پیامک های روز آدینه
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۰, ۰۶:۳۹ عصر
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: پیامک های روز آدینه
در تمناي نگاهت بي قرارم تا بيايي
من ظهور لحظه ها را مي شمارم تا بيايي خاك لايق نيست تا به رويش پا گذاري در مسيرت جان فشانم گل بكارم تا بيايي آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
۲۸ بهمن ۱۳۹۰, ۰۱:۴۰ عصر
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
روزتعجیل
روزی در تقویم خواهند نوشت : تعطیل " روز فرج مهدی فاطمه " وبعد در مدینه ، کنار ساختمان نیمه کاره ای تابلوی زیر را را ببینیم : " پروژه حرم مطهر بی بی دو عالم ، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها " کارفرما : قائم آل محمد پیمانکار : یاران حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف مساحت : به وسعت دل تمام شیعیان . اگر لذت بردید برای سلامتی مهدی فاطمه صلوات بفرستید . اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم واحشرنا معهم و العن اعدائهم اجمعين پس از مطالعه مطلب ارسالی ما را از نظر خویش بهره مند بفرمایید. |
|||
|
|
۲۸ بهمن ۱۳۹۰, ۱۰:۲۷ عصر
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
راحت همگي به راحتي تن داديم...
يک مشت شعار نامعين داديم... هر هفته غروب جمعه ها ما تنها... آموزش منتظر نشستن داديم....!! در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۰, ۰۴:۵۵ عصر
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
حضرت مهدی(عج) درادعیه های مختلف به خورشید و آفتاب تشبیه شده اند
یادمان باشد"اگر با آمدن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست" اللهم اهدنا الصرط المستقیم آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
۱ فروردين ۱۳۹۱, ۰۷:۳۵ عصر
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
خودت گفتی وعده در بهار است / بهار آمد دلم در انتظار است
بهار هر کسی عید است و نوروز / بهار عاشقان دیدار یار است . . . اللهم عجل الوليك الفرج در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
3 مهمان
3 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا