کربلا...
|
۵ آذر ۱۳۹۰, ۰۴:۱۸ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کربلا...
کربلا يک خاک بود و يک زمين
تشنه ي باران عطر اهل دين چون حسين آمد در آن دشت بلا فخر عالم شد زمين کربلا کربلا قبل از حسين بر فرش بود بعد عاشورش ، نگين عرش بود کربلا يک خاک بود ، فرهنگ شد ذره ذره دانه اش خونرنگ شد مهر شد خاک خدايي رنگ آن سجده گاه عاشق بي رنگ آن کربلا زان پس درون دل نوشت کربلا و يک حسين و يک بهشت پس از مطالعه مطلب ارسالی ما را از نظر خویش بهره مند بفرمایید. |
|||
|
|
۵ آذر ۱۳۹۰, ۰۹:۲۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹ آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ عصر، توسط hamed.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کربلا قبله عشقیمدی منیم
ائورگیم دفتر مشقیمدی منیم یازارام روحیمه ریحاندی آقام عالمین دردینه درماندی آقام %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% نه کربلا چو منادی چو رشک مروه صفادی او آلتی گوشه لی قبرون تمام درده دوادی در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
۷ آذر ۱۳۹۰, ۰۳:۲۶ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: کربلا...
كربلا خاكت دهد بوى بهشت
كربلا هستى تو چون كوى بهشت كربلا خاكت معطّر از چه شد بين گلها امتيازت از كه شد كربلا گو بوى عطرت از كجاست عنبر و بوى عنبرت از كجاست كربلا بوى خدائى ميدهى كى ز او بوى جدائى ميدهى كربلا جانم فداى بوى تو كى شود رو آورم بر سوى تو كربلا گشتى معلّى بعد از آن برتر از عرش خدائى بعد از آن كربلا من زنده از بوى تواءم كربلا من عاشق روى تواءم كربلا هر كس كه يادت مى كند زائرت حق را زيارت ميكند اللهم العجل لولیک الفرج السَلامُ عَلَیکَ یا ثارَاللهِ و بنَ ثارهِ
|
|||
|
|
۱۴ آذر ۱۳۹۰, ۰۷:۱۳ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
امشب شهادتنامه عشاق امضا مى شود فردا ز خون عاشقان ، اين دشت دريا مى شود امشب كنار يكديگر، بنشسته آل مصطفی امشب بود بر پا اگر، اين خيمه ثار الهى فردا به سمت دشمنان،بر كنده از جا مى شود امشب صداى خواندن قرآن بگوش آيد ولى فردا صداى الا مان زين دشت بر پا مى شود امشب رقيه حلقه زرين اگر دارد به گوش فردا دريغ اين گوشوار از گوش او وا مى شود امشب به خيل تشنگان ، عباس باشد پاسبآن فردا كنار علقمه ، بى دست ، سقا مى شود، امشب كه قاسم زينب گلزار آل مصطفاست فردا ز مركب سرنگون ، اين سرور عنا مى شود امشب بود جاى على ، آغوش گرم مادراش فردا چو گلها پيكرش ، پامال اعداء مى شود امشب گرفته در ميان ، اصحاب ، ثار الله را فردا عزيز فاطمه ، بى يار و تنها مى شود ترسم زمين و آسمان ، زيروز بر گردد (حسان ) فردا اسار تنامه زينب چو اجرا مى شود
اللهم العجل لولیک الفرج السَلامُ عَلَیکَ یا ثارَاللهِ و بنَ ثارهِ
|
|||
|
|
۲۰ بهمن ۱۳۹۰, ۰۳:۰۴ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله.سلام
سفارش شده به خواندن زیارت عاشورا هرروز....اگرنتونستیم حداقل هرروز به امام حسین واهلش سلام بدیم ![]() ![]() (التماس دعا) السلام علیک یا اباعبداللهِ وعلی الارواح الٌتی حَلت بفنآیِک علیکَ مِنی سلامُ الله ابداً مابقیتُ وبقیَ اللیلُ والنهارَ وَلاجعلهُ اللهُ اخرَالعهدِ منی لزیارتکم السلامُ علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین..... "حسبی الله ونعم الوکیل ولاحول ولا قوة الا بالله ولا اله الا انت سبحـانک انی کُنتُ من الظالمین" |
|||
|
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۰, ۰۶:۲۶ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۱۸ عصر)boshra نوشته: کربلا يک خاک بود و يک زمين سلام : و ممنون از شعر زیباتون . |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا

![[تصویر: g06rah6g4dx48r656oqj.gif]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/g06rah6g4dx48r656oqj.gif)