ضمن عرض سلام واحترام به شما بزگواران
ازاینکه اینقدر دیر وارد اتاق شدم منو ببخشید البته بماند چند باری وارد شدم ولی موفق نشدم چند بارم مطلب نوشتم موقع ارسال میپریدند به هر حال عذر خواهی میکنم . موضوعی رو که دوستدارم پیرامونش بحث کنیم :"ملاکهای ازدواج موفق "به عبارتی نکاتی که باید در یک انتخاب صحیح وسالم در انتخاب همسر لحاظ شوند چه مواردی هستند؟ودر این انتخاب مهم و حساس چه عواملی ما را کمک میکنند؟ لطف کنید موارد یکه ذکر میکنید رو به ترتیب اولویت ودرجه اهمیت بیان کنید
اگه شما مطلب مهمتری به نظرتون میرسه بفرمایید حتما استقبال میکنیم
ببخشید اگه طرح سوالات خیلی جالب نبودن.
در پناه حق -التماس دعای فراوان-
سلام وقتتون بخیر باشه
به نظر من اگه بخواییم ملاکهای ازدواج موفق رو به طور خلاصه بگیم شامل چند عنوان مهم وکلیدی هستند که شامل موارد زیر میباشند:
1-در مرحله اول در نظر گرفتن کفویتهای چند گانه است به طور مثال :کفویت اقصادی-فرهنگی-تحصیلی-سیاسی و......
2-دقت وبررسی در دارا بودن بلوغهای چند گانه به طور مثال :ببلوغ جنسی-بلوغ عاطفی-بلوغ عقلی-بلوغ اقتصادی و......
3-توجه به میزان اعتقادات پایه ای وثبات در انها (نماز - روزه-حج-خمس و...)
4-توجه به اخلاق ومنش (طرز تفکر-دیدگاهها-اولویتهاو انتظارات از همسر-نوع دوستان شخص و.....)
5-دقت در رفتارها و برخوردهای شخص بالاخص افراد خانواده با یکدیگر
ومواردی از این دست
رسول خدا (ص) مي فرمايند :
* در اسلام ، هيچ بنايي نزد خدا محبوب تر از ازدواج نيست . *
به نظر شما بهتر نيست كه ميزان اعتقادات مذهبي فرد در مرحله ي اول قرار بگيره ؟
سلام
موضوع خوبی را برای بحث انتخاب کردید
با توجه به شناختی که از شما دارم، تحصیلاتتون هم مرتبط با این موضوعها است
نظر شخصی من در این مورد اینه که حتما و حتما باید همه جوانب فرد را در نظر بگیریم و با چشمانی باز انتخاب کنیم ولی قسمت هم خیلی تاثیر داره که از نظر علمی نمیشه در موردش بحث کنیم
به نظر شما باید چیکار کنیم که با تمام روحیات و خصوصیات اخلاقی شخص مقابل قبل از ازدواج آشنا بشیم که در زندگی مشترک به مشکل بر نخوریم؟
سلام به نظر من در يك انتخاب درست تفكرات ومنش يك فرد خيلي اهميت داره چون ريشه اعتقادات يه فرد رو هم در بر مي گيره بعد از اينها ماديات اهميت پيدا مي كنه
سلام
به نظر من دختر و پسر باید از لحاظ ایمان-طبقه اجتماعی-سطح فرهنگی-تحصیلات باهم تفاهم داشته باشن.علاوه بر این از لحاظ ظاهری هم باید مورد قبول هم باشن. نکته بعدی که به نظر من مهم هست شناخت ویژگیهای اخلاقی فرد مقابل هست.بعدش باید ببینیم خصوصیات اخلاقی این فرد مورد قبول ما هست و میتونیم این فردو با این ویژگیها بپذیریم.نباید امیدوار باشیم میتونیم طرف مقابلمون رو تغییر بدیم.همیشه عملی نیست.
سلام
عيدتان مبارك ايام به كامتان.
از نظر من ملاك هاي ازدواج براي هر فرد متفاوت مي باشد و فرد با توجه به اعتقادات و توانايي ها خود اين ملاك ها را انتخاب مي كند. اما اين ملاك ها بهنر است بر اساس دين و فرهنگ هر كشور و خانواده و خدو فرد انتخاب شود. از نظر من شايد بتوتن اين طور رتبه بندي كرد: تفاهم در ايمان، تحصيلات، مالي واقتصادي، خانوادگي و فرهنگي. فرد بايد ابتدا خودش را بشناسد نيازها و خواستهايش را بداند وبر اساس آنها ملاك بندي كند.
سلام بر همگي عزيزان
من يك نظر كلي براي شما مينويسم كه اگر خوب فكر كنيد با اين نظر موافقت ميكنيد.
ازدواج امري لازم و سازنده است كه در بالا بودن ارزش اون هيچ انساني شك ندارد مگر انسانهاي مريض و نادان.
نياز نيست براي ملاك هاي ازدواج خيلي بحث رو پيچيده كنيم.به اعتقاد من هر چيزي كه دچار پيچيدگي بشه از استحكامش كم ميشه.
بررسي ها نشون ميده كه اون چيزي كه رابطه ي انسان ها رو محكم ميكنه و ميتونه فاصله ي طبقاتي و اختلاف سطح اقتصادي و فرهنگي و.... رو پر كنه نوع جهانبيني آنهاست.ميتونيد تحقيق كنيد و ببينيد كه انسانهايي كه جهانبيني نزديك به هم دارند با هم سازگاري كاملي دارند و مسائل ديگر مانند تفاوت در وضعيت تحصيل و اقتصاد و ... باعث گسستن اين رابطه نميشه.
من اكيدا توصيه ميكنم اولين ملاك ازدواج بايد همين جهان نگري دوطرف باشه.يعني طرز فكر و اعتقادشان بايد بسيار به هم نزديك باشه.خيلي ها ميگن اولين شرط بايد ايمان طرف مقابل باشه.بله منظور من از جهان بيني رابطه ي مستقيم با ايمان داره.البته جهان بيني كلي تره و جنبه هاي بيشتري رو در بر داره.
در مورد ساير موارد كه دوستان ذكر كردن بايد بگم اگه قرار باشه هميشه پولدارها با پولدارها و ليسانس ها با ليسانس ها و ... باهم ازدواج كنند با عدم تبادل فرهنگ روبرو ميشويم و جامعه دچار نوعي نظام طبقاتي ميشه اون هم در فرهنگ كه نتيجه هاش رو واضح ميتونيد در جامعه مشاهده كنيد.
البته موارد غير از جهانبيني هم ملاك هستند ولي خيلي كم رنگ.واگر امروز نقش پر رنگي دارند بايد سعي شود كه اين دلايل رنگ خود را در ازدواج ببازند.
اگر مرد و زني جهان را مثل هم ديدند و شنيدند ديگر براي خوشبختي آنها نه پول و نه اختلافات طبقاتي تحصيلي و نه هيچ دليل ديگري مانع ميگردد چون آنها از يك دريچه به بخت خود مينگرند و معني كامل تفاهم هم فقط همين يكي ديدن است نه يكجور خوردن و پوشيدن و خواندن و....
اين ملاك كه كمي در باره اش بحث شد نياز به چندين ساعت بحث دارد.خواهشمندم در اين مورد نظراتتان را حتما بيان كنيد.
به نظر من ملاک خاصی نداره فقط باید دو ظرف هم رو درک کنن و با هم بسازن تا سختی ها و مشکلات سپری بشه تا به روزهای آیون برسن.
به نظر من نه میشه اخلاق نه ایمان فرد نه هیچیه دیگه فرد رو فهمید البته منظورم افراد صادق نیست
آدما راحت میتونن خودشون رو یه جور دیگه نشون بدن و اینم که آدم میتونه بفهمه رو اصلا قبول ندارم یا اینکه خیلی ها 360 درجه بعدا تغییر میکنن
پس خدا خودش فقط باید رحم کنه
جسارت به آقایون نباشه ولی چرا هرچی پسر خوبه قیافه اش خوب نیست
البته تا اونجایی که من دیدم و سوالم اینجاست اینا چون ....... باعث شده خوب بمونن و اگر قیافه شون خوب بود به واسطه همون بد میشدن؟
البته دارم میگم جسارت نباشه منظورم شماها نیستید .....
من تا الان هرچی دیدم اینجوری بوده
(۳۰ دي ۱۳۹۰ ۰۴:۱۰ عصر)seyedebrahim نوشته: [ -> ]به نظر من ملاک خاصی نداره فقط باید دو ظرف هم رو درک کنن و با هم بسازن تا سختی ها و مشکلات سپری بشه تا به روزهای آیون برسن.
سلام
یار قرآنی عزیز,اتفاقابایدملاکهایی در ذهنت داشته باشی تا هنگام رسیدن روز موعود دستپاچه نشی و سردرگم بشی که من میتونم باچه شخصی زندگی کنم
دوما,زندگی باید کرد,سوختن و ساختن برای دو شخصی هست که بدون هدف و ملاکی زندگیشون رو شروع کردن و در این صورت به هیچ وجه مشکلاتشون تمومی نخواهد داشت
بهتره بجای این کلمات از درک متقابل استفاده بشه