تالار گفتمان وب سایت ختم قرآن مجید

نسخه کامل: اتاق فکر فرهنگی
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه یاران قرآنی
بعد از پرس و جو از دوستان و گرفتن رای تقریبی اونا این موضوع رو ایجاد کردم.

خوب، تهاجم فرهنگی چیز تازه ای نیست که ما باهاش سر وکار داشته باشیم. بیش از 15 سال هست که داریم باهاش دست و پنجه نرم می کنیم و متاسفانه هر چی بیشتر دست و پا میزنیم بیشتر داریم بیشتر غرق می شیم، به نظر من این می تونه عدم مبارزه صحیح با اون باشه.
قبلا هم خدمتتون عرض کردم که امروز عده ای اون طرف نشستن و برای انجام کوچکترین کار اول روی اون فکر می کنن، بعد از کلی بررسی اون کار رو انجام میدن، نتیجه اون هم میشه یه پروژه ای مثل فارسی وان و یا هزاران تهاجمی که تا الان انجام دادن،
[تصویر:  495_346.jpg]
ولی ما چی حتی حاضر نیستیم روی این قضیه درست فکر کنیم چه برسه به درست عمل کردن برنامه.
درسته که ما همه جوون هستیم و تجربه زیادی نداریم و همین طور علم زیادی در این گونه موارد نداریم، ولی هر کدوممون می تونیم در این راه مفید باشیم.
فراموش نکنیم که مقام معظم رهبری ما رو افسران جنگ نرم خوندن.
میرم سر اصل مطلب این موضوع در راستای دفاع از این شبیخون چندین ساله ایجادشده و هدف اون بهبود وضع حد اقل محیطی هست که خودمون در اونجا هستیم، درس می خونیم یا...
به ثمر نشستن این موضوع نیازمند هم فکری همه دوستان هست.
حتما لازم نیست که ما این افکار رو به انجام برسونیم
گروه های دانشجویی زیادی هستن که مجری خوبی برای انجام این نوع برنامه ها باشن. مهم نوع به انجام رسوندن کار هست که اینجا بیشتر مورد بحث قرار می گیره
سیر کار به این صورت هست که البته تغییر اون مستلزم هم فکری دوستان و نظر دادن شما هست.
1-پیدا کردن مشکلات و ناهنجاری ها و کج روی های ایجاد شده ناشی از این شبیخون
2-اولویت بندی مشکلات ایجاد شده
3-راه ایجاد اون توسط دشمن یعنی از چه راهی این تهاجم صورت گرفته (مثلا فارسی وان از طریق ماهواره)
4-ریشه یابی و علل به ثمر نشستن این شبیخون
5-پیدا کردن راه حل
6-بررسی روش های مقابله با مشکلات مختلف




خوب نوبت شماست نظر بدین راجع به این طرح و چگونگی بهتر انجام شدن اون

سلام برادر بزرگوار و تبريك ويژه براي تشكيل اين اتاق فكري خوب

ممنون كه يه اقدامي براي حل مشكلات كردي

من ميگم مثلا خوبه از تشكل هاي بسيج يا دانشجويي شروع كنيم البته براي تك تك افراد نوع و شيوه راهكار عملي بايد تعريف بشه تا به قول شما ما افسران جنگ نرم بتونيم حساب شده و دقيق قدمي موثر بر داريم.
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام دوستان اگر کمبود وقت دارید فقط قسمت های مشخص شده رو بخوانید متوج ارسال خواهید شد . یا علی «علیه السلام »مددی

تركيب «شبيخون» اصل معني خون، ضربه و فشار است اما اينجا حمله و تهاجم معني مي دهد كه روي هم يعني «تهاجم شبانه»

اسد همايون»، مشاور فرهنگي «پنتاگون» در چرايي تغيير فاز و توجيه رويكرد جديد سلطنت‌طلبان، اذعان مي‌دارد:
«بايد روي كودتا قلم قرمز كشيد، زيرا با وجود حمايت‌هاي مردمي از جمهوري اسلامي، امكان كودتا وجود ندارد، موج نظامي و جنگ مسلحانه هم فايده‌اي ندارد. بايد مردم را برانگيخت.»

«فرخ داداشپور»، از عناصر وابسته به رژيم گذشته، در جمع تعدادي از سلطنت‌طلبان مي‌گويد:
«اگر مبارزه با نظام را 100 كيلومتر فرض كنيم، از كيلومتر صفر تا 95 آن، تنها بايد فعاليت‌هاي فرهنگي، سياسي و تبليغاتي باشد و ما فعلاً در اين وهله هستيم.»

