نیایش های شهید چمران
|
۲۳ آبان ۱۳۸۸, ۰۶:۱۸ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نیایش های شهید چمران
خدایا راهنمایم باش تا حق کسی را ضایع نکنم که
بی احترامی به یک انسان همانا کیفر خدای بزرگ است. خدایا مرا از بلای غرور وخودخواهی نجات ده تا حقایق وجود را ببینم و جمال زیبای تو را مشاهده کنم . خدایا پستی دنیا و ناپایداری روزگار را همیشه در نظرم جلوه گر ساز تا فریب زرق وبرق عالم خاکی مرا از یاد تو دور نکند . خدایا من کوچکم ، ضعیفم ، ناچیزم ، پر کاهی در مقابل طوفانها هستم ؛ به من دیده عبرت بین ده تا ناچیزی خود را ببینم و عظمت و جلال ترا براستی بفهمم و بدرستی تسبیح کنم . |
|||
|
|
۷ آذر ۱۳۸۸, ۰۷:۳۷ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: نیایش های شهید چمران
خدايا!ازآنچه كرده ام اجر نمي خواهم وبه خاطر فداكاري هاي خود بر تو فخر نمي فروشم. آنچه داشته ام تو داده اي و آنچه كرده ام تو ميسر نموده اي. همه استعدادهاي من، همه قدرتهاي من، همه وجود من زاده ي اراده توست. من از خود چيزي ندارم كه ارائه دهم و ازخود كاري نكرده ام كه پاداشي بخواهم.
![]() ![]() (از دست نوشته هاي شهيد دكتر مصطفي چمران) ((بسم الله)) عقل پرسید که دشوارتر از مردن چیست؟ عشق فرمود:فراق از همه دشوارتر است! گل نرگس خدا كند كه بيايي... ![]() مولاي من برگ پاييزم، باتو مي ريزم. التماس دعا
|
|||
|
|
۹ آذر ۱۳۸۸, ۰۸:۱۰ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: نیایش های شهید چمران
مناجات
اي خداي بزرگ آن قدربه ما عظمت روح وتقوا عطاكن كه همه ي وجود خودرا با عشق ورغبت قرباني حق كنيم. خدايا آن چنان تاروپود وجود مارا به عشق خود عجين كن كه در وجودت محو شويم. خدايا مارا از گرداب خودخواهي واز گردباد هواوهوس نجات ده وبه ما ايثار كن. خدايا در اين لحظات سخت امتحان،نور ايمان را برقلب ما بتابان وما رااز لغزش نگاه دار. خدايا ماراقدرت ده كه طاغوت خودپرستي را به زيرپا افكنيم وحق وحقيقت رافداي منفعت هاي شخصي نكنيم.
((بسم الله)) عقل پرسید که دشوارتر از مردن چیست؟ عشق فرمود:فراق از همه دشوارتر است! گل نرگس خدا كند كه بيايي... ![]() مولاي من برگ پاييزم، باتو مي ريزم. التماس دعا
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا