عصرهاي جمعه با بحث داغ
|
۲۵ آذر ۱۳۹۰, ۰۵:۰۷ عصر
ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
RE: عصرهاي جمعه با بحث داغ
عصر جمعه شد و دلبر نیامد
&&&&&&&&&&&&&&& در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
۲۵ آذر ۱۳۹۰, ۰۵:۱۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۲۳ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
بله جناب حامد جمعه شد و يار نيامد و غمناكتر آنكه خود باعث نيامدنش هستيم ...
![]() وجه اشتراكي زيادي بين آقا امام حسين و مولا امام زمانمون هست هردوشون غريب و تنها بودن و يار طلبيدن و براي دفاع از حق مظلوم و اصلاح امور قيام مي كنند و كردند كليپ كودك براي امام زمان رو خوندم و ديدم او بسيار به قدر فهمش از ما منتظر تر است براي ظهور و خجالت كشيد اي كاش يه دور بريم صفحه قبل و اخلاق مولا حسين رو مرور كنيم تا اونا رو در خودمون زنده كنيم و لايق بشيم براي ياري در قيام آخر الزمان. آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
۲۴ دي ۱۳۹۰, ۱۱:۱۵ عصر
ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان نمیدونم چی شده ولی الآن چند هفته هست که بحث جدیدی ارائه نشده و حرفی زده نمیشه . چرا دوستان نمیان ؟
درست است زندگی زنگ تفریح است اما یادمان باشد زنگ بعد حساب داریم ![]() |
|||
|
۲۵ دي ۱۳۹۰, ۰۸:۳۳ عصر
ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
بسم الله الحمن الرحیم
سلام دوستان!منتظر بحثاتونیما! ((بسم الله)) عقل پرسید که دشوارتر از مردن چیست؟ عشق فرمود:فراق از همه دشوارتر است! گل نرگس خدا كند كه بيايي... ![]() مولاي من برگ پاييزم، باتو مي ريزم. التماس دعا
|
|||
|
|
۲ بهمن ۱۳۹۰, ۱۱:۰۵ عصر
ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
مثل اینکه این قسمت تعطیل شده چون دوستان اصلی نیستن که بحث را شروع کنن
درست است زندگی زنگ تفریح است اما یادمان باشد زنگ بعد حساب داریم ![]() |
|||
|
|
۳ بهمن ۱۳۹۰, ۰۱:۲۰ صبح
ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
من که تو این یه هفته کسی روندیدم
..::در زندگی همیشه به دنبال راه باش نه همراه::.. ![]() |
|||
|
|
۳ بهمن ۱۳۹۰, ۰۲:۰۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۱ عصر، توسط osaky.)
ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
به بحث قبلی پاسخی داده نشده,بهتر هستش که همون بحث شروع بشود
(۲۰ آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ صبح)هُدهُد صبا نوشته: سلام ياران قرآني بهتر هستش این موضوع پیگیــری بشه تا هدهدصبـــــــا خودشون بحث بعدی رو شروع کنن
TuHaN ![]() |
|||
|
|
۷ بهمن ۱۳۹۰, ۱۲:۰۱ عصر
ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
سلام بر ياران قرآني
![]() ببخشيد بنده مدتي نبودم و تشكر از شما كه بحث رو ادامه ميديد بله صفات حضرت حسين (ع) رو اگه بخوايم در خودمون زنده تر كنيم بايد چه كنيم؟ و عالي الحساب به خودمون چند نمره براي اين 7 صفت ميديم؟ از خودم شروع كنم.. من خودم دلم ميخواسته كه در اين زمينه ها فعال باشم اما اينقدر درگير روزمرگي و دنيا ميشم كه گاهي يادم ميره كي هستم و واسه چي اومدم.. نظر من اينه كه وقتي از يه صفت خوب شروع ميكني .. براي انجام كاري خير بعدي هم آمادگي لازم رو پيدا مي كني و به قول معروف استارت و ممارست در خوب بودن مهمه.. منتظر نظر شما هستيم
آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا

![[تصویر: 33523052770948165007.gif]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/33523052770948165007.gif)