«احمد انواري» از اعضاي «جبهه ملي» در توجيه گرايش به پروژه استحاله جمهوري اسلامي مي‌گويد:
«بنده معتقدم در مملكتي كه بمب و جنگ ايران و عراق و جناياتي كه در حقش كردند، نتوانست خللي در اركانش به‌وجود آورد، نمي‌توان با اين‌گونه بازي‌ها و ترفندها [نظير خط‌مشي مسلحانه و جنگ چريكي] ضربه‌اي به او زد... بنابراين بايد درصدد باشيم كه مشكلات را قدم به قدم از جلوي پا برداريم و با رعايت دقايق، موجبات استحاله در رژيم را از «سخت‌گيري» به «تساهل» فراهم سازيم.»

سلطنت‌طلبان، ضمن تغيير مشي و گفتمان خود و ايفاي نقش در پروژه استحاله جمهوري اسلامي، افق‌هاي مورد نظرشان را چنين ترسيم مي‌كنند:
«اگر ويژگي‌هاي فرهنگي و اجتماعي جمهوري اسلامي را از آن بگيرند، نفي جوهره و ماهيت نظام جمهوري اسلامي است.»

«حسين لاجوردي» از عناصر فراماسونر و سلطنت‌طلب مقيم خارج، در جلسه «كلوپ روتاري» ـ يكي از شاخه‌هاي شبكه فراماسونري ـ طي اظهاراتي كه مبين تغيير مشي جريان‌هاي سلطنت‌طلب است، مي‌گويد:
«بايد از فكر كودتاي مستقيم و سرنگوني منصرف شد، بلكه بايستي از طريق فشارهاي بين‌المللي و فعاليت‌هاي علمي و فرهنگي، زمينه حضور در ايران و نفوذ در پايگاه‌هاي استراتژيك نظام را فراهم كرد و از اين طريق، ايران را وادار به تعديل در اهداف و خواسته‌هايش كرد

«حيدريان» به عنوان مشاور كميته مركزي حزب توده، با تأكيد بر تئوري استحاله، به عنوان عملي‌ترين راهبرد براي ايجاد تغيير حاكميت، تصريح مي‌كند:
«سياست ما بايد تشكيل جبهه ضد ديكتاتوري و ولايت فقيه باشد؛ يعني تلاش براي جلب نيروهايي كه جمهوري اسلامي را مي‌خواهند، ولي ولايت فقيه را نمي‌خواهند باشد.»


و در آخر....

رهبر معظم انقلاب اسلامي، با تأكيد بر اين نكته كه هدف دشمن در تهاجم فرهنگي، مبارزه با تفكر اسلامي است، طي بياناتي در سوم مرداد ماه 1370 هـ . ش، فرمودند:
«ما بايد تهاجم فرهنگي را يك مقوله حقيقي و جدي به حساب بياوريم. مبارزه فرهنگي با تفكر اسلامي و جمهوري اسلامي، داراي شاخه‌ها و شعبات متعددي است كه اگر واقعاً انسان بخواهد آنها را بررسي و احصا كند، خواهد ديد كه عرصه بسيار گسترده‌اي دارد. فرضاً تفكر سياسي اسلام، در مطبوعات، در كتاب‌هاي مختلف و در ترجمه‌ها، حتي در تاريخ‌نويسي، زير سؤال مي‌رود. بالاخره اين انقلاب بر مبناي تفكر سياسي اسلامي بنا شده است. اگر اسلام يك تفكر سياسي نداشت، يك انقلاب بر مبناي اسلام انجام نمي‌گرفت و يك نظام بر‌اساس آن به وجود نمي‌آمد.... ما اكنون شاهديم كه بسياري از مقالات، كتاب‌ها، تاريخ‌نويسي‌ها و بيوگرافي‌نويسي‌ها، بر پايه رد طرز تفكر سياسي حاكم بر نظام جمهوري اسلامي استوار است. يك وقت، يك نفر مخالف فكري است و بر اين مبنا مقاله يا كتاب مي‌نويسد. ما انتظار نداريم چنين چيزي نباشد و عكس‌العمل مهمي را نيز نبايد در پي داشته باشد. ممكن است عليه توحيد هم كسي كتاب بنويسد. اين اشكالي ندارد... اما زماني انسان از قرار دادن اين‌گونه كارها در كنار هم و از تأمل در مجموع آنها به نقشه‌اي حساب شده پي مي‌برد و اينكه اين امر تصادفي نيست و نيت و اراده‌اي پشت سر قضيه است.»

واقعا لازم بود سخن معظم له رو قرار بدهم برای جمع بندی این ارسالم. خب دوستانی که هنوز به این قضیه جدی نگاه نکردند میشه گفت شروع یک تامله . همانطور که می بینید بعد از انتخابات خیلی روی ولایت فقیه مانور دادند چون فهمیدن ملت ایران و شیعه از شرچشمه ای نشات میگیره که سرلوحش رهبریه . خب پس بی دلیل نیست که هم در رسانه ها که چندان دور نبود و هم در انتخابات خیلی نقطه ی عطف بود.
یاران بسم الله
[attachment=320]سلام
جناب منتظر از کجا شروع کنیم چون این بحث اقدر وسیعه که به یک جنبه اش هم برسیم کلی هنر کردیم فکرکنم اگه این موضوع رو محدود تر کنیم بهتر باشه مثلا تهاجم فرهنگی در .....
اگه بخواهیم همه جنبه هاش رو بررسی کنیم به نتیجه نخواهیم رسید .....
[attachment=319]
برای فرهنگ تعریفهای زیادی گفته شده اما به طور خلاصه و خیلی ساده می‌توان گفت که فرهنگ مایه های فکری و ارزشی است که رفتارهای اختیاری و اجتماعی انسان، تحت تاثیر آنها قرار می‌گیرد و شامل شناختها و باورهای انسان، ارزشها و گرایشها و رفتارها و کردارها می‌باشد بر این اساس تهاجم فرهنگی عبارت خواهد بود از هر گونه حرکتی از دشمن که در صدد تغییر یا تحریف ارزشها و رفتار و کردارهای انسانی و ملتی می‌باشد. به عبارت دیگر تهاجم فرهنگی یعنی اینکه ملتی، بخواهد فرهنگ رایج و غالب یک ملتی را از دستش گرفته و فرهنگ خود را به آنها تحمیل کند تا ملت مورد تهاجم گرفته تحت سلطه این ملت در آمده تا از این وسیله به این ملت تسلط یافته و ضربان اقتصادی و سیاسی و نظامی آن را در دست خود بگیرند، و برای اینکار آسانترین راه کم و هزینه ترین راهها، همان تغییر فکر و خط مشی ملتی است اینکه فرهنگ شما، فرهنگ خوبی نیست اینگونه فکر کرده‌اید که به اینجا رسیده‌اید، شما متحجرید، و انواع شعارهای به ظاهر زیبا، همچنانکه یکی از ماموران سیا نیز در گزارشهایش نوشته که اتحاد جماهیر شوروی به این دلیل شکست خورد که متوجه نشد که اگر چهارچوب فکریش را عوض کند، خود به خود همه چیز اعم از نظامات سیاسی و اقتصادی نیز عوض خواهد شد. بر این اساس همیشه، قبل از تهاجمات نظامی، تهاجمات فرهنگی صورت می‌گیرد.
هدف از تهاجمات فرهنگی
تهاجم فرهنگی دو هدف در ضد هم می‌تواند داشته باشد، یعنی زمانی تهاجم فرهنگی به علیه یک ملتی به خاطر این است که آنها فرهنگ متعالی ندارند و از نظر فرهنگی و علمی و اجتماعی در انحطاط به سر می‌برند در چنینی شرایطی اگر یک فرهنگی علیه چنین فرهنگی، قیام کند، چنینی تهاجمی خوب است؛ به عنوان مثال اگر فرهنگی آمد و فرهنگ مصرف گرایانه یک ملت را که به تولید ارزش چندانی نمی‌دهند را تغییر داد و فرهنگ آنها را به فرهنگ تولیدی تبدیل کرد، چنین تهاجم فرهنگی نه تنها بد نیست بلکه واجب نیز می باشد.
اما در مقابل، تهاجم فرهنگی یک هدفی نیز دارد و آن اینکه باورهای صحیح را از مردم بگیرند و در مقابل باورهای دروغین و ارزشهای غلط را به آنها تلقین دهند، که چنین تهاجمی بد می‌باشد و باید در مقابلش ایستاد، امروزه یکی از اهداف تهاجمات فرهنگی، تامین منافع اقتصادی کشور حمله کننده می‌باشد بویژه در ملتهایی که مادیگرا بوده و چیزی غیر از مادیات را قبول ندارند، این دسته از افراد، از فرهنگ به عنوان ابزاری برای رسیدن به هدفهای اقتصادی خود بهره می‌برند، چرا که برای چنین افرادی ارضای شهوات و مال اندوزی و ثروت، فقط مطرح بوده و چنین دیگری مطرح نیست و چون به این نتیجه رسیده‌اند که با اسلحه فرهنگ به دلخواه خود می‌رسند بر این اساس، از تهاجم فرهنگی استفاده می‌کنند. یعنی برای چنین افرادی مطرح نیست که کشور مورد حمله شونده آیا دارای فرهنگ صحیح است یا غلط و اصلا در فکر اصلاح آن فرهنگ نمی‌باشند بلکه به عنوان وسیله‌ای استفاده می‌کنند تا جائیکه اگر دیدند این ابزار قدیمی شده، آنرا رها کرده و دست به دامان ابزارهای دیگری می‌شوند.

اولین و آخرین قدم تهاجم فرهنگی
براساس تعریف فرهنگ که گفتیم که همان مایه‌های فکری یک ملتهای می‌باشد، اولین قدم در تهاجم فرهنگی تغییر اساس و پشتوانه فکری و ارزش یک ملت می‌باشد چون هر ملتی بر اساس نوع فکر و اندیشه‌اش، اقدام به کاری می‌کند چون اگر در ملتی روحیه صرفه جوئی هست، الگو در ملتی روحیه تولیدی است، اگر در ملتی غیرت، تعصبات صحیح، جوانمردی، احترام به بزرگان، حقوق دیگران مطرح است به این دلیل است که پشتوانه فکری آنها است بر این اساس برای اینکه برای چنین ملتی تسلط یابند باید این باورها و مایه‌های فکری عملی آنها را بگیرند به جای روحیه صرفه جوئی، رویحه چشم و هم چشمی و مد را بدهند، به جای غیرت و تعصب در ملتی روحیه بی بندوباری و فحشا را تزریق کنند و چنین تبلیغ کنند که اینها مظاهر فرهنگی است و هر کس خودش را مطابق این کارها نکند یا بر علیه آنها قدم بردارد افرادی متجر و بی عقل می‌باشند و ... که اگر دشمن به چنین کاری پیروز شد، آغازگر بدبختی این ملت خواهد گردید.

نمونه تهاجم فرهنگی
پس مهمترین کار دشمن در تهاجم فرهنگی گرفتن روحیّه خود باوری و ایمان از یک ملتی می‌باشد، در این زمینه بد نیست سخن یکی از معاونان سابق سیا را از نظر بگذارانیم ایشان می‌گوید: بعد از مدتها تحقیقی به این نتیجه رسیدیم که قدرت رهبر مذهبی ایران و استفاده از فرهنگ شهادت در انقلاب ایران تاثیر گذار بوده، ما هم چنین به این نتیجه رسیدیم که شیعیان بیشتر از دیگر مذاهب اسلامی فعال و پویا هستند ... به همین منظور چهل میلیون بودجه برای آن اختصاص دادیم ... و تا سال 1389 مرجعیت را که سد اصلی اهداف ما می‌باشند تضعیف کرده و آنان را بدست خود شیعیان و دیگر مذاهب نابود کنیم و در نهایت تیر خلاص را بر این فرهنگ و مذهب بزنیم.

جمع بندی
پس با توجه به مطالب گفته شده، از میان انواع تهاجمات؛ تهاجمات فرهنگی با نظر بر اینکه اساس رفتار و اندیشه هر ملتی را هدف قرار داده خطرناکتر بوده زیرا ملتی که از نظر فرهنگی، جیره خوار ملتی دیگر باشد صد در صد از نظر نظامی، سیاسی، اقتصادی نیز جیره خوار همان ملت خواهد شد، پس مهمترین وظیفه ما شناخت فرهنگ مذهبی ، ملی، منطقه‌مان می‌باشد تا با مظاهر تهاجم فرهنگی دشمن آشنا گردیم و به حراست از فرهنگ خودمان بپردازیم که در این صورت اگر کار از کار بگذرد و ما دیر متوجه باشیم، نوشداروی روی بعد از مرگ سهراب خواهد شده و بیش از حسرت خوردن نخواهد داشت.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه یاران قرآنی
خداشکر که این موضوع با استقبال خیلی ها مواجه شد.
فرمایش همه دوستان درست بود. ولی قصد بنده، بحث بنده راه های مقابله با این معضل فرهنگی هست.
همه ما کم و بیش با تهاجم فرهنگی یا شبیخون فرهنگی آشنا هستیم و از اهمیت مقابله با اون خبر داریم.
پس سعی کنیم بریم سر اصل مطلب یعنی ابتدا ناهنجاری های ایجاد شده از این تهاجم رو شناسایی کنیم و با توجه به اولویت اونا رو ی کدم بحث می کنیم و علل وجود هر یک رو به تفکیک بررسی میکنیم. یعنی ما کدون مشکل اعتقادی رو داشتیم که غربی ها توانستن به راحتی اهدافشون رو در مورد ما به نتیجه برسونن.
البته با اجازه همه دوستان.
پس شروع کنیم به صورت تیتر وار مشکلات رو فهرست کنیم.
-مثلا آزادی روابط بین دختران و پسران
-شما بفرمایین
فراموش نکنید در این مرحله فقط نام می بریم و بحثی روی هر کدوم صورت نمیگیره
سستي در انجام اعمال واجب ديني و اثرش روي خودمون و اعضاي خانواده مثل فرزندان
سلام منتظر عزیز با تشکر از راه اندازی این بخش ولی
همه و همه این تهاجم های فرهنگی برای براندازی نیروی جوان این انقلاب هست
1)پخش انبوه فیلم های مبتذل با قیمت های ارزان
2)رواج دادن این شعار که هر دختر ایرانی برای یک پسر ایرانی و قبل از ازدواج باید رابطه جنسی داشته باشند
3)بی اراده کردن جوانان از طریق ایجاد شبهات دینی و گرفتن اعتقادات و باور ایرانیان
درست اشاره کردید بهترین مکان برای اجاره کردن و مقابله با این طرح ها دانشجو ها و دانش آموزان دختر و پسر هست
امیدوارم که بتونیم کاری انجام بدیم که جلوی این هارو بگیریم
شکر خدا این روز ها برای مقابله با ماهواره تلاش هایی میشه ولی کافی نیست
و در مورد شعار ها باید کار های مختلفی انجام بدیم که باید بیشتر در این مورد بحث کنیم
که فرهنگ سازی باید چگونه باشه و نیاز های واقعی ما چی ها هستن
با تشکر از این که این بحث رو راه انداختی منتظر
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان فقط تشریف نیارین تشکر کنید بعد برید، لطفا نظرتون رو بنویسید.ناسلامتی قرار بود بحث کنیم .این طور باشه باید جمع کنیم بریم.
سلام منتظر حساس نشو حساس نشو(تیکه کلام پایتخت)Blush
ما بحث رو ادامه می دیم ولی شما که مسول این بحث هستید حضور ندارید
اما ما بحث فارسی وان رو میان کشیدیم
ولی متاسفانه تبلیغات به اندازه کافی نیست به هرکی میگی که به ماهواره نگاه نکن بر میگردن
میگن عقب افتاده هستی
ولی ما که عینه خیالمون نیستSmug
اما اونا خودشون سر خودشون کلاه میگذراند بنده خدا هاWhistling
الان همین وب سایت ختم قرآن به نظرت از سمت کدوم سایت پر بازدید تبلیغ میشه؟؟؟؟
اما یه سایت چت فلش کلی طرفدار داره برای چی واسه اینکه به راحتی میتونن برن اونجا و به قول خودشون کیس مناسبشونو پیدا کنند و خلاص
و اینجوری فساد ترویج پیدا میکنه
کسی به این ها فکر کرده ؟؟؟؟؟؟؟Angry
فكر كنم پارسال بود كه از طرف افسران جنگ نرم سايبري به طور خصوصي در وب ها پيام ميزاشتن كه بعضي از چت رومها رو اشغال كنيم تا نزاريم اونجا حرفهاي نامربوط بزنن و حجم عضو گيري كم بشه.

نميدونم چه قدر تاثير داشت.

ولي قضيه ريشه اي تر از اين حرفهاست. البته هم ظاهري هم باطني بايد يه كاري كرد.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
لینک مرجع