دلنوشته هاتون با خدا
|
۲۳ فروردين ۱۳۹۰, ۱۱:۵۳ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
به نام خالق عاشق كه هستي معشوق اوست![]() سلام به ياران با خدا و با احساس ![]() ![]() دوستان به نظرم اين تاپيك براي تالار مناسب باشه هر كدومتون دلنوشته يا شعر و درد و دلي با خدا داريد يه حرفهايي از جنس بلور كه فقط بين بنده و خداست ![]() ميتونيد اينجا بنويسيد تا همه لذت ببرند ![]() ياحق
آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
۲۳ فروردين ۱۳۹۰, ۰۲:۱۵ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: دلنوشته هاتون با خدا
در طوفان زندگی با خدا بودن
بهتر از نا خدا بودن هست شک نکن در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید من یک اخراجی هستم
|
|||
|
|
۲۳ فروردين ۱۳۹۰, ۰۳:۱۰ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اي دوست، جانا، درياب مرا
با خوبيه خود باز، درياب مرا گر دلتنگي در جهان معنا دارد اي عشق دلتنگ خودت کن مرا گر خوب باشم يا گر بد دانم که باز دوست هستي با من من نيز به پاس اين دوستي، يا رب قدري خوبتر ميشوم درياب مرا در اين جهان هر که ياري دارد گويي هزار خنده بر لب دارد يارب، من که چون تويي دارم جز شوق دگر من، کاري دارم؟ گويند ز دوست هر چه رسد نيکوست اي دوست تو تنها، يارم باش، نکوست عشقي که به تو دارم اي عشق، بدان خود داني و خود دانم و اين خود چه نکوست پس قبولم کن و درياب مرا از ر.ق آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
۲۴ فروردين ۱۳۹۰, ۱۲:۱۱ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
در سکوتم تورا میخوانم در تاریکترین نقطه فقط تورا می بینم به کجا روم،به کجا آیم مگر سر مقصدی به جز تو وجود دارد نهایت مقصد کمال است که که تویی یا زهرا تورا خسته روان باید شد انگشت نمای اینو آن باید شد گر آدمی بساز با آدمیان ورملکی برآسمان باید شد .................... یا فاطمه الزهرا(س) |
|||
|
|
۲۴ فروردين ۱۳۹۰, ۰۵:۵۰ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کودک نجوا کرد:خدایا با من صحبت کن! و یک چکاوک در چمنزار آواز خواند ولی کودک نشنید، پس کودک فریاد زد:خدایا با من صحبت کن! و آذرخش در آسمان غرید ولی کودک متوجه نشد، کودک فریاد زد :خدایا یک معجزه به من نشان بده! و یک زندگی متولد شد ولی کودک نفهمید، کودک در نا امیدی گریه کرد و گفت: خدایا مرا لمس کن و بگذار تو را بشناسم! پس خدا نزد کودک آمد و او را لمس کرد ولی ... کودک بالهای پروانه را شکست و در حالی که خدا را درک نکرده بود از آنجا دور شد... بسم الله الرحمن الرحیم حسبنا الله و نعم الوکیل ... آل عمران 173...پشت و پناه ما خداست و چه پشت و پناه خوبی. |
|||
|
|
۲۴ فروردين ۱۳۹۰, ۰۶:۲۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴ فروردين ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
حرفهاي يواشكي من و خدا:
خدا جونم تو هم مثل ما غريبي روي زمين؟ ميگن خوبها هميشه غريبن .. اما من كه خوب نيستم چرا بازم غريبم؟ الهي بميرم واسه غريبي خاندان رسول الله.. من كه هيچي نيستم وقتي بعضي رفتارا و بعضي حرفا رو ميبينم و ميشنوم دلم آتيش ميگيره.. حالا خدا جونم ..شما و خوبانت چي ميكشين از دست ما؟ دلتونم نمياد بهمون چيزي بگين..آخه بگينم كه ما نميفهميم.. واسه همينه غريبين آره؟ .... آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
۲۴ فروردين ۱۳۹۰, ۱۰:۱۳ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خدا توی شب خیلی قشنگه،مخصوصا اشکایی که توی نیمه شب توی سجده میریزی یا زهرا تورا خسته روان باید شد انگشت نمای اینو آن باید شد گر آدمی بساز با آدمیان ورملکی برآسمان باید شد .................... یا فاطمه الزهرا(س) |
|||
|
|
۱۵ تير ۱۳۹۰, ۱۲:۳۱ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خدا جونم سلام..
ازتون خواهش ميكنم در اين ماه پربركت خيلي هوامونو داشته باشين.. خدا جون اوضاع جامعه مون خوب نيست به دادمون برسين تا بيش از اين گناه بيداد نكرده.. آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
۱۳ شهريور ۱۳۹۰, ۰۳:۳۰ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
الهی... با خاطری خسته....دلی به تو بسته دست از غیر تو شسته....میدهی کریمی .نمیدهی حکیمی.میخوانی شاکرم....میرانی صابرم الهی احوالم چنان است که می دانی واعمالم چنین است که مبینی نه بای گریز دارم ونه زبان ستیز ..... مشت خاکی را چه شایدواز او چه برآید وبا او چه باید ؟ ...دستم بگیر یا ارحم الراحمین
التماس دعااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دعامیکنم غرق باران شوی چو بوی خوش یاس و ریحان شوی چو یاران مهدی شمارش کنند دعا میکنم جزو یاران شوی
|
|||
|
|
۱۰ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۵۷ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خدای خوب و مهربونم
...دوست دارم خیلی زیاد با اینکه شاید اصلا" لیاقت حرف زدن باهات رو هم نداشته باشم ...خدا جونی، کمکم کن تا آبرو نره، هوامو داشته باش، منو نگاهی کن که داغونم...میبیند اگر ذره ای اندر ته دریاست ![]()
خدایا دستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها ، یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
4 مهمان
4 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا

به نام خالق عاشق كه هستي معشوق اوست
![[تصویر: 02.gif]](http://bahar22.com/ftp/zibasazi/zibasazi08/image/02.gif)
![[تصویر: 12.gif]](http://bahar22.com/ftp/zibasazi/zibasazi08/image/12.gif)
![[تصویر: 03.gif]](http://bahar22.com/ftp/zibasazi/zibasazi08/image/03.gif)

...خدا جونی، کمکم کن تا آبرو نره، هوامو داشته باش، منو نگاهی کن که داغونم...