آشنایی با دمنوشهای گیاهی
۳ دي ۱۳۹۲, ۱۲:۰۳ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
RE: آشنایی با دمنوشهای گیاهی
چای زرشک:
ترکیبات: زرشک آبگیری، ۲ قاشق غذاخوری.خواصّ: زرشک، طبیعتی سرد و خشک دارد و تقویت کننده معده، و قلب، خنثی کننده سموم، برطرف کننده عطش و گرمازدگی(و تهوّع و استفراغ ناشی از آن) و بی اشتهایی است. زرشک، ضمن تصفیه خون، درمان بـسـیار خوبی برای فـشـار خـون بـالا(در افراد گرم مزاج) می باشد. زرشك درختچه اي است كه علاوه بر ميوه آن از پوست و ريشه آن هم براي درمان برخي بيماري ها استفاده مي شود مصرف آن در درمان تب، اسهال و اسهال خوني مؤثر است. از آب زرشك تازه به عنوان دهانشويه براي استحكام لثه ها استفاده مي شود.پوست و ريشه آن تلخ مزه است و در دفع صفرا و ناراحتي هاي كبدي مؤثر است. زرشك ملين و مسهل بوده و به هضم غذا كمك كرده و سوء هاضمه را برطرف مي كند. زرشك در درمان ورم مفاصل و ناراحتي هاي رماتيسمي تاثير دارد و باعث كاهش ضربان قلب، تنگي نفس و تحريك حركت روده اي و ناراحتي برونشيتي است. زرشك باكتري هاي سطح پوست را از بين برده و به درمان زخمها، كوفتگي ها، سوختگي ها، انواع جوشها و آكنه و خارش كمك مي كند (البته به ياد داشته باشيد كه در دوران بارداري از مصرف زياد آن خودداري كنيد.) مواد لازم : برای دمنوش خوشرنگ مزه این چای مایل به ترشی است و میتوانید با نبات یا عسل مزه آن را شیرین تر کنید .اوایل پاییز فصل رسیدن زرشک است طرز تهیه : زرشک تازه را خیلی ملایم و سریع بشویید . سپس داخل ظرفی مقداری زرشک بریزید آنرا روی حرارت ملایم قرار دهید . نبات به آن اضافه کنید . وقتی نبات حل شد و زرشک رنگ پس داد آنرا خاموش کنید . حدودا چند دقیقه بیشتر طول نخواهد کشید . کمی اجازه دهید تا بماند . سپس آنرا کاملا صاف کنید و از نوشیدن این چای یا دمنوش خوشرنگ و زیبا و خوشمزه لذت ببرید . خداوند می بیند می داند می تواند
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا