسفند ۱۳۹۰, ۰۵:۱۱ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یا حضرت معصومه (س)مدد
شبیه بین الحرمین کانون رحمت خدا از حرم قشنگ تو تا حرم امام رضا صحن و سرای زینبی اول راه بندگی مرکز علمو معرفت آخر عشقو زندگی یا حضرت معصومه (س)مدد از حرم تو میگیرماذن دخول جمکران چی بیشتر ازاین تویی عمه صاحب الزمان بین تو برادرت حریم ال مرتضی مثل مدینه تا نجف مثل دمشق تا کربلا یا حضرت معصومه (س)مدد مثل محرم می مونه حال و هوای ماتمت از پیش تو سلام میدم به مادر بی حرمت(یا زهرا) یا حضرت معصومه (س)مدد [highlight=#a1dafe][font=arial, helvetica, sans-serif]با سلام شهادت حضرت معصومه سلام الله علیها رو خدمت شما دوستداران ان حضرت تسلیت عرض میکنم دلیل لقب حضرت معصومه (س)به کریمه ی اهل بیت این طور بیان شده:[/highlight] [font=arial, helvetica, sans-serif]اين لقب بر اساس رؤياى صادقانه يكى از بزرگان، از سوى اهل بيت به اين بانوى گرانقدر داده شده است. ماجراى اين رؤياى صادقانه بدين شرح است : [font=arial, helvetica, sans-serif]مرحوم آيت اللّه سيّد محمود مرعشى نجفى، پدر بزرگوار آيت اللّه سيد شهاب الدين مرعشى (ره) بسيار علاقه مند بود كه محل قبر شريف حضرت صدّيقه طاهره (س) را به دست آورد. ختم مجرّبى انتخاب كرد و چهل شب به آن پرداخت. شب چهلم پس از به پايان رساندن ختم و توسّل بسيار، استراحت كرد. در عالم رؤيا به محضر مقدّس حضرت باقر(ع) و يا امام صادق (ع) مشرّف شد.[/font] [font=arial, helvetica, sans-serif]امام به ايشان فرمودند:[/font] [font=arial, helvetica, sans-serif]«عَلَيْكَ بِكَرِيمَةِ اَهْل ِ الْبَْيت ِ.»[/font] [font=arial, helvetica, sans-serif]يعنى به دامان كريمه اهل بيت چنگ بزن .[/font] [font=arial, helvetica, sans-serif]التماس دعا[/font] [/font][/font]
|
|||
|
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ عصر، توسط ترنم بهاری.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
لهجه ی باران
بگذار تا به لهجه باران بخوانمت
مانند عشق از دل و از جان بخوانمت تا کوهها صدای مرا منتشر کنند همراه بادهای پریشان بخوانمت چشمم سفید گشت و تو از ره نیامدی یعقوب وار، یوسف کنعان بخوانمت بگذار تا به یمن ظهورت، بهار محض بر گوش شاخه های زمستان بخوانمت آهنگ التهاب سراب است در دلم بگذار تا به لهجه باران بخوانمت... التماس دعا
|
|||
|
|
۲۱ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۲۶ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ فروردين ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ عصر، توسط ترنم بهاری.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دل از من برد و روی از من نهان کرد
خدا را با که اين بازی توان کرد شب تنهاييم در قصد جان بود خيالش لطف های بی کران کرد چرا چون لاله خونين دل نباشم که با ما نرگس او سرگران کرد که را گويم که با اين درد جان سوز طبيبم قصد جان ناتوان کرد بدان سان سوخت چون شمعم که بر من صراحی گريه و بربط فغان کرد صبا گر چاره داری وقت وقت است که درد اشتياقم قصد جان کرد ميان مهربانان کی توان گفت که يار ما چنين گفت و چنان کرد عدو با جان حافظ آن نکردی که تير چشم آن ابروکمان کرد
|
|||
|
|
۱۶ فروردين ۱۳۹۱, ۱۱:۲۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ فروردين ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ عصر، توسط ترنم بهاری.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من غلامی زغلامان تو ام یا زهرا [b]مستمندی به سر خوان توام یا زهرا از زمانی که به خود آمده ام فهمیدم خاطر آشفته و حیران توام یا زهرا من دعا بودم و از روز ازل بر لب تو ذکری از سینه سوزان توام یا زهرا متولد شده عشق توام بی بی جان آه پرورده دامان توام یا زهرا بیت الاحزان دلم شهد اشک سحرت اشکم آن دیده گریان توام یا زهرا بغز آن سینه مجروحم و از سوز دلت شعله غربت جانان توام یا زهرا از ازل لطف تو شد شامل حالم در ابد در پی احسان توام یازهرا شد یهودی ز نخ چادرت اسلام شناس فخرم این بس که مسلمان توام یازهرا ای یتیمان مدینه همه از پخت تو سیر طالب لقمه ای از نان توام یا زهرا [/b]
|
|||
|
|
۱۷ فروردين ۱۳۹۱, ۱۱:۳۴ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
عشق یعنی ....
عشق یعنی جلوه صبر خدا شرم ایوب نبی از مرتضی عشق بر دلها شهامت می دهد عشق بر تن ها حلاوت می دهد عشق بر دلداده فرمان می دهد عاشق جان داده را جان می دهد عشق باعث شد که دل سامان گرفت پشت درب خانه زهرا جان گرفت عشق باعث شد که دل سامان گرفت پشت درب خانه زهرا جان گرفت عشق یعنی انقلاب فاطمه از کبودی چشم خواب فاطمه عشق یعنی عشق ناب فاطمه بیت الاحزان خراب فاطمه عشق یعنی صحبت بی واهمه حیدر دربند پیش فاطمه عشق یعنی غسل زیر پیرهن دست بیرون کردن از زیر کفن عشق یعنی صبر در هنگام خشم عشق یعنی جای سیلی روی چشم عشق یعنی قلب چون آئینه ای جای میخ در به روی سینه ای عشق یعنی انتظار منتظر سینه ای مجروح از مسمار در عشق یعنی گریه های حیدری دختری دنبال نعش مادری... اللهم العجل لولیک الفرج السَلامُ عَلَیکَ یا ثارَاللهِ و بنَ ثارهِ
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا

![[تصویر: kamyabi-01.gif]](http://www.lailatolgadr.net/images/stories/010shervaadabvaerfan/kamyabi-01.gif)
![[تصویر: 33523052770948165007.gif]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/33523052770948165007.gif)