اگه نامه ای برای خدا داری کلیک کن
|
۶ دي ۱۳۸۹, ۰۳:۰۴ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خدايا ! سلام ! خداي عزيزم دوست ندارم با تو به سختي سخن بگويم
دوست دارم با تو آنگونه كه دل راحت است حرف بزنم.. نمي دانم چه كسي اين نوشته را مي خواند؟ اما همين قدر كه تو صداي كلمات دلم را مي شنوي كافي ست. خدايا ! من آن خدايي را مي پرستم كه بنده اش آزاد است! آزاد است تا آنگونه كه طبعش مي طلبد با تو حرف بزند و تو چقدر مهربان بر سر سفره ي تمام دل هاي بي قاعده و با قاعده مينشيني! خدايا طبيعت از انسانِ عادي امروزي زيباتر تو را ميپرستد !! و من عاشق آن لحظه اي هستم كه عبادت طبيعت را نظاره ميكنم برايم لذت بخش تر است آن دم كه صداي دلنشين رودخانه را ميشنوم و ميدانم كه در حال گفت گو با چه كسي ست! صداي غرّيدن دريا.. صداي باران! حتي صداي بهمن كوه! و ديدن لبخند مليح يك نوزاد بي گناه در خواب! خدايا خودت ميداني كه از تكرار بيزارم .. و خاصيت عشق، تكراري نبودن آن است! نمي خواهم به تكرار و روزمرگي نماز بخوانم.. نمي خواهم به تكرار حجابم را حفظ كنم و نميخواهم كه به تكرار بنويسم! پس عاشقم كن ! تقديم به يگانه خالق،،، گرچه خيلي ناچيز است: [[/color]امید وارم خدا پنجره باز اتاقت باشد |
|||
|
|
۶ دي ۱۳۸۹, ۰۵:۴۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶ دي ۱۳۸۹ ۰۵:۴۷ عصر، توسط ضحی.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: اگه دوست داری با خدات حرف بزنی کلیک کن
سلام :
" نفس " عزیز خوش اومدید به جمع یاران قرآنی سایت قرآن . از مطالب مفید ، جالب و زیباتون ممنونم . مشخصه که نویسنده ی قابلی هم هستید . بهتون تبریک می گم . دلنوشتتون واقعا قشنگ بود .
|
|||
|
|
۷ دي ۱۳۸۹, ۰۲:۴۱ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آغاز می کنم، نه با نام تو و نه با یادت. با حضورت که همیشه در کنارم احساس کردم. آن زمان که از پرتگاه نا امیدی سقوط کردم. وقتی به بن بست بی هدفی رسیدم، آن گاه که شک کردم ... وقتی که بی ایمان شدم.
و تو بودی، همیشه، همه جا، که یادآوری می کردی بودنم را، هستی ام را، داشته هایم را. و من هیچ نمی دیدم دریچه های روشنی که باز مانده بودند، بازشان می کردی. می خواستم؛ هرآنچه که نداشتم، هرچه که از دست داده بودم. می ترسیدم؛ از دست بدهم آنچه که دارم، از آینده ای که در پیش دارم. لبخند می زدی. اشاره می کردی به مهتاب، به زیبایی آسمان شب، به طلوع پرشکوه خورشید؛ که زیبایی جریان دارد، زندگی کن! این بار خواستنم کمی فرق می کرد. از تو خواستم که تحولی در زندگیم ایجاد کنی. خواستم که کمکم کنی تا خسته نشوم. ناامید نشوم. و حالا به وضوح می بینم که فرق کردم. انرژی و انگیزه درونم را می بینم. و حالا نگاهم را به هرسو می اندازم نشانه هایی می بینم که با من حرف می زنند. به هرچه که فکر می کنم راهم را روشن تر می بینم. حالا حجم درونم مرا هل می دهد. حالا نجواهایی که سالها مهر سکوت بر لبانشان زده بودم می شنوم. وقتی که تپش قلبم را می فهمم، وقتی که بغضی گلویم را می فشارد، آن زمان که تنهایم، آن زمان که عاشقم ... دیگر بی پرده و راحت اشک می ریزم، حرف می زنم با تو. و تو مهربانانه می شنوی. سبک می شوم. خالی از دردها بر می خیزم. آری بر می خیزم! و این بار چیزی در درونم مرا تنها نخواهد گذاشت. می دانم [[/color]امید وارم خدا پنجره باز اتاقت باشد |
|||
|
۷ دي ۱۳۸۹, ۰۳:۴۸ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷ دي ۱۳۸۹ ۰۳:۵۰ عصر، توسط boshra.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: اگه نامه ای برای خدا داری کلیک کن
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا به داده و نداده ات شکر که داده هایت نعمت است و نداده هایت حکمت. و در میان همه چیزهایی که به ما بخشیدی سلامتی بزرگ ترین نعمت است تو را از بابت آن سپاسگزارم . و نیز نعمت زیستن عطا فرمودی به ما توفیق ده ارزش عمر خود را بدانیم و آن گونه زندگی نماییم که مایه عزت باشد. خدایا عاقبت مارا بخیر کن و در یک کلام : چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی ما رستگار. پس از مطالعه مطلب ارسالی ما را از نظر خویش بهره مند بفرمایید. |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
3 مهمان
3 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا