آیه های ناب
۲۳ مهر ۱۳۸۸, ۰۸:۲۸ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۵۲ عصر، توسط هُدهُد صبا.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
آیه های ناب
بین خودت و اون بهترین شنونده ، پلی از نور بزن تا قلب نا آرومت به ساحل آرامش برسه .
" آن ها که به خدا ایمان آورده و دلهایشان به یاد خدا آرام می گیرد ، آگاه باشید که تنها یاد خدا آرام بخش دلهاست " ( رعد / 28 ) |
|||
|
صفحه 4 (پست بالا اولین پست این موضوع است.) |
۱۲ تير ۱۴۰۱, ۰۶:۵۰ عصر
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: آیه های ناب
چهارعامل جهنمی شدن
برگرفته از سوره مدثر، آیات : ۴۳ تا ۴۶ از نمازگزاران نبودیم به فقرا کمک نمیکردیم با اهل باطل همنشین بودیم روز جزا (قیامت) را تکذیب میکردیم خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
۲۸ تير ۱۴۰۱, ۰۴:۰۵ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ تير ۱۴۰۱ ۰۴:۰۶ عصر، توسط آشنای غریب.)
ارسال: #32
|
|||
|
|||
راههای نفوذشیطان و وسوسه کردن انسان:
گاهی شیطان از طریق ترساندن، انسان را فریب می دهد؛ شیطان شما را از تهیدستی می ترساند . «اَلشَّیْطانُ یَعِدُکُمُ الْفَقْرَ»بقره۲۶۸ گاهی شیطان از طریق زیبا جلوه دادن، انسان را فریب می دهد؛ شیطان اعمالشان را برای آنها آراسته . «زَیَّنَ لَهُمُ الشَّیْطانُ اَعْمالَهُمْ»نمل۲۴ گاهی شیطان از طریق وعده های توخالی و دروغ، انسان را فریب می دهد؛ شیطان وعده شان می دهد و آنها را به دام آرزوها می افکند، ولی شیطان جز فریب وعده نمی دهد. «یَعِدُهُمْ وَ یُمَنّیٖهِمْ وَ ما یَعِدُهُمُ الشَّیْطانُ اِلّا غُرُورًا»نساء۱۲۰ گاهی شیطان از طریق دشمنی و کینه(بین مردم)، انسان ها را فریب می دهد ، جز این نیست که شیطان می خواهد میان شما دشمنی و کینه افکند.... «اِنَّما یُریٖدُ الشَّیْطانُ اَنْ یُوقِعَ بَیْنَکُمُ الْعَداوَةَ وَ الْبَغْضاءَ....»مائده۹۱ خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
۸ مرداد ۱۴۰۱, ۱۱:۳۸ عصر
ارسال: #33
|
|||
|
|||
تنها پادشاهی که برای حضور در پیشگاهش و بیان درخواست، نیازی به وقت گرفتن نیست، پادشاه جهانیان، الله متعال است،
![]() وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ ۖ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُون َ [البقرة : 186] و چون بندگانم، از تو درباره من بپرسند، بگو: به راستی که من نزدیکم، دعای دعا کننده را هنگامی که مرا بخواند؛ اجابت می کنم. پس (آنان) باید دعوت مرا بپذیرند، و به من ایمان بیاورند، باشد که راه یابند. خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
۲۰ مرداد ۱۴۰۱, ۱۱:۴۸ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ ۱۱:۴۹ عصر، توسط آشنای غریب.)
ارسال: #34
|
|||
|
|||
سوره مبارکه : يس (آیه : 82) إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ هر گاه خدا چیزی را بخواهد که بشود، کار او تنها این است که خطاب بدان بگوید: بشو! و آن هم میشود. [font=tahoma][/font] خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا