حرف های عادی بین اعضا
|
۲۱ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۵۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵ فروردين ۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ صبح، توسط admin.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
به نام و به ياد خالق مهربون![]() با اجازتون اين تاپيك رو گذاشتم تا هر دوستي هر حرفي داشت كه خارج از بحث ها و موضوعات مطالب سايت بود در اينجا بنويسه. اين طوري ديگه حرفهاي معمولي مثل آگاهي دادن و دعوت به خواندن مطلبي يا .. در موضوعات نامرتبط مطرح نميشه.
آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۸:۲۱ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: حرفهاي عادي بين اعضا
سلام هدهد صبا ی عزیز
یه سوال؟ چرا این همه سوالی که ازش صحبت میکنید رو در بخش پاسخ به سوالات مطرح نمیکنید تا دوستان جوابگو باشند؟ شاید اینطوری ما و دیگر یاران هم تونستیم استفاده ببریم . آقاجان بدانید و بدانند که لبخند رضایت شما را با هیچ چیز عوض نخواهیم کرد |
|||
|
|
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۸:۳۷ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
چشم كبوتر حرم عزيز
ميشه لينكشو برام بزارين؟ من سعي كردم در هر مبحثي اگه سوال مرتبط داشتم بپرسم ولي بازم چشم. آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۲۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۰۶ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۹ عصر، توسط کبوتر حرم.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سوالات دیگه عزیزم...
در بخش مذهبی. آقاجان بدانید و بدانند که لبخند رضایت شما را با هیچ چیز عوض نخواهیم کرد |
|||
|
|
۲۴ بهمن ۱۳۸۹, ۱۰:۳۸ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
كسي از ثبت نام اردوهاي راهيان نور خواهران در تهران خبر داره ؟؟ بايد كجا ثبت نام كنيم و كدام پايگاه بهتره ؟ صياد شيرازي يا شهيد اويني؟ لطفا تا دير نشده بهم بگين ممنون. آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۲۴ بهمن ۱۳۸۹, ۰۵:۲۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۹ عصر، توسط منتظر.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام در جوابیه مطالب گذاشته شده در مطلع عشق باید بگم جالبه من حدوده 10 روز پیش یه مطلبی نوشتم حالا سر و صداش در اومده.
Safirashghگرامی: خیلی ممنون به یاد من بودید. در مورد دل نازکی باید بگم که نمیدونم هر طور مایلید.در آخر هم باید بگم که Safirashgh گرامی ملالی نیست ما که همه جا بهمون میگن تازه وارد شما هم روش. Boshraگرامی: اگه شما هم دوست دارید تاریخ تولدتون رو بفرمایید تا به اتفاق دوستان تولد شما رو در تاریخش تبریک عرض کنیم. راستی این پست رو به تاکید هدهد صبا اینجا گذاشتم. در آخر هم به روی چشم مطلع عشق رو ادامه میدم. یک امروز است ما را نقد ایام
بر آن هم اعتمادی نیست تا شام |
|||
|
|
۲۴ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۴۸ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
از جناب منتظر گرامي متشكرم.
ايشون با اينكه تازه پا به عرصه جواني گذاشتن اما ماشالله خيلي معتقد و آگاه هستن و در اينجا هم از من قديمي تر هستن. در مورد تولد هم فكر كنم در خود وبلاگ كه رمزي دارد به بچه هاي فعال سايت تبريك ماهيانه ميگويند. اما اگر بازم خواستين يه تاپيك تولد هم در تالار ميزاريم. خوبه؟؟؟؟ آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
۲۶ بهمن ۱۳۸۹, ۱۱:۰۵ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوستان چرا حرفهاي عادي رو در تاپيك هاي ديگر ميزنيد؟
و چرا خوشامدگوييتان را در تاپيك خوشامد گويي نميفرماييد؟ آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۸:۳۶ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام به همه غایبا و حاضرا
وای وای وای وای دوباره ترم شروع شد و همه تو لاک درس خونی خودشون رفتن. ![]() عجب جو سنگین شده ببخشید ببخشید واقعا ببخشید ولی انگار گرد مرده ریختن توی تالار
یک امروز است ما را نقد ایام
بر آن هم اعتمادی نیست تا شام |
|||
|
|
۱ اسفند ۱۳۸۹, ۱۰:۱۵ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
باريكلا به همه كه از اول ترم بكوب درس ميخونن!!!!!
يه مدت سايت باز نميشد من فكر كردم تغييراتي ميكنه اما نكرد كه!!!! آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
5 مهمان
5 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا

به نام و به ياد خالق مهربون