تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید

نسخه کامل: ذکر صلوات
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
سلام.

با توجه به این که روایات زیادی در مورد صلوات داریم وهرکس که بدیهاش سنگین تر از حسناتش هست می خوام یه پیشنهاد بدم که هر هفته یاران قرآنی ذکر صلوات داشته باشن ، به این صورت که از شنبه تا پنج شنبه هر هفته با توجه به همت هرکدام از یاران قرآنی یه تعدادی صلوات را برای خودشون تخصیص بدند ودر تالار اعلام کنن ،واین تعداد را در روز جمعه به نیت تعجیل در ظهور آقا بفرستن.به امید این که تعداد صلوات ها هر هفته بیشتر از هفته قبل باشه.
برای جمعه 89/6/26 بچه ها شرکت کنید.
اگر مدیر انجمن فرهنگی موافق باشن ،ایشون بر این موضوع نظارت داشته باشن.
ممنون از همه یاران قرآنی
سلام.
ممنون از ایده ی جالبتون، انشاالله که با این کار بتونیم سهمی هر چند کوچک در تعجیل در ظهور امام زمان (عج) داشته باشیم.

بنده برای این هفته 200 صلوات درنظرگرفته ام.
سایر دوستان هم لطف کنن اعلام کنن.

[تصویر:  salavat.gif] [تصویر:  Doaa.gif]
سلام.

من برای این هفته 100 صلوات در نظر می گیرم.

[تصویر:  salavat.gif]
سلام :

جناب یوسف زهرا پیشنهاد بسیار خوبی دادید . اگه اجازه بفرمایید من یه پیشنهاد کوچولو به پیشنهاد عالی شما اضافه کنم .
نمی دونم اطلاع دارید یا نه اما ، ما به غیر از سایت ختم قرآن ، سایت ختم صلوات هم داریم که این سایت رو به درخواست خود مردم به دنبال استقبال بی نظیرشون از طرح 313 میلیون صلوات به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان ( عج ) در نمایشگاه کتاب 1388 ، راه اندازی کردیم .
به نظرم رسید ، یک نفر مسئول بشه ( خود شما ، مدیریت محترم انجمن فرهنگی یا حتی خود بنده ) و آخر هفته یا آخر هر ماه تعداد صلوات هایی که بچه های تالار تقبل کردند به سایت ختم صلوات اضافه کنه . در ضمن میتونیم به اسم تالار تو سایت ثبت نام کنیم . این طوری تو ختم دسته جمعی شرکت کردیم و همون طور که میدونید ثوابش هم چندین برابر میشه .
لوگوی سایت ختم صلوات در صفحه اصلی سایت ختم قرآن موجود هست .
با تشکر از شما .
سلام.

من یاد قسمت صلوات بودم ولی می خواستم این قسمت را در تالار داشته باشیم ،وپیشنهاد شما خیلی عالی هست ،یه جورایی تلفیق تالار با قسمت صلوات هست،پس یا شما یا مدیر انجمن فرهنگی این مسولیت را به عهده بگیره،وآخر هر هفته در قسمت صلوات تعدادصلوات را بزاره ، ان شاالله بچه ها هم در این موضوع شرکت جدیدی بکنن.

ممنون از تمام یاران قرآنی.
((به نام خدا))
سلام.

سلام
سرکار "ضحی" ممنون بابت پیشنهاد خوبتون.
با اجازه ی دوستان با نام ForumGhorany از طرف بچه های تالار در سایت ختم صلوات ثبت نام شد.
برای این هفته 400 صلوات دوستان بر عهده گرفتند.
دوستان برای هفته ی بعد رو اعلام کنن.
سلام
من تازه اومدم تو این سایت من برا این هفته1000 صلوات درنظر گرفتم
برای فرج آقا امام زمان
[attachment=176]Heart
(۲۵ شهريور ۱۳۸۹ ۱۲:۰۰ صبح)یوسف زهرا نوشته: [ -> ]سلام.

[تصویر:  salavat.gif]
سلام سرکار خانم"Sumaye" به جمعمون خوش آمدید [تصویر:  other%20(117).gif]
و ممنون بابت همکاریتون در این بخش.
شاد باشید.
سلام
من به دوستم گفتم اونم 1000 تا صلوات رو در نظر گرفته
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
لینک مرجع