حرف های عادی بین اعضا
|
۲۹ بهمن ۱۳۹۰, ۰۲:۴۸ عصر
ارسال: #401
|
|||
|
|||
|
RE: حرف های عادی بین اعضا
سلام بر همه ياران مومن
بنده مدتي به عروسي عمويم و مهمان داري مشغول بودم. ان شاء الله همه جوونها خوشبخت بشن. بله با كلاسهاي حج هم مشغول بودم و سفرم به اميد خدا در 17 فروردين است. ان شاء الله قسمت همتون بشه كه برين خانه خدا. برايم دعا كنيد اوضاعم مرتب بشه. سعي ميكنم بيام. آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
۳۰ بهمن ۱۳۹۰, ۱۱:۱۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۴ صبح، توسط hamed.)
ارسال: #402
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: seraj73 به نظرم فعالیت توی این سایت ها تلف کردن وقته. این ها هم چیزی شبیه به یاهو و فیس بوک هستن. فقط فرقش اینه که از طرف خودین. البته این نظر بندس یک امروز است ما را نقد ایام
بر آن هم اعتمادی نیست تا شام |
|||
|
۳۰ بهمن ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ عصر
ارسال: #403
|
|||
|
|||
|
بله دقیقا من
هم به همین خاطر نمونه ای از این سایت رو راه انداختم و خواستم بدونید که چی هست و این نسخه کاملا کپی برداری شده از سایت تویتر هست ولی این جوامع مجازی فعالیت گسترده ی پیدا کرده اند و تنها یک راه برای مقابله برای فساد این سایت ها است و ان هم فعالیت درست در مقابل این گونه سایت ها است و این از نظر بنده یک جبهه گیری علیه فعالیت این سایت ها است که مدیران ان ها تنها به سود حاصله فکر می کنند نه چیز دیگر ولی غافل از اینکه چه فرهنگ ها و باور های غلطی در میان کاربران این جومع رواج پیدا می کند یا حق ..::در زندگی همیشه به دنبال راه باش نه همراه::.. ![]() |
|||
|
|
۱ اسفند ۱۳۹۰, ۱۱:۱۲ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ صبح، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #404
|
|||
|
|||
|
سلام بر همه
منم سايت راه انداخته شده توسط شما رو ديدم بله كاملا شبيه توييتر است كه نسخه و نمونه هاي ايراني اش هم زياد شده و پر كاربر ترين آنها توييتر ايراني يا نشرينه است كه انصافا حرفها و مطالب مفيد و غالبا معنوي رد و بدل ميشه و به قول شما در مقابل هجويات توييتر خارجي ايستاده. ولي باز هم به قول آقاي منتظر نوعي اتلاف وقته چون من خودم مدتها بايد پي گير ميشدم تا ارسال ها را و گروهبندي ها را مرتب ميكردم. با اينكه آشنايي با افكاره مختلفه و ميتونه اثر گذار باشه ولي كار اساسي و كافي نيست. آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
۱ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۲۹ عصر
ارسال: #405
|
|||
|
|||
|
ســــــــــــــلام
هدهدصبا جان شما عضو اسک دین هستین؟!!
TuHaN ![]() |
|||
|
|
۵ اسفند ۱۳۹۰, ۰۲:۵۰ عصر
ارسال: #406
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان و یاران قرآنی علت کم پیدا بودنم در درجه اول عقد و این جور چیزای برادرم هست. برای همین نمیرسم زیاد بیام و فقط سر میزنم و مطالب رو نگاه می کنم. در ضمن راستش زیاد این روزا حوصله ندارم یک امروز است ما را نقد ایام
|||
|
|
۵ اسفند ۱۳۹۰, ۰۴:۰۷ عصر
ارسال: #407
|
|||
|
|||
|
روز ملی مهندسی رو به همه کسانی که مهندس هستن.کسانی که در حال مهندس شدنن و کسانی که بعد از کنکور امسال و سالهای دیگه به جرگه مهندسان می پیوندند تبریک میگم.
الحمدلله الذی جعلنا منالمتمسکین بولایه علی ابن ابیطالب امیرالمونین دم به دم بر گل رخسار محمد و علی ساقی کوثر صلوات |
|||
|
|
۷ اسفند ۱۳۹۰, ۰۹:۰۹ عصر
ارسال: #408
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
خوب هستید بابا ایول پهنای باند بالاخره درست شد هر چه شد گذشت &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& واووووووووو برادر منتظر بالاخره تالار گفتمان جواب داد یادمون امره خواستگاری که همیشه مطرح می کردی ستاد یک کلاغ چهل کلاغ فکر کنم دیگه باید تعطیل بشه !نه؟ مبارکه به سلامتی و دل خوش نترس ...حوصله به خرج بده نوبت تو هم میرسه در انتشار آنچه خوبیست و اثری از عشق در آن هست آخرین نفر نباشید من یک اخراجی هستم
|
|||
|
۷ اسفند ۱۳۹۰, ۱۰:۵۹ عصر
ارسال: #409
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام اخوی جان خیر ستاد یه کلاغ چهل کلاغ که مخصوص شما تاسیس شد! ![]() ولی در مورد نوبت بنده، راستش می گن نوای دهل از دور خوش است! اینم همین طوره. بی خیال. به همه برادرای بزرگوارم عاجزانه پیشنهاد می کنم هر چه زودتر به خانواده بگن کسی رو براشون زیر سر بذارن اگر هم روشون نمیشه ، خودشون دست به کار بشن و یه مورد مناسب رو برای چند سال زیر نظر بذارن. البته نری عاشق بشی پس فردا بگی منتظر گفتا! آره اخوی ![]()
یک امروز است ما را نقد ایام
|||
|
۸ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۴۱ عصر
ارسال: #410
|
|||
|
|||
|
سلام به همه عزيزان
ان شاء الله در شروع سال جديد همه دختران و پسران عزيز اين تالار هم به بخت خوبشون دست پيدا كنن در حج حتما دعاتون ميكنم اما چرا اينقده سخت گيريد برادر منتظر! گرچه متوجه منظورتون شدم اما وقتي به خدا بسپاري خودش يه مورد خوب رو سر راهتون ميزاره شما براي رضاي خدا كار كن او هم شما رو راضي ميكنه. التماس دعاي همه ياحق. آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟ سوره محمد(ص)/ آیه 24
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
4 مهمان
4 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا

![[تصویر: 33523052770948165007.gif]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/33523052770948165007.gif)