ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آی جماعت دلم خیلی گرفته !!!...
01-28-2010, 03:01 PM (آخرین تغییر در این ارسال: 01-30-2010 01:47 AM توسط safirashgh.)
شماره ارسال: #4
RE: آی جماعت دلم خیلی گرفته !!!...
بسم الله
سلام بر شما بزرگوار، یار قرآنی ،یار این انقلاب و یا ر رهبری ...
خوشحال هستم که با کمک روح بزرگ این شاعر عزیز و "گمنام" با این وقت محدودی که بنده ی حقیر دارم تونستم شما و همچنین دیگر خوانند گان گرامی رو با افکار و بیانات این شاعر آشنا کنم .
نمی دونم به دیگر خوانندگان این شور و شعفی که به ما در خواندن این اشعار دست می داد برای دیگران هم هست یا خیر ؟
اگه می خواید بیشتر به اون حال و هوا برید پیشنهاد می کنم به بهشت زهرا یا گلزار شهدا برید بخوانید تفکر کنید و اشکی جاری سازید
در مورد بیانات جناب پناهیان بله شنیدم و خیلی هم خوشحال شدم که این نوید رو دادند .
نمیدونم چه حکمی بود هرچه اشعار این شاعر رو ورق می زدم و می خواندم مات و مبهوت بودم چرا چون واقعا اشعارشون در خور این موضوعات اخیر جامعه ی کنونی ست . این شاید بصیرت بالای این شاعر بزرگوار رو برسونه .
در ضمن جا داره از شما و همچنین الهه خانم . زینب خانم تشکر کنم که یاری ده ما بعد از خدا و ائمه و روح بزرگ شهدا بخصوص " شهدای گمنام " هست تشکر ویژه کنم . سپاس . هرچند خوب می دونم دیر شده البته پست ها وقت گیر و خودتون شاهدید که طولانی هست عذر م رو بپذیرید .
چیزی نمونده به آخرین اشعار های این شاعر برسیم جا داره برای شادی روحشون فاتحه ای رو بخوانیم
شعر" قلب زمین "با دل خودم خیلی بازی می کنه . ان شاءالله عمری باشه خواهم گذاشت .
اما این رو بدونیم که به قول مالک اشتر برای پیروزی حق بر باطلی که در حال حاضر خودش رو در لباس حق پدیدار کرده
ده ضربه شمشیر باقی مونده .
این رو خدمت شما بزرگوار عرض کردم بدانید یار رهبری و نظام و فردی که به یاد شهدا هست نباید خسته و دلگیر بشه
فردی که منتظر منجی بشریت هست هیچگاه اجازه نمیده یاس و نا امیدی درونش رسوخ کنه . پس دست در دست خدا با یه یا علی بلند شید و دشمنان اسلام رو به زانو در بیارید .
یا علی

بسم الله الرحمن الرحیم ...اللهم کن لولیک الحجة بن الحسن صلواتک علیه و علی ابا ئه فی هذه الساعه و فی کل ساعه ولیا و حافظا و قا ئدا و ناصرا و دلیلا و عینا حتی تسکنه ارضک طوعا و تمتعه فیها طویلا . برحمتک یا الرحمن الراحیم
التماس دعا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط :  مشکات , کبوتر حرم , zeinab
ارسال پاسخ 

پیام در این موضوع
RE: آی جماعت دلم خیلی گرفته !!!... - safirashgh - 01-28-2010 03:01 PM

پرش در انجمن: