ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حواس پرتی در نماز معنا ندارد + درمان
۲۹ آذر ۱۳۹۰, ۰۱:۳۹ صبح
ارسال: #11
RE: حواس پرتی در نماز معنا ندارد + درمان
ما هم همین رو میگیم اگه منبع موثقی وجود داشته باشه و این امر درست باشه ما این رو میتوانیم بنا بر حکمت خدا مانند آیه 55سوره مائده بدانیم ..یک روحانی هم که در تالار نداریم ...Undecided

جناب حامد عرایض شما کاملا درست ولی محوریت آیه 55سوره مائده بخشش و ولایت بعد از پیامبر بود نه حواس پرتی ولی این داستان مستقیما به حواس پرتی برمیگردد حالا نمیدونم منظورم رو متوجه میشوید یا نه یعنی نمیشود این 2تا رو مانند هم دانست ...
بعدشم لازم نیست انقدر بحث شود چون اگه چه درست باشه و چه اشتباه بحث درموردش خوب نیست درمورد مسئله سیاسی و فرهنگی ومسائل دیگر هرچه بحث کنیم مشکلی ندارد و لی این مسئله فرق میکند اگر کسی در تالار هست که بداند این درسته یا نه بگه اگه هم نه ولش کنید

پس جناب سفیر عشق کجایند چرا کمکی نمیکنند ......
finishTahlktohand

دعامیکنم غرق باران شوی Rose چو بوی خوش یاس و ریحان شوی
چو یاران مهدی شمارش کنند Rose دعا میکنم جزو یاران شوی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۲۹ آذر ۱۳۹۰, ۰۱:۰۰ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ عصر، توسط safirashgh.)
ارسال: #12
اعوذ بالله من النفسی

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و خدا قوت به یاران قرآنی گرامی:

در این جا بنده ی حقیر از کاربر گرامی " در آرزوی تقرب" شکر ویژه ای دارم . دوستان ایشون آدرسی قرار دادند برای پرسش دوستان در این مکان خوب است این مطالب بخوانیم و استفاده ببریم.

و اما تا جایی که متوجه ارسالات یاران قرآنی شدم مضوع سر شترانی بود که به حضرت علی ع رسید .

و اما بعد....

]اهميت حضور قلب در نماز

در مورد اهميت حضور قلب در نماز ابن عباس از نگاه از حضرت علي (ع) مي گويد: براي رسول خدا (ص) دو شتر بزرگ هديه آوردند پس به ياران خود نگريست و فرمود: آيا در بين شما کسي هست دو رکعت نماز بجا آورد که ر آن هيچ فکر دنيا به خود راه ندهد تا يکي از اين دو شتر را به او بدهم؟ حضرت اميرالمومنين به پا خواست و مشغول نماز شد. هنگامي که سلام نماز را داد جبرئيل نازل شد و عرض کرد:يکي از اين دو شتر را به حضرت علي (ع) بدهيد رسول خدا (ص) فرمود: در تشهد که نشسته بود انديشيد کدام را بگيرد؟ جبرئيل گفت: انديشيد چاقتر را بگيرد و آن را بکشد و براي خدا به فقرا بدهد. پس انديشه اش ]براي خدا بود نه براي خودش و نه براي دنيا. (1) پس رسول خدا (ص) هر دو شتر را به او دادند و خداوند اين آيه را فرستاد
اِنَّ في ذلکَ لذکري لمن کانَ لَهُ قلب او اَلتي السَّمع و هُوَ شهيدٌ»سوره ق ایه 37

در اين مطلب تذکر است براي کسي که قلب هوشياري باشد يا گوش دل به کلام خدا دهد و به حقانيتش توجه کامل کند
رسول خدا (ص) فرمود: نيست بنده اي دو رکعت نماز گذارد و در آن انديشيد چيزي از دنيا نکند، مگر آنکه خداوند از او خشنود شده و گناهانش را بيامرزد.

1 - نماز و عبادت حضرت اميرالمومنين (ع)، فصل دوم، روح نماز، ص 41
یا علی علیه السلام ادرکنی

بسم الله الرحمن الرحیم
حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی.
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط hamed ، del shekaste ، یک کاربر
۱ دي ۱۳۹۰, ۰۱:۵۱ صبح
ارسال: #13
بسم رب الحسین
سلام بر سفیر عشق
خدا خیرتون بده این یه مدت همش فکرم مشغول بود الان این داستان طرز بیانش فرق کرده و نه تنها قدری از ارزش نماز مولای مان را کم نکرده بلکه بزرگواری و بخشش شون رو متذکر شده
نحوه بیان موضوع خیلی مهمه
از جناب در آرزوی تقرب هم کمال سپاس رو دارم موضوع انتخابی شون خیلی کاربردی است
ایشالا خدا نماز هممون رو با وجود تمام کوتاهی ها و نقصانش قبول کنه .....ClappingClappingClapping

سپاس شده توسط یک کاربر ، safirashgh
۱ دي ۱۳۹۰, ۱۱:۲۸ عصر
ارسال: #14
سلام به در آرزوی تقرب
اون موقع به این خاطر بود که ما توی درستی قضیه شک داشتیم
سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسپاس
الان که درست شد تشکر هم شد بعد به این چیزها خیلی توجه نکنید خیلی وقتها ادم یادش میره

سپاس شده توسط یک کاربر ، safirashgh
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